מה דעתכם?

mimeli

New member
מה דעתכם?

פדגם שמצאתי: "מכשולים הם הדבר הכי מפחיד שאתה רואה ברגע שאתה מסיט עינך מהמטרה" מה דעתכם על זה? יום נפלא! סימון

פחד הוא מקום שאין בו אהבה...

לכן אם תמלא את הפחדים שלך באהבה המטרה בעינה תישאר והעיניים יוכלו להביט על מליון דברים אחרים בדרך אל המטרה... מחבקת באהבה בת חן

mimeli

New member
תודה, בת חן!../images/Emo24.gif ידעתי שמשהו

מפריע לי בדבר הזה, אבל לא יכולתי לשים את האצבע על נקודה מסויימת.. פתחת לי את העניים..

shant

New member
../images/Emo23.gif

אהבתי מאוד מאוד את דבריך תודה

שיריה

New member
אני לא בטוחה...

שפחד הוא מקום ששאין בו אהבה, יש פחד ויש אהבה וזה שני דברים שונים.... אצלי לפעמים זה אפילו להיפך, שהאהבה מביאה לפחד, פחד להחשף, פחד לאבד את האדם האהוב....

איל באש

New member
לדעתי ../images/Emo42.gif

מכשולים קימים רק בראש שלנו, אנחנו בעצם מייצרים אותם כל הזמן דרך הפחדים שלנו. ומטרה לדעתי לא חשובה, מה שחשוב זו הדרך בה אנחנו הולכים. אם נלך בדרך הבחירה שלנו אז נגיע לכל המטרות בכל מקרה. ובנתיים עד שזה יקרה נותרו לנו החיים, נותר לנו להנות מהדרך, להביט ולראות את שעניינו מפספסות כל הזמן כשהן מנסות להתביית על מטרה. אני הופך את המילה מטרה להתכוונות ולהתכווננות. אני מתכוון למשהו שרוצה, ומתכוונן אליו, וממשיך את החיים תוך חיבור להווה, לרגע הנוכחי, כי מהרגע הזה הכל נובע, אז מה משנה המטרה.

rama69

New member
ערב טוב, למחשבות שלנו

יש כוח עצום כאשר אנו פוחדים אנו מביאים אלינו אנרגיה של מה שאנו פוחדים ממנו, אנו יוצרים עבורנו וסביבנו אנרגיה שלילית, אם אנו חושבים חיובי ומשחררים את הפחדים, המחשבות השליליות לאנרגיה של אור, יותר קל לנו להתמודד עם הפחדים ובנוסף מונעים מאיתנו אנרגיה שלילית שיוצרת עבורנו דברים שליליים, אנו מזמינים עבורנו אנרגיות חיוביות וקורים לנו דברים טובים, אז שיהיו מחשבות חיוביות, ואנרגיות טובות לכולם,

mimeli

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifתודה לכולכם!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

באמת היה תענוג לקרוא את תשובתכם! סימון

למעלה