מה דעתכם?

gili7676

New member
מה דעתכם?

היי..
יצא לי לקרוא פה והחלטתי לשתף אתכם בהרגשה שלי, במטרה לקבל עזרה או סתם לשמוע את דעתכם.
יש לי חבר כבר שנה. שנינו בני 18 וחצי. סיימנו עכשיו תיכון יחד.
לפני הקשר שלנו לחבר שלי היו מספר חברות והוא בעל ניסיון מיני, לעומתו לי אין ניסיון, כלומר אני בתולה.
הוא לא לוחץ עליי לעשות סקס, מאוד מתחשב ומחכה בשבילי שאהיה מוכנה. גם לא מזכיר את זה בדרכים עקיפות, לא מבקש שאשן אצלו או כל דבר שמרמז לזה.
אם אנחנו מתקדמים אז זה רק מרצוני.
אז מה הבעיה?
הבעיה היא שכשאנחנו במיטה אני מאוד נהנת , אבל מרגישה שהוא לא.
הניסיון שלו מורגש לעומת שלי. הוא יודע איך לגרום לי להנות, אבל אני מרגישה שאני לא יודעת איך להחזיר לו בחזרה.
אני מבינה שנשיקות ומגע לא מספקים אותו כי הוא כבר שכב עם בנות...אבל כרגע אני לא מוכנה לשכב.
אז רציתי להתייעץ ולשאול אתכם איך אפשר לגרום לגבר להנות, ולתת לו הרגשת סיפוק בלי סקס? והאם זה בכלל אפשרי?

תודה מראש ,גילי :))

Ein Li SaFek

New member
חסרים פרטים

מה הוא עושה שגורם לך לסיפוק?
אוננות?
מין אוראלי?
משהו אחר?

בגדול - סקס זה דבר הדדי
אם הוא עושה לך אוננות, או מין אוראלי ואת רק מלטפת ומנשקת זה די ברור שאת תהני יותר ממנו
את יכולה לאזן את זה אם את מוכנה על ידי ביצוע אותם דברים

אם לא, שווה לשקול אולי לבקש ממנו לא לעשות אותם
או לחילופין לדבר איתו ולספר לו בדיוק מה שסיפרת לנו
אולי מבחינתו אין בעיה להמשיך לענג אותך בצורה שהוא מענג גם אם בתמורה הוא מקבל לכאורה ״פחות״

אני כן אעיר שמצד אחד בחור שיוצא עם בתולה חסרת נסיון אמור לקחת את זה בחשבון ויודע שייקח זמן אם בכלל עד שישכבו
מצד שני, חדירה זה לא הדבר היחיד שיש בסקס ומעבר לנשיקות וליטופים כאמור אפשר גם להגיע למגע באיבר המין
אוננות
אוננות משותפת
משחקים (קרח, מאכלים וכו׳)
אפשר גם להגיע למין אוראלי (או בכללי מגע של המה בגוף)

אין מה לחשוש מחוסר נסיון
הפתרון היחיד לזה הוא צבירת נסיון
ועוד יותר חשוב : תקשורת בין בני הזוג

למעלה