מה דעתכם....

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
מה דעתכם....

על מפגשון בפסח? שרון ואני חשבנו שאולי נעשה מפגשון בפסח בשביל הכרות ראשונית! אנחנו תכננות להיפגש בכל מקרה ונשמח אם תבואו... בכל מקרה הנה התכנון- באולינג בחופשת פסח! כן. עדיין לא סיימנו לתכנן אבל אנחנו רוצות לדעת אם אתם תבואו.... המפגש אינו רשמי והוא על חשבון כל אחד ואחד מאיתנו! אבל נשמח אם תודיעו לנו אם אתם באים

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוף דוקא בפסח, יש לי מלא בגרויות אחרי פסח, ואני חייב לחרוש.... בחופש הגדול אני יבוא בטוח!!!!

AMIR HOREV

New member
וואי מגניב.... תרשמו אותי בפנים...

אבל אני מזה גרוע בבאולינג... וצחיוש... תקח יום חופש מהלימודים רק כמה שעות.... פליזזז... זה לא יהיה אותו מפגש בלעדייך....

מיכל just

New member
אני מקווה שאני אוכל להגיע,

זה תלוי בדיי הרבה דברים...
תנו תאריך, מקום וכאלה...

בכיף

האמת, גם אני חשבתי להציח משהו דומה. חשבתי על הים, אבל גם באולינג יהיה סבבה. השאלות הן, כמו שכבר אמרו, איפה? ומתי?

THE CORRS

New member
../images/Emo10.gif אני לא בבית כל חופשת פסח...

אבל בחופש אחר אני פנויה... כמו החופש הגדול למשל!

p i n g o

New member
רעיון מצוין

רק צריך לקבוע תאריך שיהיה נוח לכולם. מה שאומר שמבחינתי זה אחרי ה-15 לחודש....

Cally1

New member
אני חיפאית

וכמובן שפ"ת לא בא בחשבון בכלל.אין לי כסף כדי לנסוע לת"א ובטח שלא לפ"ת:(

אני לא מטורף!!!

אבל חשבתי על לעשות את זה באזור נתניה או חדרה. כן, זה מוזר, וכן, זה רחוק, אבל בגלל שלא מעט חבר'ה פה גרים במקומות "קצת" רחוקים מת"א כמו חיפה, אני חושב שאולי נאלץ כולנו להתפשר קצת כדי להרים פה באמת משהו רציני ולא סתם להביא רעיונות באוויר (או בפורום)

AMIR HOREV

New member
נתניה!!!!

וואי יש לנו באולינג מזה יפה...(אומרים שהוא היכ יפ הבארץ) בכל אופן באמצע המשחק נכבים כל האורות באולם, ויש אולטרה על המסלולים ומוזיקה בפול ווליום... זה מגניב....

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo41.gif שימו לב שימו לב... ../images/Emo41.gif

אוקיי.. מירי ואני חשבנו על התאריך 13.4 - שזה יוצא יום ראשון הבא. תכתבו כאן אם התאריך מתאים לכם... ובגלל שזה באולינג אז יש שלוש אופציות מרכזיות: או הרצליה, או כפר סבא, או פ"ת. מה אתם אומרים? כמובן שמי שיש לו אוטו ויכול לעזור לאנשים שגרים קצת יותר רחוק זה יהיה מעולה.

RVD18

New member
לא טוב../images/Emo4.gif

זה לא מתאים לי, תדברי איתי באיסיקיו.

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo45.gif

מה עם האחרים? אנשים שלא יגיבו לשרשור היום או מחר יקבלו מסר אישי.. אז אם אתם קוראים את זה בבקשה תגיבו ותאמרו מה דעתכם.

AMIR HOREV

New member
וואי מגניב באולינג.....

אני יכול מתי שאתם רוצים....(זה לא שאין לי חיים או משהו כזה כן...) אבל אני חייב להזהיר אתכם... אני לא יודע איך אני בבאולינג... אבל עכשאני משחק כדור עף בים אני עושה קולות מפחידים... כמו- אווווווווווווווווווו אהההההההההההההההההה ו... אהההההההההההההההההההההה יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחח ויש עוד קולות..... מי שמשחק איתי נקרא מצחוק... בקיצור... אני יכול מתי שאתם רוצים

p i n g o

New member
לא טוב בכלל ../images/Emo10.gif

התאריך לא מתאים כי כעבור יומיים יש לי פסיכומטרי ולצערי עליי לחרוש היטב. כפר סבא או פתח תקווה לא מתאים כי זה רחוק מדי ואני לא אוכל להתמצא בכלל. ובקשר לבאולינג..... אני ממש גרוע בזה! אבל הרעיון נחמד ויכול להיות כיף! בקיצור.. זה חייב להיות (כמו שאמרתי ולא שמתם לב משום מה!) אחרי ה-15 לחודש... מצטער...

למעלה