מה דעתכם

פנומן 72

New member
אין פאנץ' ליין

בשם המשתמש שלך בכרטיס יש שימוש באותיות d, f ו- s שזה בעצם אומר שלא ממש טרחת לחשוב על שם אלא סתם קשקשת עם היד על המקלדת. תופעה מוכרת. אותיות אלה נמצאות בצד שמאל של המקלדת מה שאומר שהקלדת עם יד שמאל, מה שאומר בהכרח שהעכבר נמצא בצד ימין - כלומר אתה ימני ביד. אילו היית שמאלי, שם המשתמש שלך היה נראה יותר כמו: kjhkhkj ... איך אני בתור בלש ?

Or Amit

New member
זה ברור ../images/Emo3.gif

אבל בגלל שהרבה מהשמאליים לומדים מימניים, יש לא מעט חבר'ה שמאליים שמשתמשים בזה ככה.

xcalibur

New member
איך אומרים? שייגעץ!

אין לי שום בעיה עם עירום חלקי או מלא, פורנו רך או קשה וכו וכו. אבל הבחורה הזאת פשוט בזיונית. זה כמו כול הבחורות האלה שמקעקעות מגן דויד על הגב התחתון והולכות עם מכנסי דפוק-אותי וחולצת בטן - מזעזע. אם להיות חוטא אז להיות עד הסוף ולא להסתתר מאחורי הדת כי אתה מרגיש נוח וטוב עם עצמך. זה מגעיל, זה דוחה ויותר מהכול - צבוע.

xcalibur

New member
לא מכחיש אבל הייתי יורק עליה אחר כך

רק כי היא מבזה את הדת

Ace in the hole

New member
מה איכפת לך מביזוי הדת?

גם אני לא אוהב צביעות, אבל שתעשה מה שבא לה, למי איכפת אם היא לא באמת דתיה.

xcalibur

New member
כי זו אחת התכונות השנואות עלי באדם

שתהיה גם כוכבת פורנו מצידי אבל שלא תלך בסחבות ותצטנע כי היא דתיה.

פנומן 72

New member
איך היא מבזה את הדת ?

היא מתלבשת כמו דתיה ? עזוב, אתה לוקח את זה רחוק מדי

xcalibur

New member
כן, זה אחד

ושתיים היא שומרת שבת. יותר נכון שמרה שבת. היא מכרה את השבת שלה בערך בשניה וחצי מול חצי עולם ואישתו אם ותצטרך. איך אפשר להגיד שאתה שומר שבת ושניה וחצי אחרי זה להראות את השדיים שלך לכול הפלאנטה אתה רוצה להסביר לי?

פנומן 72

New member
ואולי תסביר לי מה הקשר בין עירום לשמירת שבת ?

כי אני גם לא הבנתי. היא רוצה לשמור שבת אבל לא לשמור נידה. זכותה ? כן. היא רוצה לשמור כשרות אבל לא לשמור צניעות. זכותה ? כן. מה מפריע לך בזה ?

xcalibur

New member
אז שלא תציג את עצמה בתור דתיה

כול החלק של "אני שומרת שבת" לא רלוונטי פה בעליל. להיפך, זה רק מראה כמה אדם חלש ועלוב היא.

פנומן 72

New member
היא מתגאה בזה שהיא יהודיה

ואולי משפחתה דתית והיא שומרת חלק מהמצוות, זה כאילו WOW ... זה כמו שתבוא איזה מישהי ותגיד "אני מכת האיימיש" - אז השופטים יתלהבו. זה לא ממש אכפת להם שהיא שומרת שבת, בתאכלס שתראה את החזה שלה ויאללה לעבודה...

xcalibur

New member
לא נכון

היא מתגאה בזה שהיא ד-ת-י-ה. אחרת למה היא טרחה לספר שהיא אורטודוקסית שומרת שבת? ואני גם די משוכנע שזה קצת הדליק להם נורה שבכזו קלות היא מוכרת את הדרך בה חונכה.

למעלה