מה דעתכם?

ניקולי

New member
אתה בבעיה רצינית

ככל הנראה אישתך לא מושכת אותך על כן אתה מעדיף לאונן ולא לקיים יחסים עם אישתך... אולי כדי שתאונן עם אישתך ביחד אולי החשק לקיים יחסים יגיע תוך כדי...

ייתכן וגם הביקורת או האי-

ביקורת. למשל אחרי סקס אין תגובה והיא מהר מאד נרדמת. אין שיחות ואין החלפת רשמים. כלום, אז מה עדיף?

seeyou

New member
מה עדיף? ../images/Emo108.gif

אני חושב שצריך לבדוק לעומק את הסיבה-סיבות! כמה שנים אתם ביחד? לפני כמה זמן זה התחיל? האם חל שינוי בכושר שלך? חל שינוי בהתנהגותה הרגילה,לבוש,חוגים,קניות..... מבחינה רפואית לא הייתי מתמכר לפעילות שלך-זה לא פותר שום בעיה-ההיפך-מחמיר!

Alfrendo

New member
מעניין, בד"כ זה הפוך...

הגבר הוא זה ש"נרדם מהר, לא מגיב אחרי הסקס, אין שיחות..." יכול להיות שהבחורה שלך פשוט לא מרגישה שיש צורך להגיד לך מה היא חושבת על סקס או שהיא באמת מאוד עייפה... בכל מקרה,תפתיע אותה! תהיה יותר יוזם. על תצפה ממנה תגובות. אתה תן את התגובות שלך ותגרור אותה לשיחה. הכי טוב, אם 5 דקות אחרי הסקס תחבק אותה, תן לה נשיקה ותביא לה איזה פרי מתוק ותציע לה לאכול מהפה שלה (סתם חשיבה
). אני לא יודע עד כמה זה יעזור במצב כולו, אבל בחיים האינטימיים זה יעלה אינטרס!

זה ברור ש../images/Emo98.gifו- ../images/Emo68.gif חושבים על..

זה ברור שגברים ונשים מיסתכלים על סקס אחרת, רוב הנשים מפרשות את הסקס לאהבה ואילו הגברים לא רואים זאת כך. השאלה כמה אתה נימשך לאישתך,ועד כמה רחוק היא מוכנה לעשות במיטה? וכנ"ל להפך..?שאלה נוספת שאפשר לשאול איפה היית מדרג את הסקס לעומת דברים אחרים בחיים ,תחשוב על זה ותישאל את אישתך את אותה שאלה,ככה תוכלו לדעת למי חשוב וחיוני הסקס יותר ,,,מי מוכן להשקיע יותר.....ומי פתוח לנסות דברים חדשים במיטה...

תשובה לתקתקו אליי:

אחרי הרבה שנים של נישואים (ויתר מ20 שנה), כבר לא נמשך במיוחד לאשה. בקשר לביצועי המיטה - היא בכלל לא מבינה שיש צורך בשינוי והשיגרה הורגת. היא מאד לא אוהבת חידושים (למשל אביזרים חיצוניים), כולל גילוי מקומות חדשים ומגרים. הזכרתי פעם ויברטור והתשובה היתה שזה קר ולא נעים ובכלל מעדיפה רק את המקורי. התחליף יכול להועיל רק כשאין חבר, לדבריה. ובכלל, מה שקראתי פה בפורום על טפטוף של וגינה משולהבת, חשבתי שזה רק בסרטים כי במציאות מעולם לא חוויתי דבר שכזה: אמנם היא רטובה אבל בכלל לא משהו שאפשר לתאר כזרימה. אז אם כך אני נשוי לפריגידרית?

../images/Emo4.gifככה זה כשהן בוגדות בנו ...

והן מדברות עם אחרים ואיתנו הן רק רוצות להראות שהכל שגרתי.

זה ממש עצוב..

איך אתה יכול כך לחיות? כמה זמן זה כך? האם ניסית לדבר איתה על כך?

למעלה