מה דעתכם???

my miracle

New member
מה דעתכם???

היום הוא בא אלי ביציאה לגבי תכנית לסופש... הוא מתכנן להביא את הילדים בסופש (אני מאוד מאוד אוהבת אותם) אז שמחתי. ואז הוא אומר שבשבת יש יומולדת למישהי מהמשפחה של גרושתו. אוקי אמרתי מה זה נוגע לנו? אז הוא אמר שהוא הוזמן לשם. דאאאא... אמרתי לו נראה לך שאני אהיה לבד בשבת ואתה תהיה שם כל היום איתה? המשפחה של גרושתו חושבים שהוא חייב להיות שם. הם שכחו שהם גרושים? ושהיש לו חיים חדשים???? עוד שוק שחטפתי: מה עוד שמסתבר שהיא חושבת שהיא צריכה להיות בחתונה של אח שלו. היא מתכננת לבוא. אז אמרתי לו אם היא באה - אני לא אהיה שם זה פשוט לא נראה לי הגיוני! איך היא מעזה בכלל לחשוב על לבוא כשהיא יודעת שאני אהיה שם!!!

להיות במשפחה מורכבת - זה לא פשוט

לפעמים זה אפילו מכניס אותך למבחנים שאף אדם אחר לא יכול להבין ולא מגיע אליהם... נכון, זה לא פשוט... אבל חשוב מאוד לשמור על פרופורציה.... ראשית, לגבר שלך, תרצי או לא תרצי היו חיים לפני שהכיר אותך כמו שלך היו... היה לו אישה וילדים... וגם משפחה מורחבת.... נכון, הם החליטו לפרק את החבילה - אבל גם את לא תוכלי למחוק את מה שהיה... ככל שתביני את הרשום מעלה יותר מהר ... יותר טוב... עכשיו לפואנטה.. שיקול הדעת לגבי השתתפות באירועים / כנסים / ימי הולדת של המשפחה הקודמת צריך להיות משותף לשניכם... כמו שכל החלטה חשובה בחיים שלכם. ואם ללכת ליום ההולדת של מישהו מהמשפחה הקודמת או לא גם נכנס לקטגוריה הזו.... דוגמא: בערך חצי שנה אחרי שעברתי לגור יחד עם בעלי דהיום - התחתן אח של גרושתו והוא הזמין אותו לחתונה... ההתלבטות, מן הסתם היתה האם להופיע או לא... היות וההזמנה היתה זוגית... הלכנו שנינו לחתונה.. השיקול היה - הוא הכיר את הבחור מאז שהיה נער וראה אותו גדל... וכיבד אותו בכך שבא לחתונה שלו... זה שבמקרה היום הוא לא נשוי לאחותו - לא קשור לעניין. וכן, גרושתו היתה שם.. כמו גם הילדים שלו.. וחמותו לשעבר.. וחמו.. וכל המשפחה המורחבת ה"ישנה" שלו.... להיפך - אני ראיתי בזה הזדמנות... א. להכיר את המשפחה הזו.. לדעת מהיכן בא...... ב. להראות להם שהיום הוא לא לבד.. ולא מסכן כמו שהיא חשבה שיהיה אם תעזוב אותו. הכל תלוי איך את מסתכלת על זה... לא צריך לקפוץ ולהיות נוכח בכל אירוע שלהם... בטח שלא צריך ללכת לבד... כי הוא לא לבד... אבל צריך כן שיקול דעת... והכי חשוב לא להתעצבן - זה לא טוב לעור הפנים!

אילתית19

New member
טוב מה את רוצה את יוצאת עם גרוש...

ועוד שיש לו ילדים...סתם בעיות...אני חושבת שאת צריכה להסביר לו שזה פוגע בך...ולהגיד לו שזה שיש להם ילדים משותפים לא אומר שהוא צריך להיות מעורב בחיי המשפחה של גרושתו...ואם זה לא מתאים תחתכי

Shexy Peanut

New member
אני לא קשורה לכאן אבל.. הם חלקו ביחד את חייהם

ויש להם ילדים משותפים.. זה משהו שלא שוכחים ככה פתאום. לאבא שלי יש חברה.. והיא גרושה גם כן.. היא שומרת על קשר נורא חזק עם הבן של בעלה לשעבר.. הוא בא לבקר שולח פרחים מזמין אותה לארועים משפחתיים.. ולמה לא? אם גרושתו של אהובך קשורה או נקשרה לאחיו של אהובך למה שזה יפריע לך? כמון שאמרת הוא התחיל בחיים חדשים., ויש להם ילדים משותפים.. זה משהו שלא שוכחים ככה פתאום. לאבא שלי יש חברה.. והיא גרושה גם כן.. היא שומרת על קשר נורא חזק עם הבן של בעלה לשעבר.. הוא בא לבקר שולח פרחים מזמין אותה לארועים משפחתיים.. ולמה לא? אם גרושתו של אהובך קשורה או נקשרה לאחיו של אהובך למה שזה יפריע לך? כמון שאמרת הוא התחיל בחיים חדשים.

א ש לי

New member
תקראי שוב את החתימה שלך

ועכשיו תעני לעצמך כמה נכונה היא? אם יש לך אהבה והיא תנצח אז אל תכנסי למשחקים עם עצמך קבלי בהבנה ובאהבה ובצורה בוגרת.

למעלה