מה דעתכם?

אבח"י

Well-known member
חבל שלא שאלה את עצמה - מה גרם לו לבגוד בה 4 פעמים. [נכון, לא מאשימים את הקורבן, אבל "האם היא הקורבן? אולי הוא הקורבן?]
לאחר שקראתי את הפוסט ה"מטלטל" שממש לא טלטל אותי, הבנתי מדוע הוא חיפש בחוץ סקס קליל ולא לחוץ [טיפולי פוריות, סקס לפי מדחום, לחץ נורא כל הזמן].
אחר כך קראתי שהיא מאשימה רק אותו, אבל גם את הנשים שהתעלמו ממנה, למרות שידעו שהיא נשואה.
זו בהחלט טענה מענינת.
לי אין תשובה, כי אני לא תופס כך את הדברים ואת הזוגיות.

נערך לאחרונה ב:

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
כאישה שהיה לה רומן בעבר עם נשוי, ראשית,מעולם לא היה בי צורך לדבר על החוקית ממקום של "אני לא שופטת-מכבדת וקטונתי", ידעתי שהוא נשוי,כן עלתה בי המחשבה שאולי אני מזיקה אבל מהר מאד הבנתי שזה מה ששנינו זקוקים לו והיה לי ברור שהקשר זמני,היה לנו קשר מצויין וסקס 🤩וכן-היו לי רגשות ואני מאמינה שחלק מסויים של נשים שיש להן רומן עם נשוי לא תמיד מבינות לאן זה הולך,הן מגיעות עם מטען רגשי כלשהו, ,מתאהבות,מבשלות לו את "הארנב"כאילו הן בסרט-יש הבדל מהותי בין גבר נשוי שבאמת בהליכים לבין הציפייה האישית שהוא יתגרש בשבילי, ,(רומן, סטוצים )לא מתגרשים בגלל זה בנות אמ-מה,גבר שמזיין מהצד כפי שהיא כתבה בעייתי בעליל,אז מדוע להמשיך בטיפולים פוריות?עדיין לחשוב עליו כבן זוג?אבא?
עתיד עם גבר לא אמין.

נערך לאחרונה ב:

אישון34

Well-known member
בריקודים יש גברת אחת שמשוחחת עמי רבות על סקס.

היא הייתה גרה מאוד רחוק ושהייתה באה נהגה לשכור חדר במלון ולהביא לשם מספר גברברים לצורכי היום.

לפחות כך סיפרה.
_________________________________________________________________________________________________________________________________

פעם (יותר מפעם אחת). הצעתי לה לבוא היא אמרה שיש לה קו אדום אחד - אנשים בקשר. (אין לי מושג באם הייתי בא, שכן באופן מאוד מוזר מעולם לא חשתי משיכה אליה, למרות שהיא סקסית בטירוף ונצמדת עד האין סוף).
__________________________________________________________________________________________________________________________________

נתקלתי בזה כמה פעמים - ואני מניח שזה סוג של משפט של אנשים שנבגדו "רע".
___________________________________________________________________________________________________________________________________

המוסר זה דבר מתעתע.

יש פה פוסט על כאן אנאלי ולא אנאלי.

כאילו אחד הוא יותר ו/או פחות בגידה מאחרים.

אז אני לא בעינייני מוסר.

אישוניאיש.
ללא מוסר.

דקל נור*

Well-known member
מה לעשות שגברים נשואים יותר אטרקטיביים? אולי יש גם את העניין של לגנוב מים.
ברגע שיתגרשו, כלומר מישהי ויתרה עליהם, אז הם נהיים באחת סחורה מהסטנד של המבצעים 😏.

Yakir4179

Well-known member
היא מדברת על מצפון מוסרי של הנשים,שומעת ממנו שהוא נשוי תרדי ממנו זה הכול כי את פוגעת,אם הוא שיקר שהוא פנוי ובסוף נשוי זה לא אשמת המאהבת,וכן היא צריכה לחשוב על זה המאהבת מה היא גורמת בבית ,ונגיד הצליחה להכנס להריון ומקבלת בום כזה לפנים על הבגידות של בעלה זה לא קל צריך להבין!!

