מה דעתכם?

לך חפש ת´חברים שלך (בספק אם תמצא)

חוצמיזה למקרה שלא שמת לב אתה לא היחיד בפורום הזה.

D.O.D

New member
אחי אתה גדול כמו פישי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

גילדורי

New member
יש באמת סיכוי טוב לראפ הערבי

יש הם הרבה על מה למחות...הם יותר קרובים למצב של הגטאות בארה"ב מאשר כל אחד פה. ואם כבר אחים, אני זוכר שראיתי פעם שלאח של מאור כהן יש הרכב...מישו מכיר?

גילדורי

New member
מה הבעיה שלך???

שתגיד מה שבא לה... מה? עכשיו בגלל שהיא תמכה בטמבלימינל אתה הולך לרדת על דבר שהיא תכתוב??

The EmineM ShoW

New member
לא קשור אליו...

היא מציקה לי בעין כבר מההודעה הראשונה שהיא כתבה פה... היא סתם מיותרת פה... ברצינות!... חכה עוד דקה אני ידגים לך גם למה...

גילדורי

New member
הסתכלת מה כתוב אצלי?

לא יותר טוב... ok אולי כן... אבל סבבה..שתעשה מה שהיא רוצה..ואולי תעשה לה כמו לאימפוטנטימינל, תביא חבר´ה וסכינים למסיבה ותעלו עליה... אבל עזוב...אני סתם מתערב בריב מטומטם ואני שונא לעשות את זה. אז בבקשה על תגיבו לי.

טיפשה.....??????

יא נעל, אתה מוזמן להתעלם מקיומי. ואתה לא מכיר אותי אז אל תרד עלי! מה אתה חושב, שאתה הוכחת עד היום גאונות יוצאת דופן..? לא נראה לי. והנה דרך מקורית בשבילך לעוף לי מהעיניים: תקפוץ מהאגו ל- IQ. זה בטוח יעשה את העבודה. ולסיכום: F**K

Angel D 6

New member
ראפרים ערבים יתפסו

גם אני חושבת כך יש בינהם כשרונות גדולים

omritoto

New member
זה שירשור דפוק!

אני התחלתי את השירשור הזה ואני התאכזבתי! אתם לא מדברים על הנושא ממש אנשים תתחילו להיות קצת רציניים! על שטויות הגענו לשירשור הגדול והדפוק הזה!

ערפדי

New member
לדעתי ...

אתם לא צריכים להגדיר את עצמכם , מהסצינה או לא מהסצינה ... פשוט , אתם אוהבים מוזיקה שחורה וזה ... אז סבבה ! אתם מכירים את כל האנשים שבאים למועדונים הקבועים ... אז סבבה !!! לדעתי להגדיר את עצמך מחוץ או בתוך הסצינה זה דבר פשוט טיפשי ... כי , בסך הכל אתם יכולים להסכים איתי שלסצינה של ההיפ הופ בישראל יש שם דיי רע ... (ואחרים על זה כל האנשים שחושבים שהם חכמים גדולים) אז , בגלל שלסצינת ההיפ הופ בישראל יש שם דיי לא טוב אז ... מה שאמרתי ... תאהב ת´ראפ .. תאהב בכיף , יהיו לך חברים מהמועדנים הקבועים שלך ... בכיף ... למה לא ??? אל תגדירו את עצמכם ... תיזרמו עם זה ....
... עכשיו סיימתי ... !

DJ BABU

New member
מכל השרשור המפגר הזה - זוהי ההודעה

הכי חכמה ששמעתי!! פשוט נכון ...וכל מילה מיותרת!!!! BABU

EmGee

New member
איזה שם רע יש לסצינת ההיפ הופ?

סליחה על הבורות אבל לא זכור לי ששמעתי משהו רע עליה ממישהו מבחוץ

למעלה