מה דעתכם??

stas51

New member
מה דעתכם??

העם ששחקן שהבאתם במלא כסף (נגיד 30 מיליון) אבל הוא לא מספק את הסחורה העם תיתנו לו יותר הזדמנויות מהרגיל???? למה אני שואל? כי זה מה שקה לי...הבאתי את אלן סמית ב26 מיליון והוא לא עושה שום דבר!!! ויש לי מלא חלוצים לעמדה שלו ואני לא יודע מה לעשות.....לפי הציונים הוא מצויין, כמאט הכל 20 (בימיוחד הכישורים ההתקפיים) אבל הוא "מסרב" ליכבוש!

JRM

New member
אם הייתי מביא שחקן ב150 מיליון

והוא היה מקבל 7 כל משחק הוא היה מוצא את עצמו מחוץ לקבוצה לפני סוף העונה אם אתה לא מספק את הסחורה אין לך מקום בסגל... תראה את הדוגמא של ארוס, הובא בתור שחקן תותח, קיבל את הצ´אנס הרגיל לשחקן רכש, נכשל, ועכשיו הוא בדרך החוצה ממכבי...

תלוי מה הגיל שלו?../images/Emo60.gif

הספסל שלי מלא בשחקנים כאלה, זה פשוט מאוד מי שיודע לשחק משחק ומי שלא יודע אז ישב על הספסל אבל אני לא ימכור אותו אולי בסוף העונה...

stas51

New member
אלן סמתי, בן 22

והבעיה שהוא ממורמר ואני ישר מקבל הצעות של 14-15 מיליון, אבל אני יפסיד מיזה (קניתי אותו ב26 מיליון) וכמו כן אני לא רוצה לימכור שחקן טוב ליריבות שלי מהליגה הספרדית

TOMER511

New member
מה כתוב בקשר אליו? בטרנספר?

שהוא חוששב שעששה טעות שעבר לספרד או משהו? יכול להיות שבגלל שהוא עדין לא למד ספרדית אז קשה לו להשתלב. קרה לי אתה עם שחקן בשם:GONZO הוא בולגרי והוא לא ידע עברית אז עשרת משחקים ראשונים הוא לא היה משהו אז שמתי אותו מחוץ לסגל ואז אחרי שהוא למד עברית היה לי בעית פציאות קשהץאני ששמתי אותו בהרכב(7 ימים לפני המשחק כדי שיתרגל לטקטיקה) והוא שם לי שלושער ומאז כל כדור שהוא מקבל הולך למסגרת!!!

stas51

New member
שהוא לא מאושר מהמאמן.....

אבל זה ביגלל שאני מסרב להצעות אליו ולא נותן לו לשחק.....והיה לו קודם KEY PLAYER והורדתי לו לBECUP......

למעלה