מה דעתכם?

טיףטף2

New member
מה דעתכם?

מה דעתכם על שפעם או פעמים בשבוע יבחר(מי שירצה)כותב פה בפורום שיכתוב על חיו עד כפי שהוא רוצה. יספר לנו מתי הוא גילה שהוא הומו,מה הוא עושה עם הנטיה הזו,מה הוא חושב על זה לגבי העתיד,מה שאיפותיו וכדומה ואנחנו,כותבי הפורום,נוכל לשאול שאלות לעומק. בסה"כ,המטרה היא שכל כותב אשר ירצה יוכל לכתוב את סיפור חיו ונתעמק כמה שנוכל בחיו על מנת שנוכל לשתף אחד את השני בהרגשות,להביע הזדהות והרבה הבנה וכבוד. לדעתי,זו דרך טובה להכיר אחד את השני,ליצור גיבוש ובטח גם לדעת להתמודד עם נושאים כאלו,כי כששומעים על אדם עם בעיה כלשהיא ובדיוק גם לנו ישנה אותה בעי'ה תמיד אפשר להפיק לקחים. אז מעוניינים? מי שירצה פשוט יעשה
וכך פעמים בשבוע יבחרו הגולשים שעשו
וישתפו אותנו.. שנתחיל?

אויש איזה יופי.‏ ‏

אתה מדבר כל כך לעניין ‏.‏ כן זה רעיון מאוד טוב ויפה גם כן השרשור האחרון של השאלון היכרות היה מאוד מוצלח גולשים רבים הביעו נכונות ונוכחות.‏ בקיצור אני בעד ! אבל...‏ אני חושב שכדאי שהראשון זה יהיה ‏..............‏ א-ת-ה ‏,‏ כן תהיה אתה הראשון ‏.‏ יאלה אנחנו מחכים.‏ ‏

בגיל 6

גיליתי שאני נמשך לנער ולא לנערה. הוא נכנס לחדר, כולו בלונדי/ג'ינגי', כחול עיניים, נער מסוג שלא ראיתי לפני כן במשך שש שנות חיי, ואני חשבתי שאני עד להופעת מלאך! באופן מסתורי ידעתי מייד שאסור לי לגלות לאיש את המשיכה הזאת. בכיתה ו', התאהבתי במורה המשופם שלי, איש לא נאה במיוחד, אבל שופע גבריות. במתכוון הזנחתי את הלימודים כדי לקבל ממנו תשומת לב. אחר כך ב"שבט מעלות" בבני עקיבא, התאהבתי במדריך שלי, בזמן הפעולות שלחתי בו מבטים מוסתרים מלאי ערגה, ובלילה הזיתי בו. אחר כך בישיבה, היו שני ר"מים, אחים, נאים מאד, אחד אדום זקן ואחד שחור זקן, שניהם כיכבו בפנטזיות שלי... אבל אלו נשארו פנטזיות בלבד. נשארתי "טהור" בתול תמים. "שיחקתי" קצת עם בן כיתתי, אבל זה לא נחשב, משום שהוא היה סטרייט. בטכניון, היינו 79 גברים בכיתה (ורק אשה אחת)...כר נרחב לפנטזיות. היו שם שניים שהרגשתי משיכה עצומה אליהם, אבל לא העזתי לרמוז להם אפילו. מחוץ לכותלי המוסד היו לי כמה תקריות בודדות של מפגשים אינטימיים עם גבר זר, אבל הן לא היו מספקות. במשך ארבע שנים הוכשרתי כמהנדס אוירונאוטיקה, לקראת שירותי בחיל האוויר. ובצבא, סוף סוף מימשתי ומיששתי
, ואז פגשתי בבן זוגי הראשון. אני הייתי סגן (דתי), והוא - סמל (חילוני). נפגשנו דווקא בשכונה שלנו, ולא בבסיס, תוך כדי חופשת שבת. הקשר נמשך שנתיים, עד שדרכינו נפרדו. כל אחד נסע לחו"לו שלו - אני לקנדה והוא לארה"ב. במשך שירותי הצבאי יצאתי מהארון אל הוריי ז"ל. אבי הבין אותי היטב, ואילו אימי המשיכה להאמין שלמרות שאני הומו, אתחתן עם אישה... לא רציתי לאכזב אותם, אבל הרבה יותר מזה, לא רציתי לאכזב את עצמי. בקנדה התדתל"שתי, ואז, לפני 33 שנים, פגשתי את בן זוגי הנוכחי. בשנתיים הראשונות למדתי תואר שני בהנדסה, ובשאר השנים, עבדתי בתכנון תחנות כוח גרעיניות לחשמל. עכשיו אני מחפש תחביב... יש למישהו רעיונות?

פורטי סיפור חיים שמתחיל מגיל הגן

עכבר אז חשבת על משיכה לבנים. איך זה מסתדר? אני מבין בגיל העשרה, בתיכון ובצבא המחשבה אחרת, השאיפות אחרות, יודעים מה רוצים ומרגישים מה חפצים. שאלות (סליחה אם הן חדות וישירות מידי) האם גרמת צער גדול להורים בעת שנחשפת לפניהם ומה זה עשה להם? האם הבריחה לחו"ל נבעה משום שדחו אותך כהומו בכל מקום הגעת בארץ? למה החלטת לדתל"ש, האם זה נבע כתוצאה מהנטיה, ורצית להשתחרר כדי לקיים יחסי מין מלאים עם בן זוגך? איך אפשר לשלב חיים של יהודי עם חיים של נוצרי, בכ"ז שתי דתות שונות? האם יש סיכוי שתעשה עליה לארץ ותחזור למקורות? אשמח לשמוע ממך גבר יקר.

