מה דעתכם?

Cyb3rManiak7

New member
מה דעתכם?

היי. אף פעם לא גלשתי ואני רוצה להתחיל. קראתי כבר די הרבה חומר על הנושא וכולם אומרים שצריך להתחיל מגלשנים גדולים ורחבים. עדיף אפילו FunBoard... מה אם אני רוצה להתחיל ממשהו קצת יותר קשה? אם אני מוכן להשקיע את המאמץ, מה הסיכויים שלי ללמוד על גלשן מהיר? זה לא עניין של כסף, זה לא עניין של אגו. אני פשוט אוהב אתגרים.

Cyb3rManiak7

New member
באמת?

התליות של התלוי שלתליליה.המממ... נראה לי שעלית על משהו פה. אתה צודק. איך לא חשבתי על זה קודם... ועכשיו בוא נשחק "אני כבר לא בן 4"- מה דעתך הרצינית?

Max Roach

New member
אמממ

זה בהחלט אפשרי להתחיל ב SHORBOARD אבל אני לא ממליץ על זה א' אתה תתקדם יותר לאט וב' אני מציע שתתחיל על גלשן רגיל לא LONGBOARD ולא FUN BOARD אלה פשוט גלשן ב-20 סמ" יותר מהגובה שלך.... כדי לך לחכות לסוכות שיהיה קייטנת גלישה לך לקייטנה תעשה קורס אח"כ תראה אם אתה ממשיך ורק אז תלך לקנות גלשן משומש... חנויות גלישה: INTER SURF ULTRA WAVE ועוד... אם תבקש אני יביא לך לינק לאתרים שלהם.

אוהד155

New member
שלום צריך עזרה..אני חדש

אני בן 15 וחדש בתחום הגלישה,אין לי גלשן אך לחברים שלי יש ואני מצליח לעמוד על הגלשן 3-5 שניות ונופל...ניסיתי לגלוש בערך 3-4 פעמים ומאוד אהבתי את זה. אני רוצה לקנות גלשן...איזה סוג כדי?איזה גובה ורוחב ועובי גלשן כדי אני 1.68 ס"מ)?כמה כסף רצוי להשקיע?איזה חברה?איך לטפל בגלשן?מה אתם ממליצים לקנות כדי לשפר את הגלשן??? תודה רבה ושבת שלום

Cyb3rManiak7

New member
קצת בעייתי

well, אני בן 19 בצבא -אז קייטנה לא ממש תתאים לי... זה לא שיש חופש בסוכות. מה שכן - אני רוצה לקחת שיעור פרטי או שתיים. הייתי ב- BoarderLine בנמל תל-אביב והציעו לי גלשן משומש 4'6 (אם אני לא טועה) הגובה שלי הוא בערך 1.8 מטר. אין לי ממש מושג כמה זה 4'6 (המידות זה באינץ'?) אבל לפי ההסבר הבנתי שזה יתאים לי גם ללמידה וגם בהמשך למהירות... אני טועה?

BADbob

New member
אחי אתה יכול ללכת לטופסי

טופסי אני לומד שם זה כאלו שיעורים פרטיים כנס לאתר שלהם www.topsea.co.il זה עולה 100 שקל לשעה לבד ו60 שקל לשעה אם אתה אם עוד מישהו

Cyb3rManiak7

New member
תודה אחי. אבל מה עם הגלשן?

עם איזה גלשן התחלת? ודרך אגב - המידות זה ב Feet? (לא אינץ' כמו ששאלתי קודם...)

למעלה