מה דעתכם

Flash Button

New member
מה דעתכם../images/Emo35.gif

האם יכולים להעיף מישהו מהטכני על שכתב את דעתו? הסיפור הוא כזה: קיבלתי עונש לכתוב חיבור על נושא מסוים, ולהגישו למדריכה המחליפה. בעת שכתבתי את החיבור, התעוררה בי המוזה, וכתבתי בסגנון כתב גבוה, וכתבתי את דעתי בנועזות רבה בכול המובן שבמילה, שכללה דעות שונות על המדריכה, בין השאר שהיא נותנת המון עונשים ושאין לה בכלל הסמכה (אני מזכיר שרק ברמיזות קטנות מאוד!!!). היא כמובן ניפחה את העיניין, והגיעה עד למפקד שכבה. כשמדריך הקבוע שמע את דברי המדריכה, אמר שאני בין האנשים שעל הכוונת אצלו, המועמדים להעפה מהבית ספר. יש לציין שיש לי ממוצע 87, שכנראה השפיע במשהו. האם הוא יכול להעיף אותי?

pure_as_fire

New member
לא ממש הבנתי

תספר מה קרה ויותר על מה שכתבת תלוי איך ניסחת את זה, תן דוגמאות מהניסוח כי מדריכים מנפחים שטויות בכיף

Flash Button

New member
מנפחים - את זה כבר למדתי על בשרי

כתבתי ניסוחים כמו : "אם אתה מאחר בכול זאת, עדיף שתודיע למדריך באחת מהדרכים הקובנציונליות כמו למשל יונת דואר\ASS MS\סימני עשן\מונית מעופפת\שיחת טלגרף." "ישנם מדריכות שנותנות עונשים מאוד חמורים, ולעומת זאת ישנם מדריכים שנותנים עונשים הרבה פחות חמורים." וכו...

תשמע...

אני מבין עכשיו למה הממ"ח אמר שיש לך ניסוחים טובים כמו: "הקובנציונליות". בכל מקרה, אם רשמת את המשפטים האלה בחיבור, אז לפי דעתי אמורים לא לתת לך עונש, אבל מכיוון שמנפחים הכל אז זאת בעיה.

Flash Button

New member
צודק אחי../images/Emo45.gif

טכני = ניפוחים. אגב אני חושב להכין מאמר (סיפור אישי, כמו שיש בהמון פורומים) על כול מה שקרה ועוד יקרה בסיפור שלי, אז תעלה אותו למאמרים.

Gecko Tech

New member
תלוי באיזה שכבה אתה

או יותר נכון מי מפקד השכבה שלך.... דוד משה לא יעיף אותך. אלי לוי למשל (מפקד השכבה שלי) יושיב אותך על מעבורת חלל מתפרקת...

למעלה