מה דעתכם

miro007

New member
מה דעתכם

מצטער שהצילום כול כך גרוע שכמעט שלא רואים את הגוונים האמיתיים של הציור .

niko007

New member
תודה רבה על התגובות

אין שום סיפור מיוחד מאחורי הציור . התחביב שלי הוא ציור , והיתה תקופה שהייתי מצייר דוגמניות ערום , היום אני מצייר יותר בסגנון המופשט (מנסה יותר נכון). בכול מקרה אם התגובות הללו ימשיכו אז תצפו לעוד צילומים של הציורים שלי.

moti80

New member
שלום ניקו. ספר קצת על הטכניקה

על הרעיון (אם יש) וכו´... אגב, תנוחה מעניינת מאוד הייתי אומר שמש מוטי

niko007

New member
טכניקה

שלום לכולם אין שום טכניקה מיוחדת , פשוט ציור בצבעי שמן אשר באמצעות ניסיון וסבלנות מגעים לטונים הנכונים או הטונים שאתם מעונינים להגיע(יש הרבה אלמנטים שמבוססים על טכניקות אשר ברישום משתמשים) בצילום הבא הפרט יותר אם תירצו. בקשר לתנוחה כן תנוחה מעניינת ! במיוחד שרואים אותה במציאות או במקרה שגם לא רק מסתכלים. יעל חמודה מקובל עלי , אבל לא כול כך הבנתי את כול השאר, מקווה שציור הבא ימצא חן בענייך. תודה על התעניינות להתראות

אני מוצאת את הציור ממש טוב

גם אם הרגליים נראות מרוחקות (מוקטנות) מוגזם, זה יפה מאוד ואני אוהבת את זה.

מאטריקס

New member
אתה ציירת את זה???

מאוד יפה... רק העכוז שלה מאוד גדול, ואז תחילת הרגליים גם, ואז פתאום הם נהיות כמו מקלון דק... וזה לא נראה אנושי כל כך... תשתדל להבא קצת להקטין לה את החלק העליון של הרגליים בקצת, אבל עדיין, שיהיו בטיפה יותר גדולים מלמטה... כי ככה זה בגוף האנושי... ואני ממש לא יכול להתאפק מההערה הזאת - אבל יש לה תחת ענק

מאטריקס

New member
אה ויש לי שאלה...

היא משלבת את רגלייה, והרגל שהכי למטה ארוכה (גודל נורמלי), וזאת שלמעלה, קצרה... האם תוכל להסביר לי למה

niko007

New member
חברים

שלום לכולם אני רואה שכולם נדלקו על הרגלים, האחת קצרה ואחת ארוכה לטענתכם. אז נכון בהסתכלות על התמונה נראה שהרגל העליונה קצרה מהרגל התחתונה. אבל כך זה אמור להיות (זה ניקרה הקצרה) הרגל העליונה מכונסת כלפי פנימה (אני מציאה לשבת בבית בתנוחה דומה ולראות למה אני מתכוון). בקשר לרגליים המרוחקות . אני מצטער וגם אמרתי בהודעה הראשונה שהצילום לא משהו . ולכן כול הפרספקטיבה של הציור ניראת קצת שונה וגם לא נכונה , אבל בהסתכלות במציאות אני משאר שהטענה הזות לא היתה באה. תחת גדול נכון . אבל אתה חייב לומר שגם יפה. אני חייב לומר רק שהטענה על הרגליים נכונה לכפות הרגליים שנראות קטנות ולא מוטעמות בפרופורציות .(אבל כמו שאומרים "אן ציור גמור אלה יש צייר שנימאס לו לעבוד אלו") נ.ב שלא תבינו מדברי שהציור מושלם , בכלל לא . אבל הטענות שכתבתם בחלקם נכונות ובחלקם לא (אם סיבות שונות כמו אכות הצילום הגרועה). להתראות אהבתי את הביקורות כל הכבוד.

מה אתה מתנצל ?!

פרופורציה בתחת שלי, זה מאוד יפה ככה, התחת הענק הזה יפיפה, מפואר. כל הציור הזה מצויין. גם הקומפוזיציה והשימוש בצבעים. אחלה ציור, באמת.

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

היי miro007 ברוך הבא אל הפורום
יש לך עוד הרבה עבודה על הציור הזה כדי שהוא יתחיל להיות טוב (לא שהוא רע) ולכן אני לא יכול לומר אם הציור יפה או לא. חסר לציור הזה כח, תעבוד עוד על הרישום, תן רפלקסים של אור במקומות מסויימים, למשל בין השיער לקיר, יש בעיות בפרופורציה, הדמות נראית מודבקת על הספה/שולחן/רהיט ולא יושבת עליו. יש מגוון בעיות שפשוט גורמות עוול לעבודה שיכולה להיות מדהימה, כי יש לה בהחלט את הפוטנציאל, התנוחה, הפינה, הגוונים, עוד השקעה ותהיה לך יצירה משגעת
שוב ברוך בואך אל הפורום

למעלה