Witchcrafts
New member
מה דעתכם?
הייתם רוצים שאפתח כינוי לפורום שדרכו תוכלו להתעדכן מהסנוז בכל המתרחש בפורום? או שנשאיר את זה לשלב שבו יכתבו יותר הודעות? אתם מרגישים שחסר בפורום משהו? ז"א, חוץ מגולשים. הם עוד ישובו. ואם אתם בקשר עם כאלה שנטשו אותנו, החזירו נא אותם. אני יודעת שהייתי נורא שמחה אם הייתם פותחים שרשורים (דיונים, משחקים וכד'. מעבר לחוקים אני לא מגבילה אתכם, הרי). ולחילופין, פשוט להגיב. תגובה לא דורשת המון כוח ומשאבים, סה"כ דקה או שתיים. נוצר לי הרושם שאין טעם שאצור ואזום, כי אין ממש למי. וזה מאוד (מאוד!) חבל, כיוון שהעניין מוריד לי את המוטיבציה לארגן אירוחים ותחרויות. בקיצור, חבל. שתפו קצת פעולה. נתקלתם במשחק מעניין בפורום מסוים? "השאילו" אותו לכאן. אל תדאגו, הפורום לא יתמלא כולו בשרשורי
מהסיבה שאת רוב המשחקים ניתן להמיר לנושא הפורום. חבר שלכם ציין, סתם ככה פתאום, שבפרק האחרון סנופקין מתעורר מחלום ואז התעצבנתם והתחלתם לחפור לו שזה לא נכון ושהכל קונספירציה אחת גדולה, והוא התעקש שזה אמיתי ("עובדה שפרק 104 מעולם לא שודר"), אז רציתם לטלטל אותו, לזרוק עליו כיסא ולהפנות אותו למאמר המפורסם שלנו? שתפו אותנו, כדי שכולנו נצחק! מה יותר כיף מתסכול משותף? P-; אם אצלי בבסיס זה קורה, אני בטוחה שהסיטואציה הזו מוכרת לכולכם. סמוים, לא הגיע הזמן לצאת מהמחבוא? אנחנו לא נושכים. חוץ מסרח ומאי, אבל בלאו הכי הם לא גולשים כאן.
זכרו שאם משהו לא מוצא חן בעיניכם בהתנהלות הפורום, אל תהססו לשלוח לי מסר בכל שלב ושלב. נדמה לי שזהו. מקווה להתייחסות וכמובן שגם אתם מוזמנים לשתף.
הייתם רוצים שאפתח כינוי לפורום שדרכו תוכלו להתעדכן מהסנוז בכל המתרחש בפורום? או שנשאיר את זה לשלב שבו יכתבו יותר הודעות? אתם מרגישים שחסר בפורום משהו? ז"א, חוץ מגולשים. הם עוד ישובו. ואם אתם בקשר עם כאלה שנטשו אותנו, החזירו נא אותם. אני יודעת שהייתי נורא שמחה אם הייתם פותחים שרשורים (דיונים, משחקים וכד'. מעבר לחוקים אני לא מגבילה אתכם, הרי). ולחילופין, פשוט להגיב. תגובה לא דורשת המון כוח ומשאבים, סה"כ דקה או שתיים. נוצר לי הרושם שאין טעם שאצור ואזום, כי אין ממש למי. וזה מאוד (מאוד!) חבל, כיוון שהעניין מוריד לי את המוטיבציה לארגן אירוחים ותחרויות. בקיצור, חבל. שתפו קצת פעולה. נתקלתם במשחק מעניין בפורום מסוים? "השאילו" אותו לכאן. אל תדאגו, הפורום לא יתמלא כולו בשרשורי