מה דעתכם?

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
מה דעתכם?

הלכתי בעקבות ההודעה של ירח שיכור ("אני שונאת לסביות"), והגעתי לכאן ("אני שונאת סטרייטיות"). לקח לי יומיים שלמים להתאושש מכמות השנאה... לא זכור לי שנתקלתי אי פעם בכזאת שנאה יוקדת אצל הומואים. מה דעתכם? mai

xanadu

New member
דעתי? אלאדין צדק

אני חושב שלפני שטיפוסים מסויימים, צר לי שאני מעלה נשכחות ושרשורים ישנים באוב, מעירים לנו, אולי כדאי שיפשפשו בתוך ביתם הם ואז יבואו להטיף לנו. אני לא מזועזע מההודעה של ירח שיכור, אני חושב שהיא הייתה תגובה הולמת להודעה האיומה של תרזנג. עם כל הכבוד לדמוקרטית אינטרנט, הודעה כזאת מביישת פורום שלם.

.m

New member
התכוונתי שהזדעזעתי מההודעה של תרזנג

xanadu

New member
גם אני, גועל נפש בהתגלמותו

מעניין אותי לדעת מה היה קורה אילו הודעה כזאת הייתה נכתבת בפורום השכן שלנו, האם גם אז טיפוסים מסויימים היו נזעקים חמס וצורחים בפה מלא כפי שהם נוהגים לעשות אם חס וחלילה אומרים איזושהי מילה רעה לעבר הג´נדר שלהן ודי לחכימא ברמיזא ואני מודיע כאן שמעתה ואילך אני חדל מלאזכר אפילו ברמז את האנשים הנ"ל. יפה שתיקה לחכמים ויפה השתיקה גם בכל מה שקשור לגביהם. יום טוב.

MARMELAD

New member
דווקא לי זה לא מפריע מדי

"הקאה על הנייר" כזאת. להוציא את כל מה שבפנים, גם אם זה הכי מלוכלך שיש. היא שונאת סטרייטיות? אני לא חושב. יש לה חברות סטרייטיות. יש לה אמא ואחות ודודה וסבתא. הן סטריטיות והיא אוהבת אותן. HECK, אולי אפילו היה לה רומן עם איזו סטרייטית מחמד. אבל לפעמים קורה לך איזה משהו שגורם לך לרצות לשחרר את כל הג´יפה שהצטברה בפנים, ואתה מוציא את זה בבום. וזה נראה ממש רע למי שלא מכיר. אבל זה בסדר כי אחרי ששחררת את זה זה עבר. ואולי זו באמת בעיה של חברותינו הפמיניסטיות לפורטל שהן אובר פוליטקלי קורקט. אולי הדרך שלהן היא בעצם הדרך הנכונה. אני לא יודע. אני באופן אישי חושב שאם יש לך מה להגיד - תגיד. כמובן, לפעמים זה נשמע רע. וירידה על מישהו באופן ספציפי זה כבר משהו שעושה לי להרגיש ממש לא טוב כשאני רואה את זה. אבל קטרגל או קסטנדטה או איך שלא קראו ללסבית הנגעלת מסטרייטיות בפורום השכן - אני יכול להבין ממה היא נגעלת. אני דווקא לא נגעל מסטרייטיות (ואפילו יש לי כמה חברות כאלו). בסה"כ מה שאני אומר זה שההקאה שלה מובנת. עוד משהו - בסה"כ השרשור ההוא בפורום בנענע לא היה כזה שלילי. פרט להודעה שפתחה אותו אני דווקא ראיתי שם הרבה מחשבות אמיתיות ויפות. אפילו (השם ישמור) לסבית שהלכה לחתונה סטרייטית של מישהי מהעבודה ופתאום הבינה שהיא אוהבת את החבר´ה האלה. לסבית. חתונה סטרייטית. אהבה. הגיעו ימות המשיח או מה?

למעלה