מה דעתכם?

jinjithedog

New member
מה דעתכם?

ערב טוב אנשים יקרים! פעם ראשונה שאני כותב בפורום הנפלא שלכם - אבל עד עכשיו אני ממש נהנה לקרוא אותו. רציתי לשמוע מה אתם חושבים על מצב בו אני נמצא: אני עדיין בצבא (משתחרר עוד מעט). כל החבר'ה שלי עושים את אותו הדבר בערב יום שישי ושבת - לצאת לפאב/בית קפה/מועדון. לי נמאס לעשות את זה, כי זה מה שאנחנו עושים בכל סופ"ש מאז כיתה י!!! מה שמוזר, זה שכשאנחנו בטבע (פעמים ספורות בשנה) אז אפשר להרגיש נפלא מללכת לישון ב-9 באוהל. אבל בחיים התל אביביים, להישאר בבית ביום שישי גורם לי להרגשה ממש רעה. לצערי אף אחד מחבריי לא בענייני מודעות/רוחניות, ואני נמצא בעניינים כבר שלוש שנים - (באופן פרדוקסאלי) מאז שהתגייסתי לצבא... עד עכשיו התרחקתי יותר ויותר מהאנשים שאני אוהב, ואני ממש לא יודע מה לעשות. אשמח לשמוע את דעתכם. היא חשובה לי.

היי וברוך הבא../images/Emo24.gif האם מותר לי לך

בשמך??? קשה לי מאד עם הכינויים... בכל אופן כנראה שאתה אדם שמחובר מאד אל עצמו ואל הטבע. עברת איזה שהוא מהלך בשלושת השנים האחרונות, התקרבת אל עצמך... וזאת הסיבה מדוע החברים הישנים שלך הפסיקו להיות מענינים לך. הרוטינה של פאב, קפה, מועדון די משעממת גם לי. יחד עם זאת אנשים לא יודעים מה שהוא אחר כנראה בתווך גילאים שלכם. נכון שבתל- אביב אין כל כך הרבה טבע... אולי תרשם לחברה להגנת הטבע או לחברות אחרות שמוציאות טיולים ברחבי המדינה מידי סוף שבוע..., לך תדע אולי אתה בעצמך תגלה שלהדריך אחרים בנושא טבע וטיולים יתאים לך מאד וימלא אותך. אתה יכול להתחיל מלארגן קבוצה של חברים שפעם או פעמיים בחודש תצאו לטייל בצפון או בגליל או בדרום. עכשיו התקופה הנהדרת לטיולים... לא חייבים להראות או להקרא רוחני על מנת להיות מחובר לעצמך. אפשר לחיות את הרוח גם דרך האהבה לטבע ולבעלי החיים לדומם ולצומח... בהצלחה

למעלה