מה דעתכם?!

nickname111

New member
מה דעתכם?!

עניין שמאוד הפתיע והכעיס אותי לשמוע -
אני בן 24, בן יחיד, סטודנט ועובד וגם בעצמי עברתי מפגשי אימון למטרות שונות
לפני כשבוע הייתי ברכב עם הוריי ובמהלך הנסיעה שמענו ברדיו פרסומת בסגנון:
"שלום, האם גם ילדיכם בשנות העשרים ואתם שואלים את עצמכם מה קורה איתם ומדוע הם לא בזוגיות? מדוע הם עדיין רווקים?
אני .... , בוגר אדלר מזמין אתכם ההורים לפנות אליי וביחד נמצא פתרון"

ואז אמא שלי הסתכלה עליי ובחצי חיוך "שמעת?..."
הייתי בהלם לשמוע אותו ואפילו בסוג של מבוכה, איזה חוצפה זאת להתערב בחיים של צעירים ועוד מאחורי גבם
ובכלל, למה הוא רואה בזה בעייתיות? בסה"כ אנשים צעירים בני 20-30 שנמצאים בשנים עסוקות בחייהם (לימודים, עבודה, התפתחות אישית) ורוצים לחיות את החיים
קודם כל זה אמור לבוא לבד מרצונו של הצעיר/צעירה למצוא זוגיות, ואם יש אהבה וקשר טוב אולי אחרי כמה שנים זה זמן ש*הם, הזוג* יחשבו על התמסדות כזו או אחרת
מאמן שאומר דבר כזה?
ואני חשבתי שמאמנים מאמנים לפעול בדרך חופשית ועצמאית לפי רצונותיו האישיים

הוא שדכן

ועד כמה שזכור לי הוא לא מציג עצמו כמאמן.
בכלל לא ברור לי למה הוא מכניס את "מכון אדלר" לפרסומת ומה זה קשור. חוץ מזה, במכון אדלר לומדים גם הנחיית קבוצות הורים (כמו שאני למדתי שם) ולא רק אימון.

אתה צודק שזוגיות עדיף למצוא לבד. אך יש כאלו שמתקשים ואולי להם מתאים מישהו שיעזור.

לגבי הורים ומאחוריי הגב של הילדים - אני לא אוהבת זאת וזה כלל לא מתחבר לי עם תורתו של אדלר שלמדתי.

המעניין בסיפור שלך זו התגובה של אימך. נשמע כאילו היא כבר דואגת למרות שאתה צעיר ומתחילה להפעיל עליך לחץ.

ולגבי המפרסם - כנראה שהפרסומת מביאה לו לקוחות, אחרת הוא לא היה ממשיך כבר תקופה ארוכה להוציא סכומי עתק על פרסומת ברדיו. וזה סימן שיש אנשים שזה מדבר אליהם.

שיהיה לך בהצלחה בלימודים, בעבודה ובמציאת בת זוג מתאימה.

ivgy1980

New member
אני רוצה לדבר איתו, שיתקשר אליי

דעתי

אנחנו לא יכולים לבחור את מה שנשמע או נראה בתקשורת
היום התקשרו אלי הביתה מטלמרקטינג אוטומט
המשפט הראשון היה משרד החינוך

אחרי המשפט הראשון באה מכירה של תוכנית להפרעות קשב ב-350 שקל לחודשים
ניתקתי והצטערתי על שלא שמעתי מי עומד מאחורי החוצפה
אחרי חמש דקות נשכח

למעלה