מה דעתכם?

La Gamba

New member
מה דעתכם?

האם תיכוניסטים החברים בתנועת נוער, ומדריכים בה (או שהם רק פעילים בה) הם ברמה אחת (לא שהשאר יודו בזה) מעל ההמון אשר אינו מדריך, ואינו בתנועה כלשהי? מה דעתכם? כן או לא?

driftwoodstav

New member
לא! ../images/Emo31.gif

אני לא חושבת שמישהו בכלל רמה אחת מעל מישהו. אני יכולה להגיד עליהם שהם מפסידים ה-מ-ו-ן ושהם סתם טיפשים שהם לא באים,אבל רמה אחת מתחת אני לא יכולה. סתיו

La Gamba

New member
מהבחינה הזו, התכוונתי

שהם מפסידים חלק, שהם נהנים רק מחצי עולם. שהם פשוט לא יודעים מה הם מפסידים......

טיפקסית

New member
אני לא ממש מסכימה

אני באופן אישי לא יכולה להגיד שאני רמה אחת מעל אלו שהם לא מד"צים כי לדעתי הם מפסידים התנסות חשובה שיכולה מאוד לסייע להם במהלך החיים שנת הדרכה זו שנה מיוחד שאתה לומד בה המון דברים, ולכן אני חושבת שהם כן מחמיצים חוויה אדירה אבל אני לא יכולה להגיד שאני רמה אחת מעליהם כי כל אחד והבחירה האישית שלו. השומר הצעיר מסתער לעבר ה-90 שלכם בשמת, מד"צית, השומר הצעיר

מסכימה ביותר

כל אחד צריך להיות פעיל ומעורב בקהילה שלו, וזה עצוב שיש כאלה שלא. נכון, יש כאלה שמעורבים וזה, אבל עדיף לעשות את זה מגוף כלשהו, שלגוף יש השפעה יותר גדולה מאשר היחיד. וחוצמזה, הוא מפסיד הרבה ביחד וכיף של עשיה ביחד. אני לא חושבת שמי שבתנועה יותר שווה ממי שלא בתנועה. יש אנשים שזה פשוט לא מתאים להם, וכו'. כי אני כן כל הזמן מנסה לגרור אנשים לבוא לפעולות, כי אני חושבת שזה כיף וחושב אבל אני לא מעל אף אחד.

למעלה