מה דעתכם?

limish

New member
מה דעתכם?

לקוח נכבד, כחבר בקבוצת הרכישה המוקדמת תוכל ליהנות מרכישת מכשיר ה- Samsung Galaxy SII . דגם Galaxy SII I9100 מוצע במחיר הרשמי של 4499 ₪ . כחבר הקבוצה הנך זכאי לרכוש את המכשיר במחיר ייחודי ואטרקטיבי של 3000 ₪ כולל מע"מ*. הרכישה המוקדמת תתבצע על ידי מוקד הטלמרקטינג של Samsung אשר ייצור עמך קשר בימים שני- רביעי (18-21/07) בין השעות 9:00 עד 20:00 לקבלת פרטי כרטיס האשראי וביצוע הרכישה*. לאחר ביצוע הרכישה ניתן לאסוף את המכשיר בחנות Samsung Mobile ברח' בן ציון גליס 48 , פ"ת* החל מיום חמישי ה- 21/07 משעה 12:00 עד 22:00 וביום שישי משעה 09:00 -13:00. אנא ציין את אופן בחירתך לאיסוף המכשיר במעמד ביצוע העסקה. * לא מכבדים כרטיסי אשראי מסוג דיינרס ** ניתן לחלק עד 5 תשלומים ללא ריבית ***ניתן לקבל את המכשיר גם באמצעות שליחות עד הבית בתוספת תשלום

voguemaster

New member
דעתנו

שב-ZAP זה עולה 100 שקל פחות

limish

New member
האם ניתן לראות מיילים של העבודה במכשיר?

מתוכנת האאוטלוק כמובן?

ezaton

New member
אני מניח שלא מה- Outlook

אלא, אם זה בעבודה, משרת ה- Exchange. התשובה חיובית.

limish

New member
הכוונה היא לדואר שמגיע משרת האקסצ'נג'

האם גם הקאלנדר בעבודה יכול להיות מסונכרן? מה השיקולים לדעתכם שבגללם כדאי יותר לקנות גלקסי ולא אייפון? זה מכשיר ראשון שלי ואין לי כל כך מול מה להשוות כי לא התנסיתי

voguemaster

New member
גם לוח שנה מסונכרן בשני הכיוונים

אתה יכול לסנכרן ולקבל את לוח השנה על הטלפון וליצור EVENT ולבחור שהוא יווצר על ה-CALNEDAR של ה-EXCHANGE. (הטלפון יזכור את הבחירה שלך לפעם הבאה..)

ezaton

New member
כי בעבור קבוצה כל כך גדולה

המחיר היה צריך להיות תחרותי באמת. לא מחיר שאתה יכול, לבד, בלי אף אחד, ללכת לחנות ולרכוש מכשיר מזה חודש(!!!) כמו שאמרתי בהודעה אחרת - הקבוצה נועדה לדלוור מכשיר מהר ובזול יחסית. בשני הפרמטרים האלו היא נכשלה. אז מה נשאר?

למעלה