מה דעתכם

yaakii

New member
תעשה לי טובה...

-בעלי החיים שווים מבחינתך? אני משוכנע שאתה תתמוך בהרג 100 חתולים שישמש ליצירת תרופה שתציל את חייו של אדם יחיד.

Dragonaut

New member
אתה טועה.

כן, אולי זה פאק מחשבתי, יש לזה לגיטימציה במקרה שלי. יש אנשים שהייתי הורג לפני שהייתי הורג חתול. אפילו לא מעט מהם. אני בטוח שזו בעיה אצלי, ולא סטנדרט הגיוני, אבל זה המצב. לראות חתול דרוס ברחוב יהרוס לי את היום, בעוד שבלוויה אני אשב על סיגריה מאחורי כולם ואחכה שהטקס יגמר בשביל לחבק את האבלים וללכת.

Dragonaut

New member
חזרנו לפתרונות הקלים, אה?

להפוך אנשים המחזיקים באמונות שונות משלך ל'אנשים עם בעיות', אכן, התחמקות אצילית.

lאיתמרl

New member
חלילה,

אני לא מחזיק אנשים עם אמונות שונות כאנשים עם בעיות. פשוט.. מאוד מקומם אותי לשמוע שחתולה דרוסה יכולה להרוס לך יום. ולוויה של בן אנוש - יציר כפיו של הקב``ה.. לא יזיז לך. לא שמעתי על זה בחיים !

Dragonaut

New member
that's a matter

of belief. Human beings aren't special products of god. having a bigger cortex doesn't make you divine. Thus, watching one organism being buried in the ground would be easier for me than watching one getting run over by a Punto. Never heard of it? well dude, your ignorance can't be the cause of my so-called problems.

yaakii

New member
../images/Emo2.gif

אם חס וחלילה, חס ושלום, תחלה במלחה שהדרך היחידה להחלים ממנה היא ע"י רקיחת תרופה מרסק חתולים-אתה לא תחליט להררוג חתולים עבור המטרה הזו?

Dragonaut

New member
לא.

עם כמה שאני אוהב את החיים, לא הייתי עושה דבר כזה לעולם. זה אנוכי. גם ככה לא צפויים לי חיים ארוכים במיוחד, ות'אמת? ממש לא אכפת לי.

Dragonaut

New member
I guess

I'd let him decide. If he can handle the conscience-ache of killing living things just to save his own ass, then fine, let him. Though if he carries my genes, he'll most likely die considerably young anyway, and then what's the point? If we're talking about an infant, then I have no clue. I wouldn't let myself take that decision. I'd feel guilty for the rest of my life no matter what, and as a fellow who can't cope with guilt, I'd get all weird and depressed, which would hurt everyone around me. Lucky that's a hypothetical situation.

tweeg

New member
../images/Emo2.gif

עם הגנים שלך?יש לך מחלה תורשתית כלשהי?
אני לא חושב שאני יגיע לסיטואציות כאלה,אבל החלטתי מזמן כבר to save my own ass,בכמעט כל מקרה איך אתה יכול להרגיש אשמה על הצלת החיים שלך? הייתי עושה הרבה מאוד בשביל זה

Dragonaut

New member
well,

no man in my family ever got to celebrate his 65th birthday. no disease, mostly a combination of a weak heart and cigarettes. I really enjoy my life, for now and forever, but every time I get to sit in the street late at night and look around, I feel like I really wouldn't mind leaving this world. What we've become is not quite my cup of tea. Seeing rain drops on an asphalt road and metal machines, instead of on grass and trees, that can cause a depressive episode. So yeah, I'm probably going to get a relatively early exit, why waste the life of another creature? to prolong my stay, 5 years more, 5 years less? For now, I wouldn't even consider the option. My opinion changes daily, so go figure. I can't make a stable statement as long as I'm not on my deathbed.

tweeg

New member
oh,thats nothing

היום הרפואה הרבה יותר מתקדמת מהדור הקודם סיגריות זה סתם מגעיל. גם לי יש היסטוריה של התקפי לב,סרטן וכו',לא מדאיג אותי ממש. לא יודע,תמיד תפסתי עזיבה של העולם לקיצור הזמן שלי פה ואף פעם לא באמת רציתי לקצר,כל יום יש לי איזה משהו שאני נהנה ממנו אני לא באמת רוצה לוותר על זה,במיוחד בשביל עתיד לא ידוע גם אם יש גן עדן,מה זה משנה קיצור של 80 שנה פה,לעומת הנצח זה גישה מוזרה,מה נהינו,מה היינו אמורים להיות,למה העולם גרוע. זה העולם.ככה זה.תתמודד.תקבל את זה כמו שזה,ותעשה כרצונך במה שיש לך אני אישית אחד האנשים שאוהבים מגדלים,מכוניות יפות וכו' אני מעדיף לראות את היופי בכל דבר,מאשר סתם מחשבות של זה לא אמור להיות ככה "rain drops" אולי יש לך דיכאון חורף? מה זה יצור אחר לעומתי?מה אכפת לי ממנו?למה הוא נעלה עלי? אני לא מוותר על הקיום שלי,בשביל אף אחד כל האנשים שהיו מצילים את הנשיא או זוכה פרס נובל,ומקריבים את החיים שלהם,את זה בחיים לא הבנתי אני קבעתי לעצמי כבר לפני כמה שנים שלא משנה מה אני לא מתאבד ואני לא רואה את זה משתנה

