מה דעתכם?

מה דעתכם?../images/Emo36.gif

מה דעתכם לעשות עוד חולצה לתפוז? נו כמו זאת שהיתה לפני הרבה זמן... אפשר לארגן איזה משו, אבל מה דעתכם על הרעיון אצמו

חחח... נראה לי שיש לי הסבר...

בתור מתחיל בסרוג קראתי קצת הודעות וכו'... הם עשו שכל אחד יכול לבחור איזה צבע שהוא רוצה אז יוצא שיש איזה מיליון קומבינציות ואין חולצה שדומה לשניה... נגיד קפוצ'ון לבן שכתוב בשחור L... לדעתי הכי טוב לעשות חולצה אחידה מבחינת הצבע...

tamarhp

New member
רק

רק במקום שאנחנו עושים את זה, בעל החנות מסכים להשתגע עם המידות, הסוגים, הצבעים והגלופות. בשום מקום ממילא לא יתנו לך לעשות דבר כזה... בפעם הקודמת גם עשינו צבע אחיד.

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני בעד חולצה לפורום!

החולצה של סרוג מאוד יפה!!!

יש לך חסר בפיג'מות או משהו?

כי אם כן אפשר לסדר את זה.. חחחחחחחחחחחח סתם אנשים הכל בצחוק! באמת!

גולניסט

New member
מצדי ססבבהה..

אבל איך זה מגיע לכל אחד לבית? ואם שואלים על צבע אז אני בעד חום או חאקי

וואי, אחלה רעיון!!

אני ממש בעד אבל רק... בואו נעשה קפוצ'ון! יש לי ממש חוסר משווע בכאלו... ובעניין הצבעים אני עם כפיר. חאקי או חום!

../images/Emo26.gifבקשר לחולצת הפורום../images/Emo36.gif

בס"ד הרעיון עצמו הוא מוצלח מאוד וגם יש כבר חולצה אחת לפורום ואני לא אתנגד לעוד אחת. מה שכן לאחר ההזמנה הקודמת יש לי כמה לקחים: נשארו לי כמה חולצות פורום מהפעם הקודמת מה שאומר שהייתי צריך לשלם מכיסי כדי לכסות את ההוצאות וזה לא מצא חן בעיניי. אני מבקש שאם הפעם אנשים מתכוונים להזמין חולצה אז גם לשלם עליה ולקחת אותה. דבר נוסף כדי להוזיל עלויות הצבע צריך להיות אחיד. סוג החולצה לא היה משנה אבל הצבע היה חייב להיות אחיד. זהו אני בעד ואם תהיה הענות אשמח להזמין חולצות לפורום. נו אז מה אתם אומרים?

למעלה