תשובות:

כשהייתי בן 6 לא חשבתי על מין עם גברים, אבל רציתי את קירבתו של אותו נער, מבלי להבין למה. רציתי מאד לשהות במחיצתו, להביט בו.
ודאי שנגרם צער להורים כשנחשפתי לפניהם. הם היום מאוכזבים שהבן הטוב שלהם שונה כל כך מן הכלל, ושהנושא מביך כל כך, ושיש שם רע כל כך להומואים (בשנות השבעים). הם אמרו שהם אוהבים אותי ותומכים בי, אבל שלא אספר לאף אחד מקרובי המשפחה ומחבריהם. במשך השנים הם השלימו עם זה ואימצו את בן זוגי כאילו הוא חתנם..
הבריחה לחול הייתה בעצם גירוש מן הארץ. אחרי שחשפתי את עצמי בצבא (סיפור נפרד), נסגרו כל אפשרויות התעסוקה בארץ כמהנדס אווירונאוטי.
המעבר לדתל"ש הבשיל בראשי עוד כמה שנים קודם. הפסקתי להאמין. הייתי בספק במשך שנים בנוגע למה שלימדו אותי, עד שהחלטתי שאינני מאמין. אין שום קשר ליחסי מין מלאים, האמן לי...
בן זוגי, למרות שהוא גדל בבית נוצרי (לא מאד דתי ממילא), הוא כיום אתאיסט. הוא מאס בכל מה שהוא אמונה דתית. אני מקיים כמה מנהגים וחוקים יהודיים, כמו צום כיפור, הדלקת נירות חנוכה, ועוד. הוא אוהב לשמוע את מקורותיהן של מצוות אלה. הוא רואה אותן כחלק מתרבות העם היהודי, אבל לא מצווה משמיים.
אני מבלה יותר ויותר זמן בארץ, במיוחד לאחר שסיימתי לעבוד אחרי 37 שנות קריירה כמהנדס. אני מתכנן להגיע בעוד שבוע, לחודשיים. ייתכן שאגור רוב הזמן בארץ בסופו של דבר. ייתכן שאבוא לבית כנסת כל שבוע כדי להנות משירה ואווירה. אני לא יכול לומר דבר על האמונה. אמונה, או שהיא קיימת או שלא. אין אפשרות לייצר אמונה. חיבוק גדול לך, מצל"ג, איש חביב כל כך (וגם נאה...)

יישר כח פורטי על התשובות

/tapuzforum/images/Emo24.gifקבל אחי היקר חיבוק אמיץ חם ולבבי וכולי תקווה שעכשיו לאחר שעברת כל כך הרבה תלאות בחיים, תשכיל למצוא את מקומך בארץ הקודש ותחזור למקורות, כי מה טוב לנו מלהיות יהודים מאמינים. אוהב מכל הלב פורטי ואשמח לראותך בעז"ה במפגש הו"ד הקרוב.

טיףטף2

New member
אתה גר בחו"ל?../images/Emo99.gif

פנה,פנה חדר אני בא!!!
הבן זוג שלך יהודי דתי?

פורטי גר בקנדה ובן זוגו גוי

/tapuzforum/images/Emo24.gifאחבק אותך בחוזקה אחי היקר והצעיר טיףטף שלא תברח לחו"ל, רוצים אותך כאן בארץ הקודש. וכן להווי ידוע לך נשמה שהיציאה לחו"ל עפ"י ההלכה מותרת לשלוש מטרות אלו: 1) לצורך פרנסה, 2) ללימוד תורה, 3) למציאת זיווג (אישה, גבר מה שנפשך חפצה וכמובן יהודי/ה בלבד לטעמי ולדעתי). ומה טוב לנו מארצנו הנהדרת והמתוקה לכל צרכינו?

eclipse angel

New member
איכשהו ...

תמיד הצלחתי להסתדר יותר רק עם גויים... אבל בגלל הרלוונטיות של הקונספט.. אני חייב לשתף אותכם בשיחה עם חברי הנוצרי החמוד... למביני אנגלית עילגת.. השיחה במלואה תעלה לבלוג שלי בקרוב Hope your ok.? i was thingking about our last talk , how i can see my self as not beeing jewish but bieliving in the God of isreal , its like that i think ( in my crazy why of thinking) i am not jewish because i dont have any jewish blood, i am not a child of abraham ....

מצל"ג, כן כתבתי ראה תשובות למעלה

הן ממש מתחת להודעה בה שאלת את השאלות,. כתבתי ב 24 בחודש בשעה 22:46

eclipse angel

New member
אתה חייב להיות מדריך קייטנה/מורה/מחנך/מרצה

כל פעם יש לך פעילויות חדשות... בעניי זה יפייפה.. אולי תפנה לחינוך.. לפחות תעלה את הרמה בארץ. בלי/עם קשר באופן אירוני הרבה הומואים שאני מכיר עוסקים בחינוך... מה שמזכיר לי את משפט חז"ל שאסור לתת לגוי (האומנם רק גוי?חיחי) ללמד משום חשד משכב זכור

טיףטף2

New member
למה לקלל?../images/Emo3.gif

קודם שאני יעבור סדרת חינוך ואז אולי אהיה מורה. בכ"א,זה באמת מקרי שעלו לי 2 רעיונות כאלו בימים קרובים

למעלה