מה דעתכם..

מה דעתכם..

בחצי השנה האחרונה התחיל להיות לי "חרדות" כמו איזה הפרעת פאניקה כזאת לא מוסברת.. ובלי סיבה הנראית לעין..
זה מתבטא לפעמים ברעידות/ צמרמורות/ "פרפרים בבטן"/ מחנק/ נשימות מהירות.. אני מנסה לטפל בזה בכל צורה אפשרית בתרופות טבעיות..
בנתיים במקביל יש "מבול" של הצעות.. עד עכשיו שללתי ישר בלי לשמוע בכלל כי מאד קשה לי התקופה הזאת.
אני בחורה נורמלית ומאד חכמה ואינטלגנטית ואני מתפקדת בעבודה כרגיל , כלפי חוץ לא כ"כ רואים עלי, ואני גם ניראת טוב ומטופחת.
אבל בתוכי אני מרגישה מתה מהלכת...ומטלות נהיו בשבילי משימה קשה יותר מברגיל והרגישות התעצמה..

לאחרונה הוצע לי בחור "אטרקטיבי" לפי מה שאומרים..ואני ממש בלבטים מה לעשות.. האם להיפגש או לא?
אני מפחדת שהבחור לא ירצה אותי בגלל החרדות..ואז עוד יותר אכנס לדיכי.
מה שגם אם לא יעבור לי החרדות בתקופה הקרובה כנראה שאצטרך לעבור לתרופה פסיכיאטרית להרגעה (כדורים מתונים)..לצערי..
(אני מנסה להימנע מזה עד כמה שאני מסוגלת אבל אני מרגישה על סף לקיחה כי נראה שהחרדות חזקות ממני)

מצד שני, אני גם לא יכולה לחכות לנצח.. אני לא יודעת מתי זה יעבור לי ואני לחוצה אני בת 25..

מה דעתכם בעניין? והאם באמת הייתם פוסלים מישהי בגלל זה?

דעתי כך

לאחר שחשבתי והתעמקתי בבעיתך מכל צדדיה. הבנתי שקטונתי מלתת לך תשובה.
חשבתי להמליץ לך על מקום ייעוץ נפלא לבעיות כאלו.
שם יש את כול סוגיי היועצים.
תבקשי אישור תקבלי.

מתן ייעוץ לכל בעיה

קליט

New member
מלטשת, ברוכה הבאה

יש יועצת מומחית שהיתה כותבת בעיתון "המודיע", קוראים לה `הניה`, יש לה משרד שמתמחה בהפניית אנשים עם מופרעות ריגשית למטפל/רופא שהכי מתאים, קוראים למשרד הזה `מגן` הם נמצאים ברחוב ירמיהו בירושלים . נראה שאת לא תצטרכי פסיכיאטר, הכדורים האלה הם בגדר סמים וגם מזיקים, ככה שפסיכיאטר זה אופציה אחרונה . נראה שיש שיטות מעולות לבעיה שלך, כמו `טיפול קוגנטיבי התנהגותי` או `שלושת המימדים`, נראה שהכל יהיה בסדר, ובקרוב . ולבחור האטרקטיבי את אומרת שאת באמצע משהו . אלא א"כ את יודעת שבפגישות עצמם החרדות שלך לא נראות לעין . בהצלחה !

תודה

השיטה הזאת של הטיפול הקונגטיבי התנהגותי, הוא מלמד איך לשלוט על המחשבות שקשורות לחרדה, אך לא מונע אותה.. על הטיפול שלושת המימדים לא שמעתי על זה אבדוק את העניין.
ידוע לי שכדורים זה עניין לא פשוט.. לכן אני מנסה בתחלופות שקשורים לרפואה המשלימה.. בנתיים השינוי הוא מאד מאד קטן..ומנסה לשרוד בנתיים יום יום ככה לראות אם יש התקדמות..
החרדות בד"כ לא נראות לעין.. אבל זה ההרגשה מבפנים שהורגת...ודורש המון כוחות נפש.. יכול להיות שזה יעלם מהר ויכול להיות שלא..
לכן התלבטות אם להיפגש או לא..

קליט

New member
שמעתי המלצה על האתר של ער"ן בנט

יש שם פורום שבו את יכולה להתיעץ . *אל תשכחי את `מגן` ברחוב ירמיהו 12 02/5000497 וזה נראה שהכי מומלץ לך, כי הם מכירים את כל סוגי הטיפולים . *אם את חוששת שיש לך בעיה רצינית אז תחכי עם שידוכים . *אם חייבים כדורים אז יפה שעה אחת קודם, אז כדאי להזדרז לטפל בענין . בהצלחה !

את מודעת למצב שלך,

ידיעת הבעיה-חצי פתרון.
שבי עם עמצך ונסי לחשוב מדוע, למה ומאיפה מגיעות החרדות הללו.
לכל תופעה יש מניע שלעיתים נראה לעין ולעיתים צריך לחפש אחריו.

שנית, לחץ מחתונה בגיל 25 זה טבעי לגמריי ולכן את יכולה להירגע, את לא היחידה. הכרתי לא מעט בגיליים כאלו...

הכי חשוב: זיכרי שלחץ לא יקרב את הישועה, רק ירחיק!!!

את מוזמנת במסרים אם ותרצי לקבל עיצות וחיזוקים..

בהצלחה:)

למעלה