מה דעתכם?

מה דעתכם?

אני קוראת בפורום "אפי היקרה" ונדהמת בחורה באה לבקש עזרה וכותבת שיש לה עודף משקל של 30 ק"ג מישהו שם כותב: את צודקת - את באמת לא נחשקת, ובצדק. אשה עם עודף 30 קילו זה לא כיף. את לא צריכה דיאטה. פשוט אל תקני קולה. אחרי שכולם מעירים לו, היא כותבת הודעה נוספת והוא עדיין מתקיף הדיון ההתחלתי המשך הדיון מה דעתכם? אותי אישית זיעזע. המומה

המומה?

לא ממש. הוא פשוט מייצג את הדעה הרווחת בחברה. שמן הוא מגעיל, שמן הוא מסריח ולא אסתטי, שמן הוא עצלן, שמן הוא חולה. אני לא רואה מה הטעם לדבר איתו, דעתו לא תשתנה. הפתרון הוא לגדום לו להתאהב באישה שמנה
מי מתנדבת להיות הפתיון?..

הדיעה הרווחת ?

השרשור הזה רומם את רוחי. קראתי את רובו ונראה שהברנש ההוא דווקא בדעת מיעוט. אחד (כמוהו) פחות- לא אבידה גדולה.

bulb

New member
אבל אם תגדמי לו, יהיה לו קשה

ליתר דיוק - יהיה לא קשה (; הצעת יעול: למרוח את הפתיון בדבש (אפשר גם נוטלה - תלוי בגודל הטרף).

אטום...

800 אנשים ניסו לתמוך בה, הוא בא עם הבורות שלו ומבחינתו הוא צודק וכל השאר טועים... אני בכלל חושבת שבן אדם שבחיים שלו לא ידע מה זה להיות שמן לא יכול לתת עצות... במיוחד לא בצורה שהוא עשה את זה.

קצת עצוב

שבפורום, אשר אמור לשמש החל מהגדרתו הראשונית כפורום ייעוץ, צץ לו גוץ. מקלדתו מרקיבה, כמו גם שכלו, ואין לו ממש בעיה להביע את זה. זהו פורום שאמור לתת ייעוץ קונסטרקטיבי, כלומר עצות בונות ונבונות. אז נכון שהעצה "רדי במשקל" רלוונטית, כעצה, אבל אי אפשר להימלט מהטון הרשעי.

talty

New member
הוא ממש חצוף הבחורצ'יק.

נמאס כבר לשמוע על כאלה... ומה זה השטויות האלה ששמן = חולה???? נכון שרופאים מדגישים את זה שוב ושוב ושוב ושוב שיש קשר בין השמנה לחולי. אבל (!!!!!) אתה יכול להיות שמן ולאכול בריא ולעשות ספורט. ואז אתה מוריד את הסיכון משמעותית. כאילו אף אחד לא ראה את התוכנית עם דנה וייס על השמנה? :) ממש בא לי להתקל בבחור הזה ולחנך אותו קצת!!!! ואם כבר אולי לעשות סדנת חינוך לכל מי שחושב ככה. אוף אני עצבנית עכשיו. (לנשום, לנשום ) :)

yellow cheese

New member
זה דווקא כן אפרת.

אפי היקרה זה בטח לא אפריים היקרה. וחוץ מזה הייתה פעם מישהי שקראו לה אפרת שניהלה את זה. |או משהו כזה|

למעלה