מה דעתכם

Anna Vasserman

New member
מה דעתכם

על זה

לדעתכם - האם זה באמת נכון? או שזו סתם פיקציה?

ואם זה נכון, האם אפשר לשנות את זה? האם בנות יכולות ללמד את עצמן "לזהות פוטנציאל" למרות שממבט ראשון הוא לא מדליק אותן? האם זה בכלל יכול לעבוד?

והאם זה ככה גם בכיוון ההפוך? כלומר גברים שמפספסים סופר-וומניות כי הן נראות בחורות פשוטות?..

shayCn

New member
ראיתי נשים שיכולות לזהות פוטנציאל

אלו נשים שראיתי אותן עם דיעה בוגרת וחזקה,כאלו שמלאות בביטחון עצמי אמיתי וטהור ומלאות באופטימיות ויופי פנימי.
הנשים האלו עזרו לי רבות בחיי בעבר הרחוק,אם מתוך שיחות נפש ומתוך אופיין הנוח יצרו אצלי חשיבה חדשה לגבי נשים ולגבי הרצון בקשר וזוגיות.
לצערי,אני לא הייתי מבוגר ובוגר מספיק לראות אותן והן נעלמו והיום הן בטח כבר נשואות.
אני תמיד מחפש את אלו הפשוטות.בררנות זו לא תכונה מושכת ולראות את זה לא ממש עושה לי את זה.

dori78

New member
משעשע.

אצלי זה הפוך לפעמים, מחפשת את קלארק קנט ומגלה בדיעבד שהוא סופרמן (או לפחות מנסה להיות).

אני יכולה להעיד על עצמי, שבד"כ מי ש"מזהה" את הפוטנציאל שלי - זה גברים נשואים.
כי תכונות שאצל גבר נשוי (שיודע מה זה לנהל משפחה) מתפרשות כככאלה שמאפיינות אישה "תקתקנית" שיכולה לנהל את הבית, אצל רוב הרווקים מתפרשות כ"לחוצה", "היסטרית" או סתם הקללה הנוראה מכל: "לא זורמת".

היי

לפעמים צריך להיות ערים מה שנקרא,לא תמיד מי שיודע לזהות הוא הטעם שלנו.
ויש מיקרים ששוני יכול לתרום המון בהמשך:)

גברים נושאים אוהבים את מי שמשקיעה את כל כולה לטובת הבית ומורידה לחץ ממנו.

ברווקות לא תמיד בהתחלה יש זרימה טובה גם לי כאב שנדלקתי ורציתי לזרום עם מישהי שהכרנו מקצועית והבנתי למה היא מעדיפה לא לזרום מצידה לקשר רציני ולא לסקס.

חלילה

וחס במקרה הנל את תיראי אותה את לא תאמיני אך לא חטפו אותה מזמן !
יש מקרים שרואים אנשים מיוחדים חכמים מעניינים ולבד עדיין.

זה בסדר

גם בחורה שמשוחררת מינית יתר על המידה אני בדרך כלל לא מכנה אותה בשלל תארים,ומהסיבה היא שישנן כאלו שסבללו התעללות אונס וכו ולצערנו הדרדרו לפינות אפלות וחבל עליהן.
.

אצלי

חויתי שנה וחצי של קשר סוער יצרי ומיני ברמות על ,וכשחפרנו וסיפרו לנו את התיק ומה שקרה אתה מקבל תמונה אחרת על המצב.

היו כמה כאלו שללא תיק של פגיעה מינית והן חופשיות מינית ולכן הן רצו יחסים פתוחים וזה לא התאים.

אין קשר בין חופש מיני ליחסים פתוחים

בפורום הזה, כשאשה לא משחקת אותה "קשה להשגה", היא נחשבת לשרלילה.
אני שרלילה על פי ההגדרה הזו, ואני ממש לא בקטע של יחסים פתוחים.

קשה להשגה

בסך הכל זה אומר שלבחורה נמאס מטמבלים שמתחילים איתה סתם,והיא צריכה אחד שיעמיד במקום ויחזר כמו גבר אמיתי:)

זו הגדרה של לא זורמת ,שרלילה זאת הגדרה של אחת עם תאבון מיני רב ששוכבת המון ובחלק מהמקרים גם לא בצורה אחראית .

לא, זה לא מה שמשתמע מהדיונים כאן בפורום

ביזיון ברשת סיכמה את הדעות הדומיננטיות בקרב הגברים כאן באופן מדוייק.

supersonic777

New member
אז את מי את מעדיפה?קלארק קנט,הוא סופרמן...

את יודעת,הסרטים והסדרות למיניהם לויס ליין לא אהבה את הדמות הגמלונית,החסרת קואורדינציה,ה"נחמד מדי"...ברגע שהיא הבינה/ידעה שהוא בעצם סופרמן,היא שינתה את גישתה...

למעלה