מה דעתכם

מה דעתכם

הפעם לא סיפור, רק נסיון להבין.
בעניין תמונות העירום של שדרנית הספורט.
עלתה שאלה בקרב חברותיי. מדוע היא הצטלמה? בשביל מה היא צריכה תמונות תועבה כאלה? אנחנו כאן יכולים בהחלט להבין ולדעת למה ומדוע.. אז קודם כל שאלה אליכם - הצטלמתם? שמרתם? מה?? ספרו...
אבל מה שניסיתי להסביר לאותה בחורה ששאלה, זה שהשאלה צריכה להיות למה אותו אדם היה צריך להפיץ את התמונות, מילא לגנוב את הפלאפון אבל להפיץ ברבים? זה החטא, זה העוון, לא התמונות ולא מה שהיא מחליטה לעשות בחייה הפרטיים והאישיים.
מה דעתכם?

giligil55

Member
צילמו אותי ...

הוא צילם והסריט ואפילו ערך ...
אבל ...אחרי שהבנו שהכל נשמר בענן הוא מחק ...

אולי זה עוד בענן וזה מפחיד ...

ואת צודקת שההפצה היא פשע חמור ...

ולגבי מפורסמים זו דילמה אם הן /הם צריכים להצטלם במצבים
אינטימיים... גם להם יש פנטזיות ...

כפי שאמרתי קודם

אנחנו אנשים בוגרים ומחליטים האם לצלם, להצטלם, להפיץ או לגנוז. זכותנו המלאה לעשות עפ"י בחירתנו, עם נקיטת כל אמצעי הזהירות האפשריים, במידה ורוצים כמובן. אין זה משנה אם אדם מפורסם או לא. זכותו לעשות כרצונו בחייו החופשיים.
הפשע הוא לגנוב את הפלאפון, את הצילומים ולפרסמם ללא אישור.

האם יש לי תמונות כאלה?
כן , בעוונותיי אני אוהבת גם את זה ואל תנסו לגנוב את הפלאפון שלי, כי זה כמובן לא שם.
בנוסף, כל התמונות חסויות, הפנים שלי ואי אלו סימני היכר לא מופיעים בהן.
מרגישה בטוחה ובכל מקרה, מי בכלל ירצה לראות צילומים של קצה קשיש?

yaron599

New member
מותר

לכל אחד ואחת ולהצטלם כאוות נפשו/ה
למי יש זכות לשפוט?שכל אדם יעשה כטוב בעיניו
הנבלה שגנב את הטלפון ופרסם הוא העבריין ולא מי שהצטלמה
רובנו הצטלמנו בתמונות אירוטיות כאלה ואחרות...אז מה?זה נותן זכות למישהו לפרסם ברבים?

metro12

New member
הצילום וההפצה

בעיני ברור שהצילום עצמו ושמירת התמונות באמצעים הפרטיים היא לא החטא או העוון, אלא השימוש הלא מורשה בהם. אם מישהו/י מצטלם בעירום בשטח ציבורי אי אפשר למנוע מאחר לפרסם ולהפיץ את זה, זו הסיבה שמעשים אינטימיים אנשים מעדיפים לעשות בבית או במקום אחר עם פרטיות. אם תמונות או הקלטות עצמיות נמצאים ברשותו הפרטית של הצלם, זכותו לפרסם את זה כרצונו כמובן. את הזכות לפרסם אפשר לקחת ממנו רק ברשותו. פשוט לא?
מי שמפרסם ללא רשות הוא פושע לפי אמות המידה שלנו.

אז..

לדעתי זה נפלא לצלם ולהצטלם זה מוסיף משהו אחר.
אבל אני משתדלת לשמור על פרטיות ושיוצלם רק עם הפלאפון שלי
מוגדר לזה לא להסתנכרן לענן
ואני בטח לא שולחת לאף אחד תמונות שאפשר לזהות שזו אני
תמונות בלי אפשרות לזהות בכיף

davewod2000

New member
לעצם הענין

מסכים כמובן שכל אדם רשאי לעשות כראות עיניו,כל עוד הוא לא פוגע באחרים,כולל תמונות וכדומה.ברור שזה בלתי נסלח לגנוב ולפרסם.אבל,לא צריך להתמם,כולנו יודעים עד כמה מסוכן העולם הוירטואלי הזה וצרם לי לשמוע שהיא דואגת להשפעה של הענין על בנה בן ה14.דאגה זו היתה אמורה לדרבן אותה או לא להצטלם או לעשות הכל כדי לשמור התמונות שלה.

metro12

New member
מסכים מאד

מעכשיו אותו ילד זכה בתיוג של בן של אמא מתערטלת לפחות...
שימו לב גם כל החרמניות/ים, למי שמנהל סקס וירטואלי עם מצלמה, כל השיחות שלכם בפוטנציאל להיות מוקלטות בקלות ע"י הצד השני.

למעלה