"נשים שיוצאות עם נשואים פשוט סתומות ועלובות" - וואלה Sheee
אחרי שנבגדה על ידי בעלה עם ארבע נשים שונות היא מבקשת מנשים ששוכבות עם גברים נשואים להפסיק לעשות את זה, או לשאת בתוצאות.
חבל שלא שאלה את עצמה - מה גרם לו לבגוד בה 4 פעמים. [נכון, לא מאשימים את הקורבן, אבל "האם היא הקורבן? אולי הוא הקורבן?]![]()
אחרי שנבגדה על ידי בעלה עם ארבע נשים שונות היא מבקשת מנשים ששוכבות עם גברים נשואים להפסיק לעשות את זה, או לשאת בתוצאות.www.sheee.co.il
כאישה שהיה לה רומן בעבר עם נשוי, ראשית,מעולם לא היה בי צורך לדבר על החוקית ממקום של "אני לא שופטת-מכבדת וקטונתי", ידעתי שהוא נשוי,כן עלתה בי המחשבה שאולי אני מזיקה אבל מהר מאד הבנתי שזה מה ששנינו זקוקים לו והיה לי ברור שהקשר זמני,היה לנו קשר מצויין וסקס![]()
אחרי שנבגדה על ידי בעלה עם ארבע נשים שונות היא מבקשת מנשים ששוכבות עם גברים נשואים להפסיק לעשות את זה, או לשאת בתוצאות.www.sheee.co.il
בריקודים יש גברת אחת שמשוחחת עמי רבות על סקס.![]()
תתפלא גברים פנויים אם תיפול עליהם נשואה לא מסופקת ,הם באהבה יעשו אותה מכל כיוון ,לא לכולם יש מוסר ,אבל זה סידור נוח יותר מאשר פנויה נורמטיבית שרוצה קשר ומתאהבת ואחרי הסטוף חוזרת לכרית ריקה,ושאלת יחסינו לאן עולה לה בראש ,נשואות יעדיפו נשוי בגלל הסטטוס ולהיות זהירים ,הפנויים יכולים פתאום להתקשר ב8 בערב סתם כך..המחשבה הראשונית שלי היא שלאנשים פנויים ( גברים ונשים) אין מה לחפש בגזרת הנשואים ולומרק בגלל שזה עלול להזיק לצד שלישי שאין לו/ה קשר אליהם.
אך עם השנים והכרות מקרוב מאלו שהיה להם קשר כזה אז ההיגיון הוא לא שיקול פה אלה מטען רגשי ששני הצדדים טעונים בו וככזה הוא נטול שיקולי היגיון.
וההשלכות והתוצאות בהתאם![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.