מה דעתכם??

perach האחת

New member
מה דעתכם??

כל פעם שאני רבה עם בעלי , אני אומרת לו: זהו אני עוזבת אותך, נמאס לי ממך וכו....". כן, הייתי רוצה לעזוב, להתחיל הכ ל מחדש. או להשאר לבד אולי אין לי מספיק אומץ, אולי אני מפחדת? מפחדת להשאר לבד ולא למצוא מישהו שיתאים לי. וכשהוא אומר לי: "תחליטי מה את רוצה, כי כל פעם את חוזרת על המשפטים האלה....", אני משיבה לו "שאני לא רוצה להתגרש"....כשאני מרגישה שעמוק בלב, שאני כן רוצה.

adam33

New member
למה?

המון דברים מתחילים במילים את אומרת ואחר כך חושבת על מה שאמרת למה שלא תנסו לומר דברים חיוביים אחד על השני מתוך פרגון מגיע הזוגיות ואל תחכי שהוא יאמר תתחילי את ובהעיה היא לא להשאר לבד אלא להפסיד את הביחד תמיד תזכרי אין זוג לא מוצלח יש זוג לא מודרך שלוש נקודות...

seeyou

New member
מישהו שיתאים לי.?...../images/Emo103.gif../images/Emo28.gif

לחיות במסגרת-זוגיות זה לא קל! תחשבי טוב מה שאת יכולה להפסיד, מה שאת יכולה להרוויח זה במסגרת תעלומה! We do not care of what we have, but we cry when it is lost. We do not appreciate the value of a thing until we have lost it Most people do not really want freedom, because freedom involves responsibility, and most people are frightened of responsibilityFever told in my life was when I said "I'm okay."

perach האחת

New member
אז אני

מוכנה לקחת אחריות על החופש, וממש לא מפחדת מזה. לפעמים המסגרת מכבידה עלי/ חונקת אותי

seeyou

New member
אם כך הדבר-אז תעשי את זה!../images/Emo140.gif

ישנם מיקרים שיותר טוב לבד מאשר בחברה לא טובה! חייט טוב מודד 10 פעמים וגוזר רק פעם אחד!

הוא צודק. ת צריכה להחליט

ולא בזמן של כעס ומריבה, אלא ביישוב הדעת. שבי עם עצמך, ברוגע ובנחת, ותחשבי. מה יש לך בחיים, מה טוב לך, מה נסבל ומה דפוק לגמרי. מה יהיה אם תעזבי ותו? מה תרוויחי ומה תפסידי. יש אפשרות לתקן את המצב בינכם? יש נכונות של שני הצדדים? ובשלווה, קבלי החלטה. בהצלחה.

אומרת "לא רוצה" ובליבך את כן רוצה

אז את מי את משקרת? בעלךצודק - תחליטי מה את רוצה, אבל באמת, ואז לכי על זה.

סוף מעשה במחשבה תחילה

הבהרת בדבריך שאחרי ריב עם בעלך יש לך רצון "לזרוק הכל וללכת"
ובמצב הזה את מרגישה פחד, וחוסר אונים, מפני העתיד לבוא.
אז מי שולט בך? המחשבות (המח) או הרגשות? בקבלה- מתארים את המחשבה או השכל באות - מ - מח הרגשות מתוארים ע"י האות - ל - לב הגוף הפיסי , היצרים ע"י - כ - כליות מי שפועל ע"י השכל שמנווט את הרגשות שמנווט את היצרים - הוא "מלך"
מי שפועל ע"י הרגשות שמנווטות את השכל שמנווט את החמרי - הוא "למך" מי שפועל ע"י היצר (החומרי) שמוביל לרגשות ובסוף לשכל - הוא "כלום" לכן כל מעשה - במחשבה תחילה! מילים כדורבנות - מילים פגיעתן קשה והכאב שהן מותירות חד כדורבנות(קוצים). או מילים חדות כתער (סכין) אז בעצם חשוב לך להגיע לחיי נשואין יציבים שיתנו לך ביטחון? מה עליך לשנות בדפוסי ההתנהגות בנשואין אלה ?- מה מרגיש בן זוגך כאשר את אומרת לו כל פעם מחדש שאת עוזבת ?
והאם האמירה הזו מקדמת אותך לאיזה שהוא מקום? אם תחליפי בעל
אז מה תשני בדפוסי ההתנהגות שלך
ציפור דרור

למעלה