Dragonaut

New member
אולי,

אני כבר מכין את עצמי לעזיבה מוקדמת. אני לא רוצה לחיות בכדי לראות את כל החברים שלי מתים, ואז ללכת לשחק ברידג' בחדר המועדון של בית האבות. אולי זה ישתנה עד אז, אבל בינתיים אני לא רואה כיף גדול בלהגיע לגילאים הללו. סיגריות זה לא סתם מגעיל, זה מגעיל שעושה טוב. כמו בערך הכל. שלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד אופטימי ומאוד נהנה מהחיים, במיוחד עכשיו. אבל לא אגביל את סגנון החיים שלי בשביל עוד חמש שנים בקיום הזה. ומה אם העולם לא מתאים לי? אין לי שום סיבה להשלים עם זה. כן, אמשיך לחיות כאן, כי אין לי ברירה, וכי יש לי מספיק סיבות להישאר. אבל אני לא חייב להיות מרוצה מהמצב. יופי בעיניי הוא טבע, לא מכוניות. להיפך, החורף הוא מהגורמים המרוממים את מצב רוחי, מחשבות על 'איך היה נראה הרחוב הזה אם לא היה כביש ולא היו מכוניות' היו גם בקיץ. השתמשתי בגשם בכדי להמחיש את העניין. למה הוא נעלה עליך? למה אתה נעלה עליו? למה אנשים זורקים עצמם בין הנשיא וקליע המתנקשים? זו התיאוריה שלך; למה תרנגולת צריכה למות בשבילך? כי יש לך יותר אינטיליגנציה. שומרי ראש פשוט מאמצים את הגישה הזאת. מעבר לכך שהתאבדות היא המעשה הכי אנוכי ומטומטם שאדם יכול לעשות, אין לכך סיבה. שיטת הלוגותרפיה של ויקטור פרנקל מוכיחה זאת באופן הכי פשוט שיש.

tweeg

New member
תגובה

לא אכפת לי להישאר גם האדם האחרון בעולם חברים מתחלפים,משתנים,אני יודע שבמילא אני לא ישמור על קשר אז מבחינתי מתישהו זה יהיה כאילו הם מתים בכל מקרה אני לא רואה את עצמי נהנה מבית אבות יותר ממסיבה או משהו אבל אני מעדיף לשבת ולקרוא ספרים בכיף,לשמוע מוזיקה מאשר להיות מת סיגריות זה סתם מגעיל,נרגילה זה כיף,אלכהול זה כיף סיגריות לא כמובן שאני לא אגביל סיגנון חיים בשביל עוד שנות קיום אבל אני כן ילך על התחום האפור מוסרית בשביל זה,עם דילוגים מזדמנים לשחור עולם זה יחסי,לא מתאים לך?תעבור לגור על אי בודד תקנה חווה ,תגור עם האיימיש,אין עולם אחד יחיד,יש אוסף של מקומות שונים כמובן ששאיפות למשהו אחר זה נורמלי,אני גם רוצה להיות שודד ים במאה ה14 יופי הוא אינדיבדואלי,אבל לדעתי בכל דבר אפשר למצוא יופי אני גם אוהב חורף.סתם זרקתי השערה,אולי יעזור. לא אמרתי שאני נעלה עליו,אמרתי שלא אכפת לי ממנו גם אם הוא נעלה עלי בצורה כלשהי לא משנה מי או מה,החיים שלי יותר חשובים לי. התאבדות זה לא אנוכי,זה בחירה של אדם,והיא זכותו חיי הם שלי,אני יכול לעשות בהם מה שבא לי לא כל דבר צריך סיבה,משמעות,או תכלית.

Dragonaut

New member
מזה אי אפשר להמנע.

גם המערכת החיסונית שלך מחסלת מליוני חיידקים על בסיס יומי, זה לא הופך אותך לרוצחת. גם המתבודדים הגדולים ביותר לא יכולים להעביר יום מבלי להרוג חיידקים.

למעלה