מה דעתכם?

• פותח הנושא dovk
  • פורסם בתאריך

dovk

New member
מה דעתכם?

אני בטח לא הראשון ולא האחרון שרוצה יותר מין מבת זוגי. חוץ מזה, הכל אצלנו יותר מבסדר - אימון הדדי, שיתוף ושיוויון, לרוב הסכמה גורפת, אבל גם דרכים בונות לטפל במצבים של חוסר הסכמה, כולל הליכה ליעוץ וטיפול... אני לא מחפש תירוצים, לא לפירוק החבילה ולא לזיונים מהצד, סתם אני רוצה לשמוע מאנשים שזה מצבם איך ומה הם עושים (נא לא להזכיר אוננות, כי היד כבר כואבת ואין כאן שום מגבלה ובעייה). יותר אני מתכוון להשפעה על היחסים הבינאישיים, על ההתייחסות לנושא במסגרת הזוגית...

מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת.

וכך תעשה. תטרח. תכין אווירה, תדאג כל פעם למשהו אחר כדי להלהיט את היצרים. וגם לא צריך להשקיע כל כך מבחינה כספית. פעם תמלא את החדר בנרות ופעם תקנה לה חוטיני חדש - יש יפיפיים ונוחים בכלום כסף של סלוגי. ופעם תחבק אותה ותתחכך בה מאחור כשהיא שוטפת כלים/עושה כביסה וכדומה. ופעם תפתיע אותה במקלחת. ופעם תזמין סרט כחול. ופעם תן לה לקרוא סיפור אירוטי, או שבעצם אתה תקריא לה סיפור אירוטי - ואם הייתי יודעת איך הייתי גם מצרפת לך לינק לסיפורים שלי.

dovk

New member
לא הובנתי נכון

ועוד איך אנחנו עושים את כל הנ"ל. עושים, ונהנים, ואין לי שום טענות. רק מה, לה מספיק, ובאמת מספיק, הרבה הרבה פחות ממה שלי. ושוב, אני לא מבקש עצות או פתרונות. אני סתם רוצה לשמוע, אולי יותר מנשים שנמצאות במצב שלה, את נקודת מבטן. לא מכאלה שבעליהן לא משקיעים ו/או לא נמשכים, אלא מכאלו שהיחסים טובים, יש פתיחות, הבנה וקבלה הדדיים... כשאני אומר שהיא לא זקוקה ליותר, אני מדבר על משהו שנידון והתברר, גם במסגרת המצומצמת שלנו, וגם במסגרת טיפולית. אני לא מצפה ולא רוצה שהיא תעשה כשלא ממש בא לה (ואני מרגיש, לא יעזור...)

mika2

New member
מינון (של מין...)

היא לא רוצה יותר מפעם אחת ביום? היא לא רוצה יותר מפעם אחת בשבוע? מספיק לה פעם אחת בחודש? או רק ביום חג ומועד? זה משנה לא ?

mika2

New member
זאת אומרת

שההבדל הוא בין פעם לשבוע -(אצלה) ושלוש פעמים (אצלך) נו מה בעיה ? גומרים באמצע... זא" פעמיים כי טוב. זאת אומרת - פעם אחת ביום שלישי ותרגיש כמו פעמיים... מסודר ?

את אוהבת שגומרים באמצע?

כי יש דברים שאני לא חושבת שאפשר לעשות בהם ממוצע, חציון ושכיח. כן, פעם אתה מוריד את פח האשפה ופעם היא תלך עם הילד לרופא שיניים. אבל אי אפשר (לעניות דעתי הצנועה כאסקופת הדלת הנרמסת) לעשות מסקס "אמצע". אבל בלי קשר לחשבונאות אני שומעת באמירה שלך איזושהי (אולי)בקשה לקבלת לגיטמציה ליחסי מין מחוץ לזוגיות החוקית? אבל מצד שני ,היום אני בלי מכשיר שמיעה אז יכול להיות שאני שומעת לא טוב. תצעק בבקשה- מה אתה שואל?????? איך עושים שהיא תרצה יותר?-ענו לך. דחית את התשובה איך מוצאים ספוק מיני לבד?-ענית לעצמך מראש בשלילה מה אתה שואל את מי אתה שואל אם לא את עצמך?

dovk

New member
לא!

ושוב אני אומר, זה לא העניין! אני לא מבקש עצות אלא סתם לחלוק ולשמוע ממי שנמצא במצב דומה. מבחינת שנינו, המצב הנוכחי הוא מה שיש וזהו. אני מעדיף פעם בחודש מאישה נלהבת לעניין על פני 10 פעמים של עשיית טובה, אפילו מרצון ממש.

זה מה שיש וזהו-

כי אותי סבתא יוכבד לימדה שאם יש קושי בזוגיות הוא ישר צף במיטה. אבל אתה בוחר :" המצב הנוכחי זה מה שיש וזהו" אז כנראה שהוא גם ישאר ככה. וכמובן שאת/ם יכולים לנסות להבין מאיפה חוסר התשוקה שלה- אבל זה כנראה מפחיד מדי. אז "זה מה שיש וזהו".

dovk

New member
איפה הסיפורים?

