מה דעתכם

I love Nsync

New member
מה דעתכם ../images/Emo58.gif

עד עכשיו, ג'יי קיי רולינג תמיד נתנה לנו להאמין במשהו אחד שהיה ניראה כאילו הוא מובן מאליו, כאילו לא צריך לחשוד בו, ואז פתאום זה מתגלה להיות משהו אחר... אין לי דוגמאות כרגע אבל ניראה לי...: מה אם דמבלדור בעצם התחנן לפני סנייפ שיהרוג אותו? בגלל שהוא לא ברגיש טוב מהשיקוי, או לא יודעת מה, אבל משום מה ניראה לי שאם בן-אדם כ"כ חכם כמו דמבלדור מאמין שסנייפ הוא טוב, אז הוא באמת כזה, ומה אם הוא בעצם התחנן לסנייפ שיהרוד אותו? זה מה שהאמנתי מהרגע שקראתי את הקטע בספר (רק אתמול סיימתי את הספר
)

I an crush

New member
גם אני חושבת ככה ../images/Emo58.gif

שדמבי בעצם ביקש מסנייפ שיהרוג אותו. אבל אני חושבת שזה בגללל שהם בכלל תיכננו את כל זה...

I love Nsync

New member
../images/Emo58.gif

מה זאת אומרת תכננו את זה?! מה סנייפ ודמבלדור תכננו?!

Shaby Sababy

New member
אני חושב שרולינג רצתה להבהיר|ספוילר

שדמבלדור אנושי! וגם הוא טועה בבחירת אנשים וכו'! וחוץ מזה, לדעתי מהספר הראשון רולינג שיחקה יותר מדיי עם הזהות של סנייפ ובאיזה צד הוא. אני חושב שזה כבר נמאס לה להמשיך להעביר אותו מצד לצד.

E u r o s t a r

New member
../images/Emo58.gifסנייפי לא...

בוגד אני מסרב להאמין... הוא פשוט לא אני גם חושב שהוא תיכנן את זה עם דמבי אבל דמבי אידיוט למה הוא ביקש את זה ובאמת מצד שני האם דמבי היה מבקש ממישהי לעשות קללה שאין עליה מחילה
אני בעד ללכת לג'יי קיי רולינג לדבר איתה ואם היא לא תגלה לנו לא נשפוך לה את הכוס תה על הרצפה...

XDDD

New member
לא נראה לי../images/Emo58.gif

כדי לעשות את הקללות שאין עליהן מחילה, צריך באמת להתכוון לזה, לרצות להרוג אותו. אם סנייפ באמת טוב, אז לא נראה לי שהוא ירצה להרוג את דמבלדור.

קובי221

New member
מה דעתכם *2*?../images/Emo58.gif

איך לדעתם דמבלדור ידע שרוצים לרצוח אותו? אני חושב שלפרופסור טרלוני היה תפקיד חשוב פה... הרי היא כל הזמן התנבאה לה ברחבי הטירה ומילמלה כמה רע...איזה אסונות הולכים להיות וכו' וכו'... מה שגם מחזק את השערתי זה שכשהארי פגש אותה לאחר ש'סולקה' מחדר הנחיצות היא אמרה לו שהיא מבקרת את דמבלדור הרבה, והוא כבר רמז לה שהיא לא רצויה... כאילו בזמן הזה שהיא כל הזמן הייתה הולכת אילו היא הייתה מדווחת על הנבואות שלה...<והרי שדמבלדור מאמין שכולם טובים וכל זה...לא העלה בדעתו על משהו כזה ואמר לה שתפסיק וכל זה. ויכול להיות שמכאן היא הרגישה לא רצויה> ולדעתי, האלמנט של 'ביאור ההכרה' נשלל פה נחרצות. מאלפוי היה עסוק כ"כ שדמבלדור לא היה פוגש אותו ויכול היה לבאר *או שמא אפשר להשתמש בביאור הכרה גם מרחוק, ולא פנים מול פנים...* וד"א שמתם לב שבספר הזה הסופרת מראה לנו את הקירבה בין סנייפ לבין וולדמורט? בטח זה משהו שיהיה קשור לספר הבא... כמו כן אני חושב שלפרופסור טרלוני יהיה תפקיד חשוב בספר הבא... מה דעתכם?

hadas barabi1

New member
תגובה... ספויילר, ראו הוזהרתם!!!

שלום... מצטערת שלא שמתי תמונה של הספויילר- זה פשוט לא עולה... אני לא חושבת שדמבלדור התחנן בפני סנייפ שלא יהרוג אותו, כיוון שבספר מופיעים הרבה קטעים בהם דמבלדור אומר שהמוות הוא לא הדבר הכי נורא, ושכלל לא צריך לפחד ממנו- אם אני לא טועה יש קטע כזה בסוף הספר החמישי במשרד הקסמים. אני לא חושבת שרולינג תסתור את מה שהיא כתבה עד עתה... ועכשיו כשאני חושבת על זה אני גם מבינה למה היא כל כך התמקדה בעניין הזה במהלך הספרים-העניין שלא לפחד מהמוות אלא מהלא נודע...- זהו רמז לגבי מה שהיה עתיד לקרות- המוות של דמבלדור, שנדע שהכל היה ידוע לדמבלדור מראש, ושהוא ביקש מסנייפ לבצע את זה!

למעלה