מה דעתכם?

מחזק בהסתייגות.

תלוי. הנורמה שגברים נושאים נשים צעירות מהם נובעת מכך שהם פשוט בוגרות יותר מאיתנו באותו הגיל. ולכן, בהנחה שהיא לא מטומטמת, אתה צריך להיות בוגר לגילך כדי להסתדר עם מישהי מבוגרת ממך בשנה. כל השאר חסר משמעות בעיני.

מוקה11

New member
שנה זה כלום

הציעו לי פעם מישהו שצעיר ממני בשלוש שנים וחצי(!)

את מרשה לי להשלים את המשפט?

נניח שכן, בטח שהורדת אותו כי את לא מחפשת בחור שיותר צעיר ממך משנתיים. אגב, חברי נפגש עם בחורות הרבה יותר צעירות ממנו ולא התאימו בטענתו כי הן נשמעו ילדותיות והחליט לצאת עם בחורה שיותר מבוגרת ממנו, הוא כעת נשוי באושר עם אישתו שמבוגרת ממנו 3 שנים, הם נראו לי צעירים ומתאימים ב"ה, בשורות טובות.

מוקה11

New member
לא הפריע לי הגיל

פשוט לא הייתה התאמה מבחינת אופי והשקפת עולם...

וואלה..

יש לי חבר טוב התחתן בגיל 20 עם בחורה שיותר מבוגרת ממנו 4 שנים, הוא נראה גבר גבוה ובוגר, אישתו נראית נמוכה וצעירה ונשואים באושר ובעושר והורים ל4 ילדים, לא האמנתי לפער הגילאים שלהם.

איזה צירוף מקרים,

בדיוק התכוונתי להוריך
אני סקרן לדעת איך אימך מוכנה להינשא לאביך שיותר צעיר ממנה 4 שנים? אני מקווה שזו לא שאלה אישית.

hatam

New member
השאלה היא איך אבי היה מוכן להינשא לאימי

שמבוגרת ממנו ב-4 שנים....

../images/Emo26.gifהשאלה היא:

איך את מרשה (מעיזה להרשות...
) לאימך להתחתן עם אביך שיותר צעיר ממנה 4 שנים? או להיפך, איך את מרשה לאביך להתחתן עם אימך שיותר מבוגרת ממנו 4 שנים?
אין לזה תשובה?

hatam

New member
טוב, אני אמורה לצחוק

כאילו מה? חשבת שלא הבנתי.. הבנתי שאתה מדבר על מציאות עכשווית, אך לדעתי היא לא השתנתה.. מה שהיה נכון ללפני 20-30שנה, נכון גם להיום.. ויש מקום להשוואה. ואולי (כנראה) ניסית להתבדח קצת... בהצלחה!!!!! [אלפי אייקונים מחייכים ומוציאים לשון מכל הסוגים חחחחחח]

מוקה11

New member
איך אומרים אצלינו

במועדון הקשישים... זה לא הגיל זה התרגיל! :)

kiss 18

New member
../images/Emo127.gifבגדול שווה בדיקה! (ויציאה...)

בסה"כ מה זה גיל? מספר? לפעמים אין לו כ"כ משמעות... (בסדר זה חשוב, לפני שמישהו יטרוף אותי פה...) ק"ו אם זה רק הבדל של שנה, אני מניחה שזה לא כ"כ נורא... חבל להפסיד רק בגלל זה, שווה בדיקה זה בטח! מקסימום כן כן, לא לא... נקסט... בהצלחה, ויום מקסים!

פשוT אJי

New member
שנה זה לא מידי משמעותי...

בכל מקרה זה תלוי בבחורה עצמה... נורא זה בטח לא...אף אחד לא קיבל התקף לב מלבדוק
בכל מקרה שתהיה הצלחה.........

זה לא נשמע לכם מוזר?

תלמיד חכם גר בשכונה שלנו הורה לכמה בנות שלו להתחתן עם בחורים שיותר צעירים שנה ופלוס, רק השבוע אחת התחתנה עם בחור שיותר צעיר ממנה שנה ורבע, מה רע להתחתן עם בחורים שיותר מבוגרים מבנות כמו שכולם עושים?

שומר 23

New member
אני רואה שלא רק אני מצונן(``בהבחור``)

ומנסיון אני יכול לומר לך ששווה לנסות.. וודאי שלא תפסיד מזה כלום.. הרי להוריד אתה תמיד יכול..

hatam

New member
לי אישית לא אכפת אם הבחור צעיר

נפגשתי עם כמה צעירים ממני. אבל - בתור בחור יכול להיות שהיה לי אכפת... בדר"כ לא מציעים לי צעירים ממני, אבל מתוך בערך שישה בחורים שכן הציעו, רק שניים לא היו מעוניינים.. מדובר בהפרש של חצי שנה-שנה.

למעלה