מה דעתכם

יוֹאב

New member
מה אתה מנסה להראות פה?

הוא הראה את שתי הדרכים ושאל בתמימות מלאה לדעתנו. הוא לא מסתיר את העובדה שהוא תומך בעבודה, אבל אתה חייב להכנס במישהו הבוקר כנראה, אז מצאת לך קורבן תורן.

ממש לא קלעת...

הוא הציג כאן ברירת "או" וברור מהי תכליתה. מכיוון שברור לכל בר דעת שזה לא או ההתנחלויות או החרדים (כי אין קשר) כל מהות השאלה במקרה הטוב לא ברורה ובמקרה הרע מטופשת.

יוֹאב

New member
אוקיי...עכשיו הבנתי אותך

אבל תרשה לי לחלוק עליך. השאלה או זה או זה, היא די רלוונטית מאחר ומדובר פה בסדר עדיפויות שונה של מפלגת העבודה ושל מפלגת שינוי. העבודה, לא תומכת בהגדלת התקציבים לחרדים,אלא להיפך, אך שמה בראש סדר העדיפויות את החזרתי המתנחלים הבייתה והעברת תקציבי ענק אל תוך החברה. אני לא מתנגד לקו של שינוי בתחום הזה, אלא לסדר העדיפויות הלקוי שלה לדעתי.

La Gamba

New member
לא אתחיל לדבר על אופן התלהמותך כאן

וטון דיבורך המעיד עד כמה אתה רציני. -"עצוב שאני עושה את זה אחרי הבחירות" (סליחה שאני נטפל לקטנות, אבל השורה הטיפשית הזו פשוט מזעזעת), אז רגע, רק בגלל שאין בחירות אני צריך להפסיק לתמוך במפלגה? אני צריך להפסיק את דיוני הפוליטיים, ולסגור עצמי מעולם האקטואליה? דרך החשיבה שלך מוטעית מיסודה, אני לא עושה כאן דברים בשביל עוד מנדטים, אני אל כמו שינוי שתעשה הכל כדי להיכנס לממשלה, לי יש עקרונות, אידיאלים (ולכן אני פועל למענם ללא קשר לבחירות. -"אתה פשוט פופוליסט מתלמד" פרט הסבר ונמק. -כל התפישה שלי מטומטמת? עדיין לא ענית לי על השאלה. אלא רק תקפת, בכלל לא התייחסת לנימוקים המובאים (ולא הבאת אף נימוקים, סתם הגעת כדי להתלהם). הסבר, אני לא רואה שום קשר בין מה שאתה אומר, לבין ההודעה שלי. הופתעתי לגלות זאת מאדם כמוך, השמח תמיד להביא נתונים ומס' עד כמה שהחרדים זוללים אותנו.

למעלה