מה דעתכם T3 נגד 1940

odedbarak

New member
מה דעתכם T3 נגד 1940

כתבתי אי מייל בנוסח הבא: שלום לך שמי עודד ואני פונה אלייך בבקשת עזרה וייעוץ באם תוכל אני מחפש מחשב כף יד או פאלם שיענה לי על: א. סנכרון מול אאוט לוק ב. ניגון אם פי 3 - ויש ברשותי אס די 128 מגה בייט ג. אפשרות כתיבה ופתיחת מסמכי וורד או פאוור פוינט ד. טייפ מנהלים - כלומר הקלטה והשמעה עם אפשרות לאוזניות וגם בלי - כלומר עם רמקול ה. ניגון סרטי וידאו אם פג 4 או 3 ו. יכולות אינטרנטיות או מובנות או בהוספת כרטיס (למשל יכולת חיבור לאינטרנט בעזרת טלפון תומך ג'י פי אר אס והכי חשוב שהכל אבל הכל יהיה עם תמיכה בעברית כלומר : גם גרפיטי או תוכנה לזיהוי כתב יד גם מסמכי וורד גם אאוט לוק הכל בעברית - אם אפשר גם מערכת ההפעלה אבל זה פחות חשוב כמובן שאת הדרישות הללו אני מעוניין לספק במחיר מינימלי... כמו כל יהודי כשר קיבלתי את התשובה להלן: שלום עודד, א. יש בכל פאלם. ב. במכשירים פשוטים של סוני או במתקדמים של פאלם. ג. בכל פאלם מומלץ במכשירים עם זיכרון רב ו/או אפשרות הרחבה. ד. רק במכשירים המתקדמים של חברת פאלם. ה. בכל מכשיר Palm OS 5 כמו המתקדמים של חברת פאלם. ו. בכל המכשירים (כמעט) היום. אז ככה: המכשיר שאני ממליץ לך עליו הוא הטונגסטן T או ממשיכיו. המכשיר מכיל את דרישותיך, ומסך צבע כמובן. הטנגסטן T2 מכיל 16 מ"ב נוספים של זיכרון (32 סה"כ) ומסך טוב יותר (מואר יותר). הטונגסטן T3 מכיל 64 מ"ב ומסך ארוך (320 על 480 במקום 320 על 320). מה דעתכם????

2cookie

New member
יש לציין שגרפיטי שימושי

כמו שיש בפאלמים הישנים יותר לא תמצא לא בT3 או באף פוקט פי סי. בכל מקרה, מבין השניים הייתי מעדיף ללא ספק את הTT. קח בחשבון שמחירו גבוה משמעותית (בארץ לפחות) משל ה1940. בסך הכל קיבלת תשובה עניינית ואין לי עוד מה להוסיף

ron20

New member
אני חושב ...

שההבדלים בין T3 ל 1940 הם יותר מהותיים מההבדלים הפונקציונלים (MP3 , זיכרון וכו) - מדובר בעדפה של פלטפורמה - פוקט פי סי מול פאלם. שווה לדפדף בשני הפורומים (פאלם ופוקט)

odedbarak

New member
הלוואי ויכולתי "לשחק" עם שניהם כדי

להבין מה ההבדל... דרך אגב יש באמת הבדל מהותי בין המחירים בכל אופן את ה1940 אני יכול להשיג מחול ב 1350 ש"ח ואת T3 ב 2000 את T2 ב 1675 ואת T ב ב 1470 דרך אגב את 2210 ב 1840 ש"ח כל המחירים ללא עברית בקיצור בלאגן שלם ואין לי מושג מה לקנות... רצוי לציין כי זה הולך להיות המכשיר הראשון שלי מצד אחד לא בא לי לבזבז על זה יותר מידי ולא להשתמש מצד שני יש יכולות מסויימות שאני עשוי להשתמש בהם בעתיד כמו BT וכו'

ron20

New member
אתה יכול ...

קפוץ להנדי (דיזינגוף סנטר) ושחק עם שניהם ... זה אפילו מומלץ.

ron20

New member
כמו שאמרתי ...

עודד אין לי בעיה לזרוק לך את העדפתי האישית אבל אני חושב שיותר נכון יהיה לתת לך כילים להחליט לבד כי עובדה היא שיש אנשים שמחליטים שונה. שוב, צריך להבדיל בין המכשירים ברמת הפלטפורמה ולא ברמת פיצ'ר כזה או אחר. יש כאלו שמעדיפים פוקט ויש כאלו שמעדיפים פאלם. אני אישית חושב שהפלטפורמה של Microsoft Mobile עדיפה על Palm OS ולכך אני פה
... אבל יש הרבה אנשים בפורום פאלם שיגידו לך הפוך (רק ודא שאלו שאומרים הפוך עבדו גם על פוקט ...)ואני לא מזלזל בפאלמים שהשתפרו משמעותית בתקופה האחרונה... בקיצור, ההמלצה שלי היא שתלך להנדי "תרגיש" את שני המכשירים בידיים שחק איתם כמה דקות ותראה איפה אתה מרגיש יותר נח. אח"כ מתחילה סוגיית התכונות

mikeoreli

New member
עודד אני אשמח מאוד אם תחזור ותספר א

ראיתי את האתר עם הREVIW על ה4350 וראיתי פרסומת של ה3T והוא נראה מה זה מגניב. מה גם יש לו כוח כמו של פוקט פיסי חזק וזיכרון בנפח רגיל, אבל הגודל והאיכות מסך שלו הם לא מהעולם הזה !!! חבר'ה, יש סיכוי כלשהו שאני אעבור ל"אוייב" אם אחת החברות לא תייצר משהו באותה איכות. דרך אגב, איכות, בזמן האחרון שמתי לב שאכן הפאלמים התקדמו במהירות ואפשר אפילו להגיד שעוקפות, בזמן שבפוקט פיסי לא היה שום חידוש עצבני כבר יותר משנה עם הצגת המעבד 400 מה"ץ.

למעלה