מה דעתכם

אדוושי

New member
אממממ קודם כל שאלה

רומי אבולעאפיה זו זו עם הפוני נכון!? ודבר שני... לדעתי בקי גריפין לא כל כך מתאימה לדגמן היא לא כזו יפה... אבל סבבה לה

SuGar and SpicE

New member
כן, רומי זאת זו עם הפוני...

זאת שב"שבתות וחגים". אני לא אוהבת את בקי, היא סנובית כזאת! גם רומי לא משהו לדעתי..... אבל יותר טובה מבקי.

אדוושי

New member
וואי נכוןןן...

זו זאת משבתות וחגים?!!? זו שעשו לה כרטיסים כאלו של קאסטרו נכוןן...?! יענו קלפיםם..? בשבתות וחגים היא נראית יותר גרוע!!!! ומה סנוב בבקי?!

i l0ve u

New member
כן רומי יפה !

בקי בלעעעחס לא אהבתי אותה היא גם לא כזאתי יפה והיא גם פאקצה כזאתי ...

SuGar and SpicE

New member
נכון...... בקי פאקצה../images/Emo4.gif

ולאדווהה - תסתכלי על התמונות שלה...לא יודעת היא מתנשאת כזאת..קרירה לא אוהבת

אני לא כ"כ אוהב את בקי..

לפי דעתי סנדי בר הייתה הכי מתאימה לדוגמנית של קסטרו.. תקנו אותי אם אני טועה

LipStiK

New member
בקי גריפין מאוד חמודה לדעתי אבל...

היא לא מתאימה לדגמן. במיוחד לקסטרו שמייצג משהו שונה לגמרי לדעתי. גם אם היא מנחה באמ.טי.וי והיא אמורה לפנות לקהל הצעיר.... אנחנו במילא בקושי רואים אותה כי התוכנית שלה משודרת ביום שישי בערב....

אטל81

New member
מה אתם מדברים?!

לדעתי רומי בתור דוגמנית לא הייתה משהו!!! לעומת זאת, בקי היא הרבה יותר מושכת, היא נראית צעירה לגילה, ויש לה גוף טוב לדוגמנות. רומי OUT בקי IN

זה לא עניין של אין או אאוט

זה עניין של טעם אתמול ראיתי את בקי מתראיינת אצל גיא פינס והיא נראית מבוגרת.. (לעומת רומי) כמו שכבר אמרתי, אני חושב שסנדי בר הייתה הכייי מתאימה

i l0ve u

New member
זה באמת עניין של טעם...

ולפי דעתי בתקופה שסנדי בר הייתה הדוגמנית היא ממש התאימה אבל יש לה מין לוק מבוגר יותר לא יודעת להסביר ... טוב אולי כי היא מבוגרת יותר והכל ... קסטרו לדעתי הפכה לאופנה קצת יותר צעירה ממה שהייתה פעם ובגלל זה הם החליפו לרומי ממש בזמן וזאת הייתה בחירה מעולה - הם עשו את רומי הכי פצצה שאפשר והקטלוגים יצאו מדהים ! לפי דעתי רומי הכי התאימה לקסטרו והיא גם שחקנית שזה דבר שממש טרם לקטלוג מבחינתם הצילומים.... אבל בקי גריפין?! כאילו בעעעחסס <לטעמי> היא צנונית יבשה פאקצה סנובה והיא בכלל לא יפה! גם אין לה לוק כל כך ישראלי לטעמי כמו של סנדי או רומי ... בבחיר הזאתי קסטרו התדרדרו לטעמי... הם בטוח יעשו אותה יפה אבל ברגע ששמעתי שזאת היא - פסלתי! בעע

גם אני

זה הכל בגלל השם שיש לה פה בארץ ובכלל בעולם
הם הרי יודעים שמבחינה עסקית ואסטרטגית זה יכול לקדם אותם פלאים

No BoDy1

New member
לדעתי..

שתיהן מכוערות!!!! אמא שלי הדומנית הכי פצצה!! אמא אני אוהב אותך!! חחחחח סתם, אמא שלי אמרה לי לפני שעה ומשהו שאיזה כייף לדוגמניות וזה שיש להן שלטי חוצות.. אז אמרתי לה שיש לה סיכוי... בml... (מתאים לי) חח, ודרך אגב.. רומי של רומי.. רומי אותך אוהב..

למעלה