מה דעתכם

קליט

New member
יתכן אולי שיש מצב שחייל או ראש ממשלה שהתערר לו השכל

והוא מזיק למדינה בצורה רצינית, ואין ברירה אלא לרצוח אותו . השאלה אם רוצחים רק אנשי ימין כמו אדיר זיק ומאיר כהנא ? . .

לפני 50 שנה זה היה יותר גרוע

אז היו מעלימים אנשים בכל מיני דרכים -
בדיוק כמו רוסיה

התכונת מועיל למדינה

כי אל דאגה לא רוצחים את מי שמזיק למדינה ואם תשאל על שרון ורבין (כן גם רבין בחדרי חדרים החל להתבטא על המשגה)כשהם קלטו את גודל הצרה שהם הכניסו את המדינה הם רצו לעשות אחורה פנה ואז עשו להם קדימה צעד והערב רב עושה כיום את מה שעשה כל הדורות מאז יציאת מצריים ולכן כל המצר לישראל נעשה ראש ואם חלילה עלו לשלטון כאלו שלא מ"אנ"ש" יש כל מיני פקידונים ועוד אחרים שידאגו "לסדר" את התקלה אם "בטוב" ואם במוטב

קליט

New member
לא יודע עד כמה הכל נכון . אני רק יודע

שבמוסד ובשב"כ מסתובבים אישים מטורפים

התכונת מועיל למדינה

כי אל דאגה לא רוצחים את מי שמזיק למדינה ואם תשאל על שרון ורבין (כן גם רבין בחדרי חדרים החל להתבטא על המשגה)כשהם קלטו את גודל הצרה שהם הכניסו את המדינה הם רצו לעשות אחורה פנה ואז עשו להם קדימה צעד והערב רב עושה כיום את מה שעשה כל הדורות מאז יציאת מצריים ולכן כל המצר לישראל נעשה ראש ואם חלילה עלו לשלטון כאלו שלא מ"אנ"ש" יש כל מיני פקידונים ועוד אחרים שידאגו "לסדר" את התקלה אם "בטוב" ואם במוטב

למשל את שהיה חברי אדיר זיק

ומהמעגל שסביב רבין נקטפו לפחות שבעה כדוגמת יואב קוריאל

קליט

New member
לביטחון ישראל עדיף שאובמה

לא ישחרר את פולארד, כדי שלא יבחרו בו שוב . . *זה דבר גדול לחפש שלום אבל יש לצעוד בזהירות רבה . *נראה לי שמצא מין את מינו, אובמה ופרס - הם 2 אישים הזוים . *זה שלא משחררים את יונתן פולארד זה אטימות נוראה מצד האמריקאים, זה כאילו שיורקים לנו בפרצוף

הקוף בבית הלבן יותר אנטישמי מאשר הקודם

אובמה מאבד קולות של יהודים באמריקה .
וגם מחפש כל הזמן כבוד .

יש לי הרגשה ש-אובמה יודע היטב
מה נעשה בתוך איראן
והוא רוצה להיות באותה דעה
בדיוק כמו איראן

למעלה