מה דעתכם?

מה דעתכם?../images/Emo99.gif

תקשיבו בנות ובנים אני מאוד מעריצה את יהודה לוי והיום הולדת שלו מאוד קרוב...אני צריכה לדעת את הכתובת שלו בתל אביב ואז נוכל להתארגן מספר מעריצים...נביא מליין בלונים ומתנות...ונפתיע אותו מתחת לבית ..אבל שיהיה מכובד בלי הרבה צרחות ובלאגן...אשמח שתשתפו פעולה או תביעו את דעתם על רעיון מקורי ביותר לכבוד יום הולדתו...כל רעיון התקבל בברכה... ממני דנה מידן...

../images/Emo39.gifיש לו יומהולדת ביוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

לא ניראה לי שזה רעיון טוב
בטח הוא לא יהיה בבית... ו....בלי צקחות
חחחחחחחחח
מממש....
בטח כולם יצרחווו
זה קשה להיתארגן לדבר כזה
זה לא חברה שאת באה אלייה והכל טוב ויפה .... זה מסובך יותר
צריכים לחשוב על זה...
אני לא נגד זה חס וחלילה

N o a m i t

New member
רעיון טוב ..אבל...

זה ממש לא נחמד ככה להתנפל עליו..ועוד ביום הולדת ועוד בבית שלו..

רעיון חמוד!!

אני אשמח מאוד להיות חלק ברעיון אבל אני גרה בצפון וזה קצת קשה ויש לי עוד מעט בגרויות!!! אני ואחותי חולות על יהודה החברים והמשפחה שלי יודעים אסור להגיד דברים רעים על יהודה ואם הם אומרים הם מקבלים מכות!!! חחחחחחחחחחח

Lucy88

New member
אני חושבת...

שאת גאון מספר בעיות: 1. איפה הוא גר???? 2. אם הוא לא יהיה בבית? 3. זאת פעם ראשונה שאני אראה אותו ממש. אם הוא יהיה עצבני כי הפרענו לו במומולדת שלו ויצעק עלינו אני אמות

AmiTutiT14

New member
חחח רואים שאת חדשה בעסק../images/Emo6.gif

עם כל ההתלהבות וזה... גם לי זה היה בהתחלה. אבל היום אני כבר מציאותית, לא עושים דברים כאלה, בחיים זה לא ייצא לפועל (ברור שאני מברכת את הכוונה הטובה).

דנה מתוקה ...

אני חושבת שייש לך רעין ממש יפה ופצצתי אם תוכלי לתת לי את מס" האיסיקו שלך שנפטפט ונארגן בכיף

דנה,זה רעיון יפה מאוד../images/Emo70.gif

זה אחלה רעיון, בעיני... אבל לי לא ממש יש אומץ להשתתף בזה, זה לא נגדך, בכלל לא!!!

love amor

New member
אם זה היה מציאותי...../images/Emo3.gif

איפשר לעשות דבר כזה,זה לא שמישהו פה מכיר אותו אישית ואפשר לארגן... חוץ מזה שלא נעים ביומולדת שלו להתקע לו מול הבית

למעלה