מה דעתכם...?

mia01

New member
מה דעתכם...?

מה הסיכוי שלנו לראות שוב את בראיין ורוג'ר מופיעים באירופה אחרי סוף הטור הזה...??? חושבים שיהיו עוד תקליטים? עוד סיבובים?

ayatz

New member
היו לבד והיו ביחד

אני מאוד אוהב את עבודות הסולו של שניהם (ודוקא בעיקר של רוג'ר, הפחות מוכרות ולדעתי מאוד under rated אני מאוד רוצה לקבל אלבום סולו חדש שלו.) אני מאמין שהם לא ממש מסוגלים ורוצים לוותר על הקבוצתיות והלהקה (שהיום זה בעצם צמד +), ואפילו ששניהם זמרים מוכשרים, והוכיחו את זה לא מעט, הם בעיקר מוזיקאים "כליים", ובאופן מסויים, הם אוהבים שיהיה לצידם זמר מוביל. לכן, אני מאמין, שיהיה המשך, ולדעתי הם גם ימשיכו עם PR. עם זאת, לבראיין יש עולם שלם מעבר למוזיקה, ועבודתו האקדמית, וכל מה שקשור אליה מעניינת אותו לא פחות, יחד עם עבודות ההלחנה שהוא עושה לפעמים לסרטים. ובנוסף, אני בטוח שרוג'ר, שהוא זמר מאוד טבעי, ימשיך גם לבד מתישהו. בטוח שזה יגרום לתדירות נמוכה יחסית של הקלטות והופעות משותפות.

Liron1710

New member
לא חושבת..

אבל למה שלא יקחו דוגמה מפול מקרטני ויעשו סיבוב הופעות במקומות שהם אף פעם לא היו בהם..? אבל אי אפשר לדעת.. המוזיקה היא החיים שלהם (למרות עולם האקדמיה של בראיין ושיוטי היאכטה של רוג'ר..). לדעתי אחרי הטור הזה הם יתמקדו ב- WWRY, אולי יוציאו עוד אוספים. בראיין גם משתתף בהפקות של אלבומים של זמרים אחרים. בקיצור, יש להם מה לעשות. אם הם יוציאו עוד אלבומי סולו זה יהיה מעניין.. Back to the light של בראיין הוא אלבום פצצתי. ואני מסכימה לגבי אלבומי הסולו של רוג'ר. יש לו כמה שירים מעולים. strange frontier למשל שמזכיר את דיוויד בואי. וגם Nazis1994 זה שיר חזק.

וכמובן גם

Touch The Sky שלדעתי הוא אחד משירי הסולו הטובים ביותר שנעשו על ידי חברי הלהקה...

Teo Toriatt

New member
לדעתי לא יהיה עוד תקליט

בעיק כי לדעתי פול יעזוב אותם. אני מאוד מקווה לעוד אלבום סולו, שכמו שהזכירו אני מקווה שיהיה דומה יותר ל Back to The light מאשר ל Another World. בריאן ימשיך להופיע פה ושם אבל לא נראה לי שסיבוב אינטנסיבי כמו הנוכחי... לגבי סולו רוג'ר - נו טוב אתם כבר יודעים את דעתי עליו ועל המוזיקה שלו נכון?

Liron1710

New member
אני לא יודעת!

מה דעתך אם אפשר להטריח אותך שוב לומר אותה..?

Teo Toriatt

New member
טוב...