אני מחפש בנרות סיפורים אירוטיים - להבדיל מפורנוגרפיים. ומקום לפרסם כאלה שגם אני כותב... רוצה לדעת איך מצרפים לינק? תגיעי למקום בו נמצא הסיפור, תצבעי את שורת הכתובת למעלה בדפדפן, ותעתיקי לתגובה! הסיפורים שלי מופיעים במדור הסקס של Iwomen, בכתובת nvsex.co.il, אבל אני לא אוהב את המקום, שמפרסם גם סיפורים פורנוגרפיים יותר, שמבזים נשים לדעתי, והמגיבים שם ילדותיים משהו, לא כמו כאן אז איפה הסיפורים שלך?

הסיפורים שלי

מפורסמים בסוכנות ארוטיקה תחת הניק "נקודת אור" יש שם עשרה סיפורים לערך. זה אתר מאוד איכותי עם כותבים טובים וסיפורים טובים ומנהל שעושה את העבודה שלו כמו שצריך. הכתובת - www.heberotic.co.il אני מנסה עכשיו להעביר לינק לסיפור שלי שאני הכי אוהבת - אוף אני לא מצליחה. הכתובת למעלה היא אותה הכתובת של האתר.

שיט. שכחתי את התנאי !

אתה רשאי לקרוא את הסיפורים שלי בתנאי שאתה אומר לי איזה סיפור קראת ומה דעתך עליו :))) הילה - שתמיד זקוקה לחיזוקים. נו כן... אני מודה.

אטיוד5

Active member
קח אחד

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=362&msgid=4363201 האחרים קצת יותר כחולים, פורנוגראפיה בלי הגראפיקה, ויש בהם גם מצרך שקשה למצוא בז´אנר הזה - קצת שנינות והומור.

../images/Emo39.gif../images/Emo91.gif

אתה לא הראשון ולואי שהיית אחרון, אבל כדאי לך מאד לקרוא את הספר גברים ממאדים נשים מנגה שני החלקים, השני מתייחס לבעייתך בפרוטרוט. אבל לא תוכל להכנס לראש שלו אם לא תקרא את החלק הראשון.

אורמור

New member
רוצה לענות לך ומתחבטת...

אולי כי ביקשת מענה מכאלו שנמצאים במצבך, מן הסתם אני לא, ראשית כי אני אישה<יש קבלות>
ושנית כי הזוגיות שלי לא כזו שלך,שלך כנראה במצב משופר אבל אנסה לשדר לך את הראיה שלי לגבי רעיה בשדות זרים ההגדרה שלי לזה, היא כהליכה על חבל דק, מצד אחד אתה יכול להמשיך להשאר קדוש ספון בתא הזוגי ומתוסכל, השד יודע לאורך כמה זמן תסכין להשאר במצב הזה וצד שני אתה יכול להוציא רגל להושיט יד ולקטוף פירות אסורים כן, טעמם נפלא לא דומה לשום דבר אחר. שאלת השאלות היא מה כושר התימרון שלך, עד כמה תדע לרקוד בין הטיפות, האם תדע להנות מבלי שהחוקית תיפגע? האם תדע לתת בחוץ מבלי להחסיר ממנה? האם אתה מודע לכך שיתכן מצב בו זו מבחוץ תקסום כל כך עד כדי שיסור חינה של החוקית בעינייך? רק אתה מכיר את עצמך, רק אתה יודע עד כמה אתה מוכן להמר כן כי זה הימור, יש סיכוי לרווח גדול ויש גם סיכון. ויש את הקלישאה הידועה שחיים פעם אחת, קח את הנתונים שאל את עצמך, תענה לעצמך, ותהנה, רק תהייה שלם עם עצמך כי לרקוד עם יסורי מצפון קשים, לא תורם להנאה.. מנסיון יכולה לספר שלזוגיות זה לא הועיל, אבל זו שלי ממילא לא היתה בפריחה, ההשוואות היו בעוכריו והקשר רק הרחיק אותי מנמל הבית, פיזית אני שם אך הלב במקום אחר. אבל האישיות שלי והנפש הרוויחו בגדול לכן לא אני שאשלול או אשפוט. ועכשיו תעשה מיקס של כל הנתונים וצא לעולם בהצלחה אור

dovk

New member
בואואנה, אתם לא מבינים!

או לא קוראים עד הסוף? אני לא מחפש צידוקים לרעות בשדות זרים ולא לשום דבר אחר. אני רוצה לשמוע ודווקא מנשים, נשים שנמצאות במצב של אישתי, שסתם מספיק להן פחות ממה שבני זוגן רוצים, ושבסה"כ מערכת הזוגיות שלהם ט ו ב ה. תקראו טוב ותראו שאני יודע טוב לעשות את חשבון הנפש, להזהר שלא לפגוע ולא ליפול במלכודת האהבה שעלולה להתנפל עלי פתאום... סתם, רק לשמוע, מנשים נשואות כבר כמה שנים טובות, שהבעל שלהן בסדר איתן ועם הילדים, ורק במין יש כזה חוסר שיוויון, ואיך חיים עם זה. כמה פעמים אני אגיד שאני לא מבקש עצות, אלא סתם לשמוע אחרים, איך הם/הן חיים?

למעלה