מה דעתכם
....

shirleyrozental

New member
מה דעתכם../images/Emo35.gif....

בעקבות דיון עם חברה, עלתה לי שאלה: האם תצאו עם מישהו שתרגישו שהוא נראה טוב יותר מדי
כלומר, נגיד אתם מכירים מישהו והוא נראה ממש טוב, תצאו איתו או שלא תבינו מה פתאום בחור/ה כזה/כזאת ירצו לצאת עם מישהו שנראה רק "בסדר"..

מרק בצל

New member
כגבר

אני לא שולל לצאת עם "כוסיות" אבל מעדיף שלא. אני חושב שמוטב איכותית.

EastGirl83

New member
../images/Emo99.gif

לפי דעתי ברגע שהלב "ננעל" על מישהו... לא משנה אם הוא מלך היופי או "בסדר" או מכוער (לעיני אחרים)... במיוחד שבדברים האלו אני משייכת את הלב והאהבה.

סופה10

New member
../images/Emo13.gif

איזה קטע... בעבר לפני כשנה וחצי ככה הכרתי בחור מחולון בן 34 נשמע שכיף לדבר איתו והכל סבבה אותו יום שקבעתי להיפגש איתו הייתי עם אחותי בת"א טיילנו הוא התקשר ואמר לי שהוא מחכה לי ליד השעון הגדול קרוב לים טוב אני ואחותי הולכות לכיוון הזה ומתקרבות אליו אני קיבלתי שוק אחותי הייתה בהלם הוא היה סוף הדרך בחור שלא הבנתי איך הוא בחר בי מכל הבנות מסביבו ממש חתיך ואחותי קרצה לי ואמרה ששיחקתי אותה אז כן עברה בי המחשבה הזאת אבל אני לא בעד גבר חתיך אלא גבר עם אישיות גדולה ואופי מדהים ואם הוא נאה מה טוב ברור שהקליק משחק כאן! (זה לא המשיך כי הבחור אדיוט רצה שאני קודם אעבור לת"א) עכשיו שאני עוברת הוא לא ישמע ממני!

טל205

New member
זה כ``כ מצחיק

כי זה קורה לי בזמן האחרון שיש משהי שנדבקת אלי אפשר לומר ולא מתאים לי לצאת איתה אבל ללכת איתה ברחוב זה לראות את כל הרחוב מסתנווררררר היא יפה ברמות גבוהות .. מכל בחינות היופי האפשרי.. (אבל לא מתחתנים עם יופי..) יופי.

טל205

New member
אבל בגדול

זה קצת מפריע לי.. אבל כמובן אסור לשפוט רק לפי זה..

CHIKOLULU

New member
שרלטנות לשמה!

"האם תצאו עם מישהו שנראה טוב מידי"??? נו באמת! מה יהיה??? אנ'לא מבין. הכרתם מישהי/ו שבראש שלכם ,וכשפגשתם אותו/ה התברר שהבחור/ה יפייפים אמיתיים! נו? אז מה?? ממש מעניין את הטוסיק! זה פחיתות כבוד? מבחינתי זה תוספת נכבדה ויכול רק למצוא חן בעיניי. אבל רגשי נחיתות?? לא ולא! עד כאן! עם יופי ,מה לעשות ,נולדים לא בוחרים. (ואני מדבר על יופי חיצוני) טיפוח זה כבר משהו אחר. שזה כן ראוי להערכה שאדם יודע לשמור על אסתטיות מסוימת ומראה טוב. גברת רוזנטל ,קדימה ,תראי לנו תמונה ,בכדי שנדע להכין עצמנו. סתאאממ.. שיהיה לך רק טוב!

למעלה