מה דעתכם?

מה דעתכם?

מכתב שמתנדב/ת מהתחנה שלי כתבו לא ידוע לי מי המתנדב/ת אבל אשמח לשמוע דעותיכם 22/12/2002 לכבוד: מר אריה בורגר יו"ר מתנדבים ראשל"צ הנדון: מעילים למתנדבי נוער מד"א ראשל"צ. אריה שלום! בכמה ימים האחרונים שהיו ימים קרים מאוד הרבה מתנדבי נוער שקנו מעילים ועדיין לא קיבלו אותם נאלצו להתנדב בקור המקפיא. במכתב שתלית על לוח המודעות שמופנה לאפי על כך שמתנדבי נוער מגיעים להתנדבות בלבוש לא הולם את המקום בו אנחנו מתנדבים. אז אני לא יודע איך דברים מתנהלים במד"א אני רק יודע מבדיקה שעשיתי בתחנות האחרות באזור איילון מתנדבי הנוער קיבלו מזמן מעילים של מד"א שעליהם הם שילמו! אז כאשר אתה מצפה מהנוער שיגיע באופן מכובד להתנדבות במד"א אני חושב שמן הראוי שהמעילים שהנוער שילם עליהם כדי כאשר יגיע החורף יהיה לנו חם בהתנדבות ולא קר על כן אנו מבקשים ממך לזרז את עניין המעילים. בכבוד רב, מתנדב נוער שקר לו בחורף. העתק: *מר קובי מורי אחראי נוער ראשל"צ *מר אלי יפה מנהל מפ"ה *לוח מודעות מד"א ראשל"צ אשמח לקבל תגובות על מכתב זה וגם אם מישהו יודע מה הכתובת של המשרד של אלי יפה זה יעזור לי מאוד...

בורגר איש נחמד : ))

ב"ה אני מת על האיש והשפם.. פשוט אדם כלבבי. ותאמין לי, שקר לו, לא פחות מהמתנדבים.. והוא דואג למתנדבים לא פחות מפרייס (האחראי היוצא) כך שאין לכם מה לדאוג.. טוב שההתנדבות בידיים של בורגר... מסור לו ד"ש...

Nייט

New member
בטח מגיע לכם מעילים בחנם!

אנשים משלמים הרבה כסף בשביל השרות של מד"א, שישתמשו בחלק מהכסף בשביל המתנדבים!

orend123

New member
נכון מאוד

180 שקל קורס, 75 שקל ביטוח שנתי, 15 שקל קופת מתנדבים, 15 ש"ח חלוק, 60 ש"ח קרדיגן, מאות שקלים קורסים מתקדמים... כמה כסף כבר אפשר להוציא? אני שילמתי בתחילת אוקטובר על מעיל ורק ביום חמישי קיבלתי אותו... ואחרי שהתעקשתי הרבה מאוד זמן עליו ונדנדתי. מזל... יום שישי היתה לי משמרת והיה קור חבל על הזמן ודוקא בת.ד התחיל לרדת גשם... חומצזה, צריכים לדאוג לנו יותר, עובדה שאירגונים אחרים יכולים.

orend123

New member
תיקון

60 ש"ח מעיל לא קרדיגן, קרדיגן לא נותנים לנו אפילו לקנות... נייט אולי תעלה לפורום כמה תמונות?

nsr

New member
אתה לא יכול

לצפות ממד"א שיתנו מעילים למתנדבים. כמה מתנדבים יש? 6000? כמה עולה מעיל? 60? תעשה את החשבון לבד ותראה שזה יוצא המון כסף. נניח שהספרים לא נכונים ויש פחות מתנדבים, זה עדיין יוצא הרבה.

orend123

New member
רגע רגע רגע!

בואי נעשה חשבון חדש נכון יש המון מתנדבים במד"א אבל כמוהם יש גם עובדים! והעובדים מקבלים חינם ביגוד ומדים. והם לא מקבלים רק חולצה אחת... הם מקבלים המון וכל הזמן מחליפים להם את הבלויות! וכמובן גם קרדיגנים מעילים ווסטים. לכן זה רק מראה שכן אפשר לקנות מעילים למתנדבים!

ronen222

New member
בן אדם מקסים

אבל מה לעשות קצת קמצן שמדובר בחלוקת ציוד למתנדבים ואפילו לנו הבוגרים אין מעילים ובקושי קרטיגנים שאנו נאלצים להשיג מחברים בתחנות נוכריות מסתובבים אצלנו בוגרים שהולכים עם חולצות של נוער כי אין להם חולצות נורמליות ומתחת לובשים חולצות ארוכות. ומה שאילון לא ציין כי בורגר הוציא מכתב כי מתנדבים מופיעים למשמרת בלבוש לא הולם לכן יצא המכתב הזה שכנגד

Nייט

New member
צריך שיהיה כמו בארה"ב

אצלנו (בארה"ב) כמובן יש חברות אמבולנסים פרטיים, אבל בכל תחנת כיבוי והצלה שהוא בהתנדבות יש גם אמבולנס (או שניים) שזה גם בהתנדבות. כתוצאה מזה שהכל בהתנדבות אז הרשות המקומית (או עיריה) משלמת על ההוצאות והשרות הוא חינם!!! אז אנחנו עושים שרות לציבור, אז הציבור (העיריה) משלמים לנו על הלימודים בכמעט כל רמה (מCFR עד EMT-CC או פרמדיק!) וגם אנחנו מקבלים תקציב להשתמש למה שאנחנו רוצים כולל חולצות T, מעילים, חולצות עבודה, מדי א´. חוץ מהתקציב פעם בשנה אנחנו מבקשים תרומות מהתושבים שבשטח שלנו.

למעלה