מה דעתכם?

ש חף

New member
מה דעתכם?

בעקבות שיחות עם חברות עלתה השאלה - האם כשמכירים מישהו או מישהי צריך לשחק את המשחק? כולנו אומרים שאנחנו שונאים אנשים שמשחקים בתחילת קשר ואני מתכונת למי מתקשר קודם? מי יוזם ראשון? ועוד ישנה חוקיות לא מדוברת כמו זו שהגבר צריך להתקשר ראשון אחרי הפגישה ראשונה ועוד האם זה הכרחי? האם זה משנה משהו (לטוב או לרע)? מה אתם חושבים??

actress22

New member
אני אישית

מצד אחד נגד המשחקים האלה, אני חושבת שאם צד אחד רוצה להתקשר שיתקשר, ומה זה משנה מה יש לו בין הרגליים. אבל לדעתי, הבעיה היא מה שהסביבה הרבה פעמים משדרת. למה אני מתכוונת, הרבה פעמים כשאני חוזרת מפגישה ומספרת לחברות איך היה התשובה היא בדרך כלל "עכשיו חכי שהוא יתקשר" או "תני לו לרדוף אחריך". אז נכון, לפעמים זה נכון, אצל סוג מסויים של גברים. אבל אני יודעת, שלמשל, בקשר עם החבר הראשון שלי אם אני לא הייתי עושה צעד קדימה לא יודעת אם הקשר הזה בכלל היה (ובמבט לאחור - אולי היה עדיף שלא היה.....
). ועכשיו ברצינות, נראה לי שצריך לראות איך זה זורם ומעבר לזה, אני חושבת שיש גם קשר לאופן ההיכרות. אם זו למשל הכרות אינטרנט, אז אולי כן כי יכול להיות שבו זמנית הגבר הזה יוצא עם שלוש נשים שונות שלושה ערבים רצופים והוא לא ממש סגור על אם הוא רוצה את זה או לא וההלחצה לא תהיה במקום. מצד שני, אם זו למשל ידידות שמתפתחת למשהו מעבר אז הרבה יותר פשוט לקלוט לדעתי לאן נושבת הרוח ומה הכיוון של הקשר.... בקיצור, לזרום וללכת עם הזרימה.... חוץ מזה, אם זה צריך להיות זה יהיה ולא משנה מי הוא זה שיתקשר ראשון.....

העכביש2

New member
ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא הכרחי

הבעיה היא שזה הפך להלך-רוח חברתי שכזה שזה ממש עצוב.... אפילו אם לא רוצים לשחק- משחקים כבר אוטומטית.... בקיצור, המצב ממש לא טוב

טל205

New member
באהבה אין חוקים

ומבחינתי זה משליך על הכל! את אוהבת משהו? חושבת שגם הוא אוהב אותך? לכי על זה! לעזאזל המשחקים האלה.

למעלה