מה דעתכם?

../images/Emo24.gifלא להחרים.. לכל אדם יש זכות

אריאל אדם נחמד שנלחם על ארץ ישראל שלנו.. חברים יש לנו ארץ אחת.. אם כולם היו מתנהגים כמו אריאל, הארץ שלנו היתה נראת אחרת

cobainos

New member
קודם כל, חצוף קרא לחברים שלך.

ב. אני לא משווה את הדת לאירן... אריאל *ילבר אמר שהוא היה רוצה מדינת הלכה, דיבר נגד אנשים עם נטיות מיניות והוא אנטי דמוקרט מובהר...משמע אם כולם היו כמוהו המדינה הייתה נראית כמו אירן

S m e l l y Cat

New member
באמת אם כולם בארץ היו בעד לשחרר רוצחים

המדינה הייתה נראית אחרת.. מילים כדורבנות ממש ..

sagilgul

New member
ולהרוס את חייו של אדם אחר זה בסדר ?

בזה שאתם מחרימים אותו אתם בעצם הורסים לו את האפשרות לחיות בכבוד (כלכלית). אריאל זילבר לא אמר שום דבר בזכות הרצח הנתעב הזה, אבל זכותו לחשוב שליגאל עמיר יש זכויות כמו לכל אזרח. להרוס לו את החיים זה ממש לא הפיתרון.

cobainos

New member
לא, לא זכותו

כשהוא קורא לשחרר את הרוצח הוא בעצם נותן לגיטימציה לרצח הזה ומקומם אנשים חלשי דיעה וילדים נגד שלטון החוק והדמוקרטיה במדינה. אסור.

cobainos

New member
אני אוהב מאד לאכול חומוס

קשור לעניין? לא. גם אתה. מי אמר שנאי לא נבהל? אל תחליט מתי אנחנו נבהלים ומתי לא. דנים בנושא אחד ואתה ישר מכניס נושא אחר...כמו שכל חובבי הרוצח אוהבים לעשות כשלא נוח להם. לך לישון.

matin1

New member
מה קרה מתיפיפים? פתאום זו לא מדינה דמוקרטית

בושה וחרפה באמת נהיה מגעיל לחייות לצד צבועים , האזרחים הממשלה, ראש הממשלה בעצמו

matin1

New member
מה קרה מתיפיפים? פתאום זו לא מדינה דמוקרטית

בושה וחרפה באמת נהיה מגעיל לחייות לצד צבועים , האזרחים הממשלה, ראש הממשלה בעצמו

cobainos

New member
להחרים, ולא רק

אתם מוזמנים לשלוח לו את דעתכם במייל: [email protected] חברים, גם לדמוקרטיה ולחופש הביטוי יש גבול! מדובר כאן בקריאת תיגר על מערכת החוק והמשפט, קימום והלהמת אזרחים כנגד החוק והרצון לתת לגיטימציה לרצח פוליטי מתועב לא בא בחשבון!!! להחרים!

