מה דעתכם

TakTik

New member
אני לא חושב שיש ממש לשחר בררה

כפי שכבר ראינו אי אפשר להחזיק שחקן בכח בקבוצה והוא יעשוה עוד יותר עוול אם הוא יחזיק בכוח את יעקובו שחר ומכבי חיפה יקבלו הרבה כסף על המכירה של יעקובו (אני מעריך בסביבות ה10 מליון) בנוסף לכסף הרב שקיבלנו מליגת האלופות (ידעתם שרק על הניצחון קיבלנו מליון שקל נוספים???) שחר איש עסקים חכם אבל הוא אוהב את הקבוצה אני מאמין שהוא ישקיע את כול הכסף ברכישת שחקנים ויותר מזה בגידול שחקני בית שחר חכם - אני סומך עלו

מה?????????????????????????????????

אני מצטט אותך,"(ידעתם שרק על הניצחון קיבלנו מליון שקל נוספים???)". לא ידעתי שאתה קבלת מיליון ש"ח, פשש כל הכבוד. אגב זה מיליון דולר ולא אתה קבלת אלא מכבי חיפה, אתה זה לא מכבי חיפה אתה סתם עוד אוהד.

TakTik

New member
א. טעיתי זה באמת מליון דולר

טעות שלי ב.אני ינק´לה שחר בתם אני מרגיש חלק מהקבוצה כמו שאני אגיד אנחנו בניצחון כמו שאני אגיד אנחנו בהפסד כמו שאני אגיד אנחנו תמיד אני אגיד אנחנו גם כשמקבלים כסף אחרי הכול מה זה קבוצה בלי אוהדים (תשובה: מכבי פ"ת)

LifeGiver17

New member
אני חושב שכן

שחר יודע שהוא יקבל הרבה כסף בשביל יעקובו, וגם יעקובו נורא רוצה ללכת לשחק שאירופה...

reshef

New member
חכם? איזו שאלה!

10 מיליון דולר! אתה קולט?? זה כמו כל התקציב שלנו!!! עדיף ששחר ייקח לעצמו חלק מהרווחים שבאמת מגיעים לו, וישקיע את שאר הכסף בחיזוק ההגנה שלנו לשנים הבאות.

רמי ורד

New member
ההחלטה על מכירת יעקובו ............

צריך לזכור שרק מחצית מכרטיסו של יעקובו שייכת ליעקב שחר ולכן בעל החצי השני הוא גם צד בעניין מצד שני שחר ינסה למכור את יעקובו כדי שלא חס וחלילה יפצע וערכו ירד כי בכסף שיתקבל יהיה אפשר להתחזק בכמה שחקנים הדבר החשוב ביותר הוא ההבטחה של שחר ליעקובו שהוא לא יעמוד בדרכו אם תבוא הצעה מאירופה והכי חשוב אני חושב שזה כבוד למכבי חיפה ששחקן שהגיע ממנה ישחק באחת הקבוצות הגדולות באירופה

למעלה