מה דעתכם?

מה דעתכם?

אומרים שאנשים הבאים איתנו באינטרקציה כל שהיא מהווים עברנו מראה ואנו למדים מהם על עצמנו הרבה. עכשיו,ישנם את החיוביים יותר ואת השליליים יותר ולגביהם יש התייחסויות של אני בוחר במחיצת מי לשהות ובמחיצת מי לא. בזמן האחרון אנשים סביבי שאני קיצוני ואני חי בעולם שלי ולא מציאותי, אני לא מזהה שליליות בדבריהם ואני מנסה להבין מה הם אומרים אם אלו הדברים שהם מקבלים ממני החוזרים אליי בתגובתם הנ"ל. מה דעתכם שבת של תחושה שתהיה לנו.

דעתי

אני מסתכלת על האנשים שסביבי כרגע, רובם אנשים שכל הזמן מדוכאים מהעולם... ונמצאים לידי כדי "להידבק" ממני... כך אני מרגישה לפחות. עכשיו אני חושבת על זה, שאני המוזרה בבסיס שלי, קוראים לי פריקית. למה? כי אני נהנית מהשירות שלי מכל רגע, צוחקת, מתבדחת, כל הזמן יש לי עבודה, יש לי חברים מכל עבר שאוהבים אותי. אז זה מוזר כי ככה לא כל האנשים, לא מעט שמעתי ביקורת של "עדי הפריקית הזאת, היא לא יודעת שבצבא לא צוחקים?". אז מבחינת חלק מהאנשים שם אני מוזרה, חיה בעולם אחר ואולי אפילו בעצמי לא מציאותית. זה עניין של איך הם בוחרים לראות אותי. מצאתי שכאשר אני מכירה אנשים שהולכים בדרך שונה משלי אני חושבת עליהם כמוזרים. לא "רע" ולא "טוב פשוט כך. חוץ מזה שיש איזו מוסכמה, שעדיין לא הבנתי לפישרה, שאם הרבה אנשים באים אלייך ומעירים לך על אוות הדבר כנראה שיש משהו בדבריהם. מה, לא יכול להיות שאני פשוט חושבת בצורה שונה. זה היה נסיון לענות לך. יכול להיות שבלבלתי את עצמי, ואותך בדרך. אבל ניסיתי שב"ש מגע הקסם

מחשבה שניה

תבדוק מאיפה זה מגיע, לשאול אותם מאיפה זה נובע. אולי הם מסמנים לך משהו אצלך שלך בעצמך קשה להגיע לזה לבד. מגע הקסם

אנילה1

New member
מגע הקסם, את לא מוזרה. את השמש

של כל המחנה.

אנילה1

New member
אורן, למה אתה מתכוון

"ואני חי בעולם שלי ולא מציאותי". אתה לא אוכל? לא ישן? לא מתרחץ? לא עושה צרכים? אתה מלאך?

חג שמח לכולם ובוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo145.gifדעתי

קראתי את כל התגובות לשאלה שלך אורן(מה דעתכם) כמו הרבה כאן גם אני הייתי שואלת את עצמי ומבקרת. דבר אחד למדתי מחברה מאוד יקרה כאן MIRAVOR לא לחשוב יתר על המידה מה אמרו,למה התכוונו,כעסו כן או לא, ואם כן זה שלהם לא שלי.מגע קסם מתוקה המשיכי כמו שאת
לפרוח ולהנות משירותך הצבאי.לא נראה להם בעיה שלהם. שבת קסומה לכולם חברים אור
ואהבה ישכון בביתכם
לבנה.

למעלה