drorshli

New member
רצח רבין -דעה אחרת

מכיוון והעניין הוא טאבו שאסור לדבר עליו ,אם לא ידעתם בויכוח פוליטי בין ימניים לשמאלניים מותר לדבר על הכל אבל על ה כ ל חוץ מעל רצח רבין, ברגע שמדברים על רצח רבין ואתה מביע דעה שהיא טיפה שונה מהדעה הממלכתית ברגע זה הדיון הופך למהומת עולמים אנשים מתעצבנים קמים מהשולחן, "איך אתה יכול להגיד דבר כזה?".... "עד כאן אני לא מוכנה לשמוע"... ואין יותר דיון אין מצב שתחשוב אחרת מהם .אז מכיוון שכך אני נאלץ להביע דעתי בכתב (עד שיאסרו גם את צורת הביטוי הזאת..... אז ככה : יש אנשים שלמרות שלא תומכים ביגאל עמיר , כן חושבים שהוא צריך לשבת בכלא כי הוא רצח, לא מזועזעים מרצח רבין , לא מצדיקים את הרצח אבל לא מתחברים לאבל הלאומי , זכותם, זכותנו. "נפל דבר בישראל נרצח ראש ממשלה"-" יהודי רצח ראש ממשלה" ,יהודי לא רוצח ראש ממשלה גם יהודי לא מגרש יהודי ויהודים בקיץ הלפני אחרון גרשו יהודים בתהליך שאותו התחיל רבין ושניים מתוך היהודים האלו שרפו את עצמם למוות ,ותוך כדי כתיבת שורות אלו מתכננים את הגירוש הבא. רבין עם תכנית אוסלו מבחינת נקודת השקפתם של מאות אלפי יהודים ואני ביניהם גרם לרצח של אלפי יהודים בזה שנתן נשק לרוצחים של אשף מהלך אשר סופו מי ישורנו והלוואי שיסתיים באלפי יהודים הרוגים ולא עשרות אלפי . רבין פיקד על התותח שירה על ספינת הנשק של האצל אלטלנה לאחר אולטימטום לא אנושי של 10 דקות והיה אחראי למותם של 16 לוחמי אצ"ל . סא"ל (דאז) יצחק רבין בספרו "פנקס שירות", התגאה שהוא אישית פיקד על הירי על האונייה "אלטלנה" ועל חיילי האצ"ל . לפי העדויות "למרות שרב החובל של הספינה הניף דגל לבן לא פסקה האש האוטומטית שנורתה לעבר הניצולים שהיו בלתי חמושים" אז תקשיבו : אני לא מתחבר לדת החדשה שיצרתם, "אבל אתה לא מבין נרצח ראש ממשלה בישראל " גם נרצח שר בישראל ( אולי באותו נשק שרבין חילק) לפני 5 שנים וזה הזיז לרובכם את קצה הזרת השמאלית.... אז סליחה, אבל.... אני לא מתחבר ל"פסטיבל רבין " נמאס לי לשמוע את לבכות לך אחי וליבי הוא לא כתם דם שותת ,מצטער. דרורי בר לבב מעלה רחבעם http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1111989

דרורי,יד ביד אני איתך לצידך,תבורך.

למרות שכבר כתבתי קודם,יש המון ספקות מי באמת רצח את רבין. אגב,רבין הקטן והחצוף התנדב לירות את הפגז שהרג יהודים בשם הדמוקרטיה והגיע בזכות זה גבוה,מדוע לא קמו אותם יפי נפש ומנעו ממנו את הקידום ולא זרקו אותו לכלא?,בטח היו נחסכים מאיתנו הרבה מהבעיות שלנו בראשם גירוש יהודים מבתיהם,זה מזכיר עבר לא רחוק.רבין התנדב כאשר כל צמרת הפוליטית והצבאית עמדו לצד בן גוריון שהוא לא פחות "טוב, מרבין וסרבו ללחוץ על ההדק הקלני,עד שקם הרוצח היהודים הראשון במדינת ישראל ועשה מה שעשה ועוד היה גאה בזה.סופו שמת בידי יהודי,סגירת מעגל מדהים. אגב התברר שגם טדי קולק לא היה פחות טוב ממנו ואם אתה זוכר שהוא היה חפרפרת ומלשין של הבריטים,גם קיבל סוכריה. מישהו יודע כמה יהודים נרצחו בגללו? אני מאמין שיש עוד כאלה שמסתתרים ויבוא יום וגם אותם יגלו אריאל זלבר,אדם וזמר גדול,רק חבל שהוא נתן דעות ימניות עכשיו יצלבו אותו.מדינה דפוקה וחולנית למה לא מתנהגים כך לאלה שתומכים במחבלים שרצחו את ילידנו.נשותינו והורינו,זקנינו? לשמאל מותר להביע דיעה,גם לימין.סלקציה יש לה טעם גרוע,זה לא מזכיר משהו?

למעלה