לדעתי רוג'ר הוא החוליה החלשה בלהקה. אני לא אוהב את השירים שלו. אני לא אוהב את הכתיבה שלו - המילים פשוטות מדי, ויותר מדי מנסות להגיד מה שהשומע רוצה לשמוע או "פסיכולוגיה בגרוש" מבחינתי. יש כאלה שיודעים לכתוב קליל ונחמד (למשל פרדי) אבל רוג'ר לא מצליח לעשות את זה. מבחינת מוזיקה אני לא אוהב את המוזיקה שלו ולרוב השירים שהוא כתב הם אלה שאני לא אוהב באלבום, למשל באלבום האחרון החזקתי את עצמי ממש חזק לא להעביר את SUSO עוד בשמיע הראשונה. נכון, יש לו לפעמים יציאות טובות, כמו Days of our lives שהוא מהשירים המוצלחים ביותר של הלהקה, או radio Gaga שכמה שאני חושב שהשיר מייצג נאמנה את מה שאמרתי על כשרון הכתיבה שלו, הוא שיר כיף בהופעות.... אבל ככלל, אם תסתכלי על רשימת השירים שאני לא אוהב של הלהקה - תראי את השירים שלו מככבים. מתוך אלבומי הסולו שלו לא אהבתי אף אחד ואף שיר, לא הצלחתי להתחבר ולא מצאתי שם "חלקים של Queen " שנגיד מצאתי אצל בריאן (למען הגילוי הנאות, גם באלבומי הסולו של פרדי לא מצאתי כאלה אבל הם עדיין טובים יותר לדעתי) אגב שלא ישתמע מזה שיש לי משהו נגד יכולות התיפוף שלו. הוא עושה עבודה יפה מאוד בשירים שאחרים כתבו ובהופעות נותן סטים מצויינים של סולו ושל עבודה רציפה בשירים. זהו, עכשיו כל מי שאוהב אותו מוזמן להטיח בי עגבניות

khammel

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif../images/Emo3.gif

אני אמנם לא ממעריצי רוג'ר, אבל הזדמנות פז שכזו להטיח בך עגבניות, פשוט לא יכולתי שלא להגיב.
מבחינתי, אני מוכנה לוותר על 90% מהשירים של רוג'ר וגם אצלי, הם כמעט תמיד בחזקת לחיצת נקסט באופן מיידי ובלתי נשלט. עם זאת, ואולי דווקא בגלל הציפיות הנמוכות שלי ממנו, הוא מצליח להפתיע אותי לטובה בשנים האחרונות, אם כי בעיקר כמבצע ולא כמשורר/מלחין. אני אוהבת את הבלאדות שלו, למרות שחלקן קלישאתיות להחריד. Foreign Sand מהנה למדי, אפילו שהוא נדוש. בכל מקרה, תמיד אפשר לזכור לו לטובה את Drowse המשובח. זה אמנם לא מכפר על שירים כמו Fun It (ומי ששיחק אי פעם את Queen: The Eye יודע כמה השיר הזה חופר במוח) או כמו Sheer Heart Attack, אבל בסופו של דבר, חברי הלהקה נתנו לשירים אלו הסכמה שבשתיקה אם לא תמיכה מעשית, אז זה גם אשמתם.

mia01

New member
אני אשמור לעצמי את העגבניות כי אני לא לגמרי

לא מסכימה אבל יש לי השגות... אני מאודדד אוהבת את DROWSE ואת Tenement funster שהם פחות רוג'ר טיפוסי משאר השירים שלו. אבל מצד שני אני גם אהבתי את SUSO.... נו טוף, תזרקו את העגבניות עליי במקום..

