מה דעתכם?

DRORIKO8

New member
נו באמת

מישהו פה יכול לדמיין את שירלי בר דיין או שירי אלג'ם משדרות משחק שלם?

בכדורסל יש את מורן ברק שמשדרת כדורסל נשים,היא בסדר,אבל לא ברמה שהייתי נותן לה לשדר דרבי תל אביבי בוינר סל(אבל חוץ מרסקין גם לא הייתי נותן לאף שדר גבר לשדר את המשחק הזה,בטח לא להורסקי הזה). לגבי מאיה רונן,כל פעם שהיא מדברת זה נשמע כאילו כל שניה היא הולכת להתפוצץ מצחוק.

אגב יוצא לי לא מעט לצפות במשחקים מהליגה האנגלית/האיטלקית/ה-NBA(לא דרך שידור ישראלי). מעולם לא נתקלתי שם בשדרית. אבל עזוב מה הם מבינים בספורט אלה,סתם שוביניסטים מסריחים.
 

DRORIKO8

New member
אבל כתבתי שמעולם לא נתקלתי בשדרית

לא כתבתי שאין כזאת. יש הבדל בין השניים. אני מסתמך על כל המשחקים שאני רואה בצ'רלטון,אני אישית לא נתקלתי בשדרית
 

Cade Foster

New member
כי אין מספיק עיתונאיות ספורט איכותיות?

גם אצלנו מבחר השדרים הוא די מצומצם. כבר הרבה מאוד שנים שאנחנו תקועים עם ארבל/וייץ/איינשטיין ופעם בהרבה זמן צץ לו איזה עמיחי שפיגלר או עמית הורסקי או שדר סותם חורים כמו רן מלובני שהם כולם די בינוניים. כשאין הרבה נשים שעוסקות בספורט אז המבחר הוא מראש מצומצם יותר.
&nbsp
אגב, מירי נבו כן משדרת אירועי ספורט כמו אתלטיקה והתעמלות אומנותית וכשמגיעה האולימפיאדה התחרויות האלה די משמעותיות.
 
למעלה