לא יותר טוב... ok אולי כן... אבל סבבה..שתעשה מה שהיא רוצה..ואולי תעשה לה כמו לאימפוטנטימינל, תביא חבר´ה וסכינים למסיבה ותעלו עליה... אבל עזוב...אני סתם מתערב בריב מטומטם ואני שונא לעשות את זה. אז בבקשה על תגיבו לי.
יא נעל, אתה מוזמן להתעלם מקיומי. ואתה לא מכיר אותי אז אל תרד עלי! מה אתה חושב, שאתה הוכחת עד היום גאונות יוצאת דופן..? לא נראה לי. והנה דרך מקורית בשבילך לעוף לי מהעיניים: תקפוץ מהאגו ל- IQ. זה בטוח יעשה את העבודה. ולסיכום: F**K
אתם לא צריכים להגדיר את עצמכם , מהסצינה או לא מהסצינה ... פשוט , אתם אוהבים מוזיקה שחורה וזה ... אז סבבה ! אתם מכירים את כל האנשים שבאים למועדונים הקבועים ... אז סבבה !!! לדעתי להגדיר את עצמך מחוץ או בתוך הסצינה זה דבר פשוט טיפשי ... כי , בסך הכל אתם יכולים להסכים איתי שלסצינה של ההיפ הופ בישראל יש שם דיי רע ... (ואחרים על זה כל האנשים שחושבים שהם חכמים גדולים) אז , בגלל שלסצינת ההיפ הופ בישראל יש שם דיי לא טוב אז ... מה שאמרתי ... תאהב ת´ראפ .. תאהב בכיף , יהיו לך חברים מהמועדנים הקבועים שלך ... בכיף ... למה לא ??? אל תגדירו את עצמכם ... תיזרמו עם זה ....