Liron1710

New member
חס וחלילה, למה להטיח עגבניות.. ../images/Emo13.gif

לכל אחד מגיע שתהיה לו דעה משלו.. אני למשל רואה את השירים שלו ככאלה שלאו דווקא מנסים למכור "פסיכולוגיה בגרוש" אלא לא להיות יותר מדי מתוחכמים עם יותר מדי subtext. מילים פשוטות לא בהכרח אומרות שזה שיר גרוע.. לא כל השירים צריכים להיות כבדים עם ניחוח דיכאוני כמו שרואים די הרבה אצל בראיין.. הוא ידוע בכך שהוא הרבה יותר חברתי ובעל מודעות פוליטית (say it's not true,dear mr. murdoch וכו') מאשר השאר והוא מביא את זה בהרבה מהשירים. זה לא שהשומע רוצה לשמוע את זה אלא זו פשוט דעתו ושל הרבה שמקשיבים לו וכך הוא מביע אותה- בצורה פשוטה וישירה שכל שומע יבין אותה.ככה גם יוצא שיש איזון מסוים בלהקה..
Radio Ga Ga , מעבר לזה שהוא נשמע חבל על הזמן בהופעות מנסה להעביר סוג של מסר שאולי היה רלוונטי בתקופה שהוא נכתב ואולי לא ברומו של עולם, אבל עדיין עם מסר חשוב לאותה תקופה. Heaven for everyone גם מדבר על איזושהי תקווה.. אבל נראה לי שכל דוגמה שאני אביא, תגיד על זה שזה מה שהשומע רוצה לשמוע. טוב, זו דעתי לפחות
כאן אני אציין שלמרות כל זה רוב השירים האהובים עליי הם אלו שבראיין כתב. גם בגלל המילים אבל בעיקר בגלל המוזיקה. פשוט אפשר לשמוע במוזיקה עצמה כל מה שעבר עליו, ובעיקר בסוף שנות ה-80.הוא גם יותר רגיש מרוג'ר ואז הכל מובן. גם רוג'ר עבר הרבה בחייו אבל אין ספק שזה הקשיח אותו. מסכימה איתך לגבי התיפוף. הוא אחד הגדולים בכל הזמנים. לדעתי יחד עם ג'ון בונהאם, לארס אולריך וקית' מון. לגבי זה שאתה לא מוצא באלבומים שלו משהו קוויני זה בטח בגלל שתמיד הוא נטה יותר לכיוון הג'אזי ויותר סינתיסייזרים כיכבו אצלו. אצל בראיין כן שומעים יותר את קווין בגלל שהוא כתב הרבה יותר שירים מרוג'ר ואת הרד ספיישל אפשר לשמוע רק אצלו..
דווקא אצל פרדי מצאתי את In my defence די קוויני..

אבל מה דעתכם...

באמת בנוגע לרוג'ר הזמר? המלחין/הכותב הוא דיון אחד, אבל גם הקול של רוג'ר שווה שיח כלשהו. רוג'ר הוא אחד הזמרים הכי אהובים עלי, יש לו כל יפה ומיוחד כזה... אני מאוד אוהב שירים שבהם הוא שר, הרבה פעמים יש בהם אווירה שונה משאר השירים של הלהקה. באמת אחת הדוגמאות הטובות לזה היא Drowse שמעבר להיותו שיר אדיר, כמו שכבר כתבתי לפני דיי הרבה זמן בפורום, הוא גם הוכחה טובה ליכולות הווקאליות הנהדרות של רוג'ר. מה אתם חושבים?

ayatz

New member
קוראים לי אמיר ואני רוג'רהוליסט

כולם במקהלה: אוהבים אותך אמיר... לגבי הקול שלו, לא אחזור על דברים שנאמרו, אבל אותי הוא מרגש באופן מיחד. לגבי כתיבה: לחנים ותמלילים: רוג'ר הוא בראש ובראשונה מתופף, עם כל הקלישאות על מתופפים
אבל כתיבה פשוטה היא לא בהכרח רעה, לדעתי הוא הבחור שם שכל אחד היה רוצה כ"באדי" - הכי חבר'המן, מלה עתיקה אבל ביידיש זה תמיד נשמע יותר טוב. וגם זה משתקף בכתיבה שלו, משתקף אמרתי? סליחה, זועק. אני זוכר שעוד בימים הטובים של הקסטות ערכתי לי קסטת אוסף של רוג'ר
בקיצור, כל מה שהם יעשו, לבד וביחד, אני רק אשמח, רק שימשיכו ליצור.

Teo Toriatt

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכים בעניין ה"קודם כל מתופף" וגם קלישאות המתופפים (אל תלשין לפורום 212) לגבי הקול שלו - יש מקומות שהקול שלו מתאים והוא בהחלט נותן גוון טוב להרמוניות של Queen. כן הוא הכי חבר'המן לטוב ולרע. (כברתי את גיל 30 מותר לי להשתמש במילה הזו).

khammel

New member
לפני 2005 מי בכלל דמיין סיבוב הופעות...

אז היום, אני מוכנה להאמין ובעיקר לקוות שיהיו עוד. אבל, ממבט ריאליסטי, לא הייתי בונה על זה. אני נוטה להאמין שפול יפרוש וזה יהיה הסוף. רוג'ר יחזור ליאכטה, בריאן יחזור לאקדמיה ולעולם הצילומים הוויקטוריאנים ולמעט מופעי צדקה או ביקורים ב-WWRY, הם לא יעלו יותר על במה. תקליטי סולו ייתכן ויהיו, אבל זה לא משהו שאני אחכה לו בכליון עיניים.

למעלה