מה דעתכם?

BIGO-G

New member
השנה הם דווקא בסדר גמור

בניגוד לשנים קודמות שנבעו פחות או יותר מקמצנות ברורה של הבעלים.

Stupid boy

New member
סחטן בנאדם....!

עשית את זה לא רע בכלל... יש לך איזה רעיונות איך לדעץ או פשוט להתחיל לצייר גרפיטי כי ציירתי איזה שתיים אבל זה יצא סתם לא כל כך עם סגנון... ויש לי עוד מה ללמוד וכאלה...

B-BALL

New member
וואי אנשים אתם לא מעודכנים.....

למאר אודום? אנדרה מילר? וואי וואי המצב פה קשה...למאר אודום מסניף לבן איפשהו בארה"ב, אבל זה כבר מזמן לא בקליפרס, ואנדרה מילר הוא כבר קרוב לחצי שנה (מפתיחת העונה הנוכחית) הרכז הפותח של הקליבלנד קאבלירס (אם אני לא טועה), בטח לא של הקליפרס. מי שעושים את הקליפרס לקבוצה טובה אלו הם אלטון בראנד, מייקל אלווקאנדי, דריוס מיילס ולפעמים גם הרוקי האירופאי מרקו יאריץ´ שמהווה חלק חשוב ברוטציה עם בערך 7 נק´ למשחק בבערך 23 דק´ למשחק. והמאזן שלהם כרגע הוא קצת יותר טוב משל הלייקרס, וגם זה רק עיניין של זמן. אבל הם בטח לא גרועים, זה בטח לא. להתעדככןןןןןן :)

B-BALL

New member
ואני נאלץ לאכול את הכובע....../images/Emo13.gif

גם למאר אודום וגם אנדרה מילר משחקים בקליפרס, אבל בכל זאת, למאר אודום קצת פצוע ולא בדיוק מתפקד, ולכן כבר חשבתי שהעבירו אותו בטרייד לאיזו קבוצה אחרת....אני חייב להודות שאני לא כל כך בקיא בקליפרס ואף פעם לא הייתי, אני יותר אוהב להתמקד בקבוצה מהצד השני של העיר בדר"כ....בכל מיקרה, ברשימת התותחים של הקליפרס יש לציין -בנוסף לאילו שכבר צויינו- גם את קורי מאגטי התותח ואת קוונטין ריצ´רדסון האתלטי. סיימתי פה. :)

HaWk34

New member
כמה דברים

אל תבוא בגישה שאתה יודע הכל אז שתוק. זה א´ ב: אפחד לא אמר פה שומדבר על הסגל של קליפרס אז למה אתה אומר לנו להתעדן שאתה בכלל לא בכיוון של מה שנכון? דריוס מיילס עבר בטרייד לקליבלנד תמורת אנדרה מילר, למאר אודום הושעה כולה לאיזה 5 משחקים בגלל סמים וזהו. המאזן שלהם הוא 14-11 נכון להיום אחרי שהם ניצחו בבוקר את סאן אנטוניו והם נועלים את המערב ביחד עם הלייקרס. תתעדכן!!!!!!!!!!!

למעלה