מה דעתכם...

FaithNoMore

New member
מה דעתכם...

ג´קי שרגא השמיע גירסא של BLACK של פרל ג´אם שמבוצעת ע"י אהרון לואיס מסטיינד. מי שמע אותה? מה דעתכם? לדעתי סטיינד הם סתם עוד להקה, זה לא היה גרוע,אבל הוא היה מת להיות אדי.

Papito

New member
שמעתי אותה

ואפילו יש לי אותה באחד מהדיסקים "קאברים" שלי אבל בגלל שבלאק זה השיר שאני אוהב בעולם לא יכולתי לשמוע מישהו אחר שר אותו, יכול להיות שהוא עשה לו קאבר טוב אבל אני לא מסוגל לשמוע אותו, מה לעשות אנ´לא הכי אובייקטיבי כשזה נוגע לפרל ג´אם או לאדי וודר

Cheezus

New member
אוי, זה נורא!!

זה כמו חיקוי ממש גרוע של אדי וודר...- לא כל מי ששר מהאף הוא סולן של להקת גראנג´!! מתי אנשים יבינו את זה...?

tofy

New member
לא יצא לי לשמוע אבל כמו שכבר אמרו

זה השיר שאני הכי אוהבת בעולם ואניח לא מסוגלת לשמוע מישהו אחר שר אותו! -כמה מעצבן לשמוע את אחותי ברקע מנגנת....... אין כמעט קוור שיוצא יפה.......

chinchila

New member
אני לא מבין אותכם...

הרי הCOVER הזה לא יועד להיות חיקוי... הוא נועד לתת טריביוט לכיף... מה נפלתם עליו במקום לקחת את הדבר הנכון מזה, הערכה כלפי פרל ג´אם. אהרון הזה (וSTAIND) ידוע בתור אחד שעושה מלא קאוורים ומתארח הרבה אצל אומנים אחרים. הוא לא בא לחקות כולה לתת כבוד... רק לקטר כל היום, זה מה שאתם יודעים...

Cheezus

New member
זה נראה לי בעיקר בגלל

שהשיר הזה ספציפית כל כך חזק ואנשים כל כך מתחברים אליו... וגם העובדה שכל כך הרבה אנשים מחכים את אדי וודר..... ואם לא נקטר- מאיפה נשאב כוחותינו?

DrunkGoat

New member
תמיד כשעושים לשירים...

ממש טובים קאברים כל המעריצים מזנקים. אני חושב שבצדק, שלא יגעו לנו במה שאנחנו חושבים שמושלם.

tofy

New member
תראו.....אני מנגנת ...

ובהרכבים שהייתי בהם וכולל ההרכב הנוכחי אנחנו עושים קאברים.... חלק אני אוהבת-כשמשנים את העיבוד של השיר.....[ אבל כמשאירים את זה אותו דבר זה גרוע..... דוגמא: אתמול הייתי בהופעה של להקות צעירות (בשברולט) והייתה להקת פאנק (בעעעעעעעעעע.......) והם עשו קאבר ל"NO WOMAN ON CRY" שזה היה מאוד משעשע! לעומת כל הלהקות האחרות שעשו קאברים והשאירו את זה אותו דבר הקאבר שפרל ג´אם עשו לTHE DOORS ב"LIGHT MY FIRE" כלכך משעמם.......והסאונד של הקלידים יותר גרוע מהמקור אבל הקאבר של מגה ד´ף לסקספיסטולס ענק!

אם כבר נותנים דוגמאות

לקאברים מעולים, אז אני חייבת לציין שלמרות שיש שירים שאסור לחדש,והשיר הזה מככב בראש הרשימה של השירים האלה, נורא אהבתי את הקאבר של רדיוהד לwish you were here... פשוט נפלא

Skate is Back

New member
ומה עם הקאבר של פרל ג´ם

ל"סמלס לייק טין ספיריט" של נירוונה מישהו שמע את זה? לדעתי זה היה ממש רע..

FaithNoMore

New member
יש איזה קאבר ממש טוב בהופעה של

פרל ג´אם שעושים את "קראון אוף ת´ורנז" של mother love bone ממש מדהים!!!!!!

Papito

New member
זה היה הופעה חיה

שכולם כבר היו מסטולים אז אדי החליט להשתעשע ויצא משהו פסיכדלי

למעלה