בוקר טוב
נכון, היה צריך שניים. המשיכה שלי אליו דעכה במקום לעלות. לא נהניתי. מצד שני הסברתי לו אינספור פעמים מה מושך אותי וביקשתי שיעזור לי (נניח, שיסתכל עלי. נניח, שישמור על היגיינה בסיסית.נניח, שיעזור לי להרגיש בבית). בלי כל אלה פשוט לא יכולתי. זה היה הצד שלי. והרגשתי אשמה ומתוסכלת. אבל הוא, מצידו, במקום להיות גבר ולעזור לאשתו המתפרקת, המשיך להפנות לי את הגב. הוא אפילו לא ניסה. שנתיים. וזה משך אותי עוד פחות. זה לא הכי סקסי, גבר שיודע שאת במצוקה ולא עוזר, שיודע שאין לו חיי מין ולא נחלץ לתקן את זה. זו הפכה להיות הבעיה הבלעדית שלי. ממש כמו זה שאין לנו בית וילד. לפי ההלכה, אגב, לאישה אסור ליזום במפורש יחסים עם בעלה. ככה נפלה ההחלטה הסופית להתגרש. אמרתי לו שאני צעירה עדיין, שאני רוצה להרגיש את הגוף שלי, שאני רוצה להתאהב. שאני לא מוכנה לחיים בלי יחסי אישות ובלי שאר הדברים, שאני רוצה שנתחיל מההתחלה. תגובתו (הלוזרית. האימפוטנטית. המוציאה מהדעת) הייתה, כזכור - אי אפשר. אנחנו גרים באותו בית. וזה גם מה שעזר לי לעבור את המשבר הזה. הידיעה שלא הייתה לי ברירה. אני לא מוכנה לחיות חיים ללא יחסי אישות, אני רוצה ילדים בקרוב ורוצה להביא אותם לתוך חיי נישואים נורמלים. התחננתי שזה יהיה הוא, אבל לא היה שום שינוי. במצב שהיה, פשוט לא יכולתי להימשך אליו והוא ממילא לא התקרב אלי. כל הנישואים אני הייתי זו ששנינו חושבים שהיא צריכה טיפול. היום אני חושבת שגם הוא. וזה לא קשור לדתי או חילוני. זה קשור ללהיות בן אדם, להיות גבר, לקחת אחריות. לא לראות את מי ש(אתה טוען ש) אתה אוהב בתהומות ולהתעלם ממנו. האידיאלי זה שניהם - בחור דתי וגם כל האמור למעלה. אבל אם צריך לבחור אני יודעת על מה לא הייתי מוותרת.