מה דעתכם...

dan051

New member
מה דעתכם...

איזו עיר לדעתכם, הכי מתקרבת להיות דומה לתל אביב, או במראה החזותי של העיר, הסטיילסטיות,חיי הלילה, ובכלל?!?!?

Secular

New member
ממש לא,

יש כמה איזורים של חיי לילה מפותחים בערים אחרות כמו הרצליה פיתוח, איזור התעשייה בראשון וכו'...אבל הם מכוערים וחסרי אופי לעומת המתחמים בת"א!

kljkjjj

New member
איזה מתחמים יש בתל אביב?!!

מה אתה דפוק תל אביב כבר לא כמו פעם אלנבי טיילת כל האזורים האלה מי יתקרב לשם עכשיו

danezeq

Member
פחחחחחח תבדוק לפני שאתה כותב

אם יש משהו שמשמר את עצמו ואף מפתח את עצמו - אלה חיי הלילה בת"א סע באלנבי בלילה, בכל שעה שתרצה, גם לפנות בוקר, ותיתקע בפקק מרוב אנשים ואני לא מגזים בכלל, הרחוב פקוק, ועוד אין אוטובוסים, הכל מרוב אנשים ומסיבות (האיזור של אלנבי הקרוב יותר לבית מגדלור {לים})

kljkjjj

New member
איזה חיי לילה באלנבי וואה וואה

חיי לילה שאתה לא רוצה לקחת חלק מהם אפילו בסיוט הכי נורא שך איזה אנשים וואלה 80% שחורים המגיעים אלינו מאזורים דרומיים יותר 10% נרקומנים פריקים ועוד שלל אנשים מוזרים ועוד 10 שתקועים בעבר בסרט שזה השיא

Sephiroth

Member
דווקא איזור אלנבי בדעיכה

אמנם הוא עדיין עמוס באנשים, אבל לא מהסוג שהיית שמח לפגוש ביום יום. מה עוד שהעירייה פועלת לסגור את המועדונים ברחוב והמטרה שלה להפוף את רחוב אלנבי לרחוב שקט. המגמה היא לצור מתחם בילויים באיזור המסגר שיחליף את המועדונים והדאנס בארים באלנבי - אבל אני לא יודע עד כמה התוכנית הזאת רצינית. מה שכן, מתחם מצליח מאוד הוא איזור נמל ת"א הישן שמושך המון בליינים בערבי שישי ושבת.

ש איילת

New member
אני נזכרת...

שלפני 10 שנים הייתי בניס, צרפת.. ובטיילת של העיר הזו (ורק בטיילת) הרגשתי קצת כמו בתל אביב.. מצד שמאל יש גם מעין "יפו".. ויש בתי מלון לאורך הטיילת.. צד שני, היה שם קזינו ענק (אני מאמינה שעדיין..) ונתקלתי בביל קוסבי בחנות סוודרים (לא יאומן!!:)) מה שבתל אביב לא היה קורה בחיים..:)

למעלה