מה דעתכם ?

נ ע ל

New member

הכרות באתר הכרויות מבוססת קודם כל מראה ואחר כך על התוכן (כמו שקורה לרוב גם במציאות). כולנו שופטים וכולנו נשפטים, ומי שלא יודע לקבל 'לא' כנראה לא מספיק מפותח/חסין רגשית כדי להבין שגם הוא בעצמו פוסל הרבה אנשים סתם ככה שאין בזה שום עלבון אישי. זה מבאס, ברור, אבל לדעתי זה הרבה פחות פוגע מלפתח עם מישהו שיחה ארוכה ומוצלחת ואז למרות זאת לקבל דחייה רק בגלל ששלחת תמונה לא מתאימה.

Superboi

New member
מה זאת אומרת "התירוץ שאני מספר לעצמי"?

לא הבנתי מה הכוונה במשפט הזה.

כמובן שאתה לא אומר למישהו שהוא מכוער בפירוש. אבל כשאתה מתכתב עם מישהו, ונראה ששניכם באותו ראש ומראים כוונה להיפגש, ואז הוא שולח לך תמונה ואתה דוחה אותו בגללה, גם אם בהכי נחמדות, אתה למעשה אומר לו "המראה שלך לא מוצא חן בעיני עד כדי כך שאני מסרב להיפגש איתך למרות שעד עכשיו רציתי". ברור מאליו שלכל אחד יש את הטעם האישי שלו, ושזה לגיטימי לגמרי לא להימשך למישהו, אבל זה עדיין לדחות אותו *רק* בגלל המראה שלו.

Superboi

New member
אולי לא הבנת – אני לגמרי מסכים עם כל מה

שאמרת; השאלה שלי היא רק *איך* לדחות את אותו בחור בלי לצאת גס רוח.

Acoustic 3

New member
איך אתה דוחה בחור שמבקש ממך מספר טלפון ברחוב?

ועל סמך מה אתה דוחה את הבחור?
אתה לא יודע עליו כלום - ועדיין, אתה מחליט אם אתה מעוניין להתחיל משהו או לא מעוניין.

כן, הכל עובד על פי מראה חיצוני..
וזה לא דבר רע. זו האמת..

לפני שבוע פניתי אל בחור חמוד בגריינדר והוא כתב לי: "היי, תודה על ההודעה, אבל אני מחפש משהו אחר.. בהצלחה!"
אז אחרי הבאסה הראשונית (שאורכה היה שלוש שניות) - פתאום שמתי לב כמה נחמד הניסוח שלו היה.
והתחלתי להשתמש בזה.

aשרון

New member
מה דעתכם ?

היה לי היום התכתבות נחמדה באטרף.

הוא :
אהלן
מה עניינים
אשמח להכיר

אני :
היי, תודה, אבל הכרתי מישהו.

הוא :
חחחחחחחחחח
תודה
עשית לי את היום

Superboi

New member
זה די ההפך ממה שאני שואל עליו

ברחוב/פאב/גריינדר, אתה קודם כל רואה את הבחור. אני מדבר על מקרה שבו אתם מחליפים כמה הודעות, הוא מקבל את הרושם שאתה בעניין שלו (כי אתה כן), ואז שולח תמונה.

aשרון

New member
מה, כבר יום חמישי..??...

לפעמים אני רוצה לשדך בין הפרופילים השונים באטרף.
אני לא יודע למה, אבל ההרגשה הזו של מרחק נגיעה אצל אנשים שמחפשים את אותו הדבר ונמצאים ממש אחד ליד השני, בא לי לכוון אותם כדי שיפגשו ויכירו.

האם לעשות את זה נחשב לחדירה לפרטיות?
האם אנשים יאהבו את זה שם?, או יקבלו בהבנה?

למה לי להתעסק בזה במקום למצא לעצמי אהבה?

aשרון

New member
היי נעל....מה קורה?

טוב לראות אותך פה.

הבחור לא מצא חן בעיני כל כך, ורציתי לדחות אותו בנימוס ולא לפגוע בו אז אמרתי שכבר הכרתי מישהו.
לא שאני מקבל כן על כל הודעה שאני שולח שם, נדיר שבכלל מחזירים לי תשובה באטרף, אבל בכל מקרה אני תמיד משתדל להגיד לא בלי לפגוע.

נ ע ל

New member
היי היי

אני חושב שזה אחלה בחלה להגיב לדחות מישהו בנימוס, אבל נראה לי שלהגיד 'הכרתי מישהו' זה שקר קצת ברור... אותי זה היה מעצבן קצת :)
למה לא פשוט להגיד את האמת? משהו בסגנון 'היי, אתה נראה נחמד ומגניב אבל אני מחפש משהו קצת אחר :)'

aשרון

New member
מסכים איתך, אבל.....

כן, עדיף להיות כנה עד הסוף, אבל תחשוב כמה פעמים אומרים לבנאדם 'אתה לא מה שאני מחפש'.
בשלב מסויים הבנאדם יכול להרגיש שמשהו דפוק אצלו. ואני אומר את זה מניסיון כי קיבלתי את המשפט הזה יותר משאני יכול לספור.
כנות היא הדבר הנכון אבל לא תמיד הדבר הטוב ביותר, אטרף זה אתר זיונים ואנשים מסתכלים עליו לרוב כשטיח לסקס, אבל יש בו הרבה שכבות של רגשות אצל אנשים שונים, ואי אפשר לדעת עם מי אתה מדבר עד שיוצא לך להכיר אותו, אם בכלל.

נ ע ל

New member
נו?

ואם עוד שבוע הבחור מתחבר לאטרף ורואה שאתה שוב מחובר. אז מה הוא חושב? או מתבאס כי הבין ששיקרת לו, או שהוא ינסה להתחיל איתך שוב, מתוך מחשבה שאולי הפעם אתה פנוי.
אם מישהו באמת ממש נעלב מ'אתה חמוד אבל לא מה שאני מחפש *סמיילי*' אז יש לו בעיה גדולה באגו או שהוא עדיין לא מבין מה שאמרת: שאי אפשר לדעת עם מי אתה מדבר רק לפי תמונה ושכולנו שטחיים.
לדעתי זה הרבה יותר מתסכל להבין ששיקרו לך...

Superboi

New member
יש לי שאלה בנושא הזה

אני לא טיפוס של אטרף, אז לא יודע איך זה עובד:
נאמר שלשניכם או לאחד מכם אין תמונת פנים גלויה. אתם מתכתבים, מראים כוונה להיפגש, ואז מחליפים תמונות ומגלים שהוא לא הטעם שלכם. איך אתם יוצאים מזה?

makel1

New member
3 אפשרויות עיקריות

או שלא עונים
או שאומרים בכנות
או שמחרטטים משהו

למעלה