זה שהוא הלך לחפש סקס מהצד זה עניין שלו ושל אשתו,גם אם יש אשמה באשתו אולי לא מכבדת וכו אותו,זה לא אומר שמי שיודעת שהוא נשוי זה נותן לה אישור מוסרי לנהל רומן מאחורי הגב

שי12346

Well-known member
המחשבה הראשונית שלי היא שלאנשים פנויים ( גברים ונשים) אין מה לחפש בגזרת הנשואים ולומרק בגלל שזה עלול להזיק לצד שלישי שאין לו/ה קשר אליהם.
אך עם השנים והכרות מקרוב מאלו שהיה להם קשר כזה אז ההיגיון הוא לא שיקול פה אלה מטען רגשי ששני הצדדים טעונים בו וככזה הוא נטול שיקולי היגיון. 🤷🏽🤷🏽🤷🏽
וההשלכות והתוצאות בהתאם 🤭🤭🤭

Yakir4179

Well-known member
המחשבה הראשונית שלי היא שלאנשים פנויים ( גברים ונשים) אין מה לחפש בגזרת הנשואים ולומרק בגלל שזה עלול להזיק לצד שלישי שאין לו/ה קשר אליהם.
אך עם השנים והכרות מקרוב מאלו שהיה להם קשר כזה אז ההיגיון הוא לא שיקול פה אלה מטען רגשי ששני הצדדים טעונים בו וככזה הוא נטול שיקולי היגיון. 🤷🏽🤷🏽🤷🏽
וההשלכות והתוצאות בהתאם 🤭🤭🤭
תתפלא גברים פנויים אם תיפול עליהם נשואה לא מסופקת ,הם באהבה יעשו אותה מכל כיוון ,לא לכולם יש מוסר ,אבל זה סידור נוח יותר מאשר פנויה נורמטיבית שרוצה קשר ומתאהבת ואחרי הסטוף חוזרת לכרית ריקה,ושאלת יחסינו לאן עולה לה בראש ,נשואות יעדיפו נשוי בגלל הסטטוס ולהיות זהירים ,הפנויים יכולים פתאום להתקשר ב8 בערב סתם כך..

קר לי בך

Well-known member
שתקח אחריות על החיים שלה.
היא זו שבחרה את בעלה שפוזל הצידה והחליטה להשאר איתו גם כשגילתה את האמת, היא זו שאולי יש לה חלק חלק בפזילה הצידה של בעלה,
אף אחת אחרת לא אשמה בפירוק התא המשפחתי שלה, האשמה בפירוק התא המשפחתי נמצאת רק אצל בעלה ואולי גם אצלה.
גם אם היא תפרד מבעלה נראה שהיא לא הפיקה מסקנות, את חוסר לקיחת האחריות שלה על החייה ועל הבחירות שלה היא תקח איתה.

תותחית! כל הכבוד לה. היא צודקת כמובן, ואם הן נשואות הייתי מיידעת את בני הזוג שלהן, כי לאף אחד לא מגיע לחיות בשקר כזה. זה שבעלה אשם בבגידה, לא מסיר מהן אחריות בכלל. אני לא אבין אף פעם למה אנשים חושבים שבשביל סקס או ריגוש יש להם זכות להרוס חיים של מישהו אחר. ועוד יותר לא אבין איך מישהו בשביל ריגוש מסוגל לפגוע בצורה כל כך מזעזעת באדם הקרוב לו ביותר.
באשר אליה ומידת האחריות שלה, היא שותפה אחראית למצב הזוגיות שלה ולבחירות העגומות שלה. אך היא בוודאי לא אשמה בבגידות של בעלה. מקווה שהיא זרקה אותו, כי עם סדרתיות כזו אין תקנה.

למעלה