מה דעתכם MSI 3800 שח

Evgenik1

New member
מה דעתכם MSI 3800 שח

דגם MSI >> INTEL CORE 2 DUO T5450 CHIPSET INTEL 965 זיכרון 2GB DDR2 667MHZ צורב דיוידי 160GB דיסק קשיח SATA 5400RPM GEFORCE 8400MG 256 MB כל היציאות אבל בלי מערכת הפעלה מה דעתכם? אחריות שנתיים

Evgenik1

New member
תמליצו עם מקום לקנייה?

תמליצו על מקום לקנייה של מחשב דרך אינטרנט או פרונטלי?

Evgenik1

New member
:/

חברים, הבנתי שלMSI לא מתקרבים חשבתי על HP אבל חלק אומרים ששרות על הפנים אז מה לקנות ? אני מחפש עצה קראתי את המאמרים, שאלות נפוצות....אבל בגדול לא מצאתי תשובה אני צריך מחשב לא חזק במיוחד בעיקר סוג של לסטודנט, אולי פעם ב....להפעיל משחק אבל לא משהו רציני לא יקר במיוחד בסביבות 4000 אבל שיהיה אמין, לא לרוץ איתו לתיקונים כל פעם

יאיר B

New member
מה זה משחק לא רציני?

בעיקרון משחקים הם נקודת חולשה בניידים זולים. ברגע שאומרים משחק - המחיר קופץ (כי צריך כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש בניידים הזולים). ב-4000 ש"ח אפשר לקנות יופי של נייד לאופיס ואינטרנט וגם למשחקי חלונות (סולטייר וכאלה). חפש דל, באים עם 3 שנים אחריות.

barby1986

New member
יאירB

תראה, כשאני אומר משחקים הכוונה לא למשהו חדיש במיוחד אבל גם לא לסוליטר. השאלה כמה יכול לעלות מחשב עם כרטיס מסך בינוני, שיוכל לעבוד עם משחקים? מה דעתך על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1027&CatCode=315 (הם נותנים במתנה 2gb. ) תודה.

barby1986

New member
המחשב הזה יכול לתמוך במשחקים מסוג:

א. cs 1.6 ב. GTA san anderas

GAMESP

New member
היתרון היחידי שהיה ל MSI נמחק

עד עכשיו למרות ש MSI הם מחשבים ברמת הכי נמוכה לפחות היה להם יתרון אחד: אפשר היה בקלות להתקין עליהם XP עכשיו אחרי שמיקרוסופט התקפלה וHP ודל מוכרים מחשבים עם XP גם אחרי יוני - MSI זה פשוט שם שנמחק לגמרי מהאופציות ו MSI זה מחשב שגם בחינם כאמור לא לוקחים אלא אם כן אתם נהנים לסבול לרוץ למעבדה ולחזור MSI זה מחשב שיקצר לכם את החיים, שלא ינסו למכור לכם כפתור "טורבו" וגם לא "צורב בלו ריי" שניהם זה דברים לא שימושיים כרגע בטח לא כשלוקחים על זה סכום שאפשר לקנות בו עוד מחשב תחשבו על הלב שלכם, על כמה כסף תשפכו על צינתורים אם זה יהיה המשב שלכם במצגת העיסקית הבאה שלכם

יאיר B

New member
אמינות, אהה?

אז כמה עולה שידרוג הזיכרון? הכרטיס מסך שלו לא משהו. משחקים זה כרטיס מסך יעודי.

kobi 23

New member
יאיר היקר

בתור מנהל הפורום אתה צריך לתת דוגמה אישית לדעה הרווחת פה שלא נכנסים אפילו לאתר הבית של אייבוקראפ. אתה מנופה מהפורום לתקופה של 48 שעות

barby1986

New member
אוקיי, הבנתי אותך...

אם אתה פוסל את כל מה שאני מציא פה, על איזה מחשב אתה יכול להמליץ? החלטתי להוריד את סעיף המשחקים. לסטודנט, שמתנייד הרבה (קראתי על אופציה העיסקית), לצורכי אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה, שיהיה עמיד, עם זמן סוללה סביר, שוקל בינוני (מתחת ל3 קילו), בסביבות 4000. ואם כבר הוא לא למטרת משחק אז עדיף לוותר על core 2 cuo, וזיכרון 2 mb? מה דעתך? ושאלה אחרונה, אם נגיד אני קונה נייד בינוני ב3500 למשל, וקונה בניפרד כרטיס מסך בעוד 1000 שכן ישמש למשחק, יוצא ביחד 4500 ומחשב שטוב גם למשחקים, מה דעתך על זה?

יאיר B

New member
אין דבר כזה לקנות כרטיס מסך לנייד.

כרטיס המסך הוא חלק מלוח האם ואי אפשר להחליף אותו כמו בנייח. אם תוותר על המשחקים - חפש משהו של דל (ווסטרו כמו שכתוב מעלי או לטיטיוד אם תמצא במחיר הזה).

למעלה