מה דעתכם...

אודין

New member
מה דעתכם... ../images/Emo43.gif

ליצור בפורום עולם למשחקי תפקידים? ב- "עולם" אני לא מתכוונת רק למקומות והרבה שמות ארוכים, אלא גם למאפיינים של גזעים (בני אדם, גמדאים, עלפים, אורקים (עוגים?), קנדרים, זוטונים וכל גזע אחר שנרצה). יצרתי כמה דמויות, אבל כל דמות שהיא לא אדם רגיל, לוחם, מתחילה להסתבך: כמה שנים חי עלף? איך מכשף מטיל קסם, ומה קורה לו לאחר מכן? הגמדאים חיים רק בכמה ערים תת קרקעיות, או נפוצים בכל העולם? אי אפשר למצוא תשובות חד משמעיות, לכן, לדעתי, כדאי שנקבע מספר תכונות ומאפייני בסיס. אתם יכולים להוסיף רעיונות, ואולי יצא מזה משהו...
אודין

hsotrt

New member
אתה מתכוון...

שאנחנו נשחק אותה חלק מהעולם אבל לא נשחק דמויות?? אוקיי...אבל לאן אתה חותר בכך??

אודין

New member
א´ כל, אני בת ולא בן. ב´ כל...

התכוונתי שניצור עולם בשביל לשחק בו, ונפתור את הבעייה של גיל לעלף או עיר מגורים לגמד. נשחק באיזה סגנון שנרצה, הכוונה ליצור קווים מנחים בבניית הדמויות.

אני שחקתי בהרבה שיטות

אבל הכי אהבתי את זאת שיש בה שלושה סוגי גמדים הראשון הוא: גמדי הרים שהם יצור שחושב את עצמו תמיד כיותר טוב ומחשיב את סוגי הגמדים האחרים כנחותים השני הוא: גמד הגבעות שלעולם לא יודה בטעות וינשא כמה שיותר להיות יותר טוב בהכל מגמד הרים ותמיד יחשוב שהוא יותר טוב השלישי הוא: גמדי מחילות שהם היצורים הכי מפגרים שיש הם מדברים תמיד כמו אדם שלמד את השפה רק לפני חודש וכל התגובות שלהם ( לא משנה למה ) יהיו סתומות עלף חי 400 שנים גמד חיי 200-250 שנים זוטון, ננס, קנדר וכ´ו חיים 150 שנים ובני-אדם חיים 100 שנים דרקון לא יכול למות מזיקנה אבל להתחלש ממנה

אודין

New member
אני מציעה...

שעלפים יחיו עד גיל 600, כשלגיל 20 שלנו מקביל גיל שמונים שלהם, גיל 30 מקביל ל-10 ו- 15 מקביל ל-5.

snift

New member
יש לי כבר שלוש עולמות שאני יצרתי.

בביגור אני עומד להעביר משחק באחד מהם. יצירת עולם הנה דבר ארוך מאוד. אני מציע שאנשים יעלו רעיונות- ומה ימצא חן בעני חברי הפורום יוסף למאמר. חוץ מגזעים צריך לחשוב על הרבה דברים אחרים, כגון : מפלצות, יצורים פנטסטיים, אלים וכו